Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
arkadaşım vermiş admin arkadaşımız hangi kanalların olduğunu anlatan resimleri
Teşekkürler eline sağlık.
bendede görünmüyor arkadaşalar
pek öyle spor ağırlıklı kanal yok zaten eurosporta bakıyorum olacaktı lig tv falan ah nerde
teşekurler
merakta kaldım nerde ne kanalı var diye
buna benzer bir çok program var hemde ücretsiz ve kendi kullandığım tavsiye edebileceğim yerlitv.net ... maç izlemek isteyenler kaçırmasın derim....
ya resimleri neden göremiyorum ben
yardım için tşk
emegine saglık teşekkürler üstat
Aslında Güzel Birşey Aylık 1tl de Baya Makul Ama Kotalı Kullanıcılar İçin Kötü
emegine saglık teşekkürler üstat
hangi kanalar varki ???
formu cok beğendim
1 tl ne zamana kadar devam edecek
nasıl 1 tl
neden göremiyorum
tesekkurler sag olun
Ulusal Kanal 24 nolu kanaldan MCM Pop müzik kanalı ise 172 nolu kanaldan yayına başlamıştır.
Toplam kanal sayısı: 71
Son Versiyon 20 Nisan 2010 Salı günü itibariyle 2.0.0.7 olmuştur.Bilgilerinize :45:
Tivibu'ya 3 yeni kanal geldi
TGRT Haber'' 65. Kanala eklendi.
İ-Concerts" 173. Kanala eklendi.
BBC Entertainment" 180.Kanala eklendi.
Filmclup : 222 Kanalda yayına başladı.
Filmclup 2: 223 Kanalda yayına başladı.
Club1001 :224 Kanalda yayına başladı.
valla mukemmelmiş doğrusu bence sınırsız neti olanların tv ile falan uğrasmasına gerek yok benceee
kalite görüntüsü yükse mi?
Tivibu hızla gelişiyor.Yakında D-Smarttı geçecek gibi.Şu anlık müzik kanalları bakımından D-Smart ve Teledünya'dan iyi.Belgesel kanalları Türksat uydusundan şifresiz yayın yapan kanallardan da iyi.Eksiklerini tamamlar.Türk Telekom kanal seçme konusunda gayet iyi.Özelleştirilmeden önce Kablo Tv ona bağlıydı.Kablo Tv'nin eski ve yeni hali baş örneği.
Hayırlı olsun yeni kanalımız fox sportlar da gelir inşallah :D:D:D
tivibuda PEK yenilik yok artık....
1nisandan sonra AYDA 1 film izleme ücretsizdi noldu,,bilen varmı
tivibu tv iyi güzel de bazen çok donmalar oluyor bular gözden geçirilmeli ilgililere duyrulur
82. kanalda yayın yapan Bursaspor TV'nin yayını sonlandı
arkadaşlar ben daha önce bu kampanyadan yararlandım,şimdi aylık 4 tl faturama yansıtıyorlar ama ben bilgisayardan girince izleyemiyorum kampanyanız bitmiştir diyor, ayrıca tivibu kanallarını televizyondan da izleyebilirmiyim bilgi verebilirmisiniz.
konu ile TTNET müşteri ilişkileri ile görüşün durumu düzeltiriler.Alıntı:
Tivibudaki kanalları IPTV ile TV de izleme şansıznı var ama bulunduğunuz ilde satışa sunulmuşmudur bilmıyorum daha deneme ve test aşamasında en son settabox larda menu değişimleri oldu ve servere yeni kanallar eklenmektedir. İyi duruma geldiğinde IP TV satışa sunulur mutlaka özellikle HD ve SD görüntü olarak IPTV uydu alıcılarını acık ara sollar.
Ustam bilgi için teşekkürler,olayı çözdüm
tgrt belgesel yayında,,,
cine5 ve maxi tv çıkarıldı,,,
telekom isteseydı zaten bu sene maçları alırdı ama hem maçları almak hemde aynı anda alt yapı yatırım meselesı telekomu durdurdu.Alıntı:
ama bir dahakı sözleşmede buyuk ıhtımal maçlar IPTV de olacak. Hemde en iyi görüntü kalitesi ile.
Şaşırmam.Türktelekom platfromçulukta hem seçkin hem de atik.Alt yapı sorunları olsa da yinede Türksat'tan daha hızlı.Türksat Teledünya'ya son zamanlarda gereksiz kanallar ekliyor.Atikte olmadığı için kanal ekleyince bir kaç ay kanal eklenmiyor.O yüzden müşteriler gereksiz kanallara harçanılan vakiti gerekli kanallarla harcamalılar diyorlar.Haklılarda Türktelekom'a bakınca zaman sınırı yok sürekli kanal eklemeye çalışıyor.1 senede bunları yaptıysa 2-3 senede neler yapar bilinmez.Ama bu işte başarılı olurlar.Müzik ve Spor kanallarında çeşitlilik sağlamışlar bile.Belgesel ve çocuk kanallarında eksikler var.
CINE5'in Tivibu'daki yayını sonlanmıştır..
1. No'lu Mesaj Güncellenmiştir.
arkadaşlar şu an için tivibu başlangıç paketinde kapalı olan kanalların hepsi açık. tivibu programını gğncelledikten sonra standart paket ve standart plus pakette olan kanallar başlangıç paketinde de hepsi açık şu an için
bende tivibu programını actıgım zaman bilgisayarı ve program donuyor.ne yapmam lazım.
Tivibu dan Son Değişiklikler
37. Kanal'daki Beyaz TV, 124.kanala alındı..
38. Kanal'daki Mehtap TV, 125. kanala alındı
39. Kanal'daki Meltem TV, 126.kanala alındı
40. Kanal'daki Olay TV, 127.kanala alındı
41. Kanal'daki Kanal T, 128. kanal alındı
43. Kanal'daki Ulusal Kanal, 129.kanala alındı
130. Kanal'daki TRT Okul, 155. kanala alındı
Tivibu ya ait SporTİVİ 77.kanalda yayında....
186.kanala ANT1 eklendi