New_MicroboxII_W3A 08.02.2011.rar
Please wait, loading...NEW MicroboxII W3 OK
MicroboxII_V2.21TO_MIC1_W3A.bin.zip
1.62 yazılımı 15.02.2011
Printable View
New_MicroboxII_W3A 08.02.2011.rar
Please wait, loading...NEW MicroboxII W3 OK
MicroboxII_V2.21TO_MIC1_W3A.bin.zip
1.62 yazılımı 15.02.2011
yeni yazılım....
31.07.2010 tarhili data w3&w6 yazılımı
thanks
The new version of the 1.40FTA Dongel MICROBOX to convert to receivers New in this version fix problem of color fix the problem of signal support biss System
Yeni yazilim 07.09.2010
microbox_twin-&-micro_protocol-w3_V1.42.zip
Microbox11-10-2010_(2)
bu aparattan fazla yok gibi milletten fazla dosya inmemeiş
bu aparat y6 dan daha fazla var milleete hatta botech firmasıda satıyor bunu.. ve y6 dan daha fazla acıyor novalar ve polsatlar dahil
ADD NEW CHANNEL v 1.56 13-10-2010
tam olarak hangi kanallar liste varmı
y6 dan fazla olarak novalar polsatlar yeni kanallar eklendiği söyleniyor..hd kanallarıda acıyor hotbirdden animal planet hd eurosport hd cinemax hd gibi
Dost zamanında öylesine kısır bir cihaz almışım ki, kendi paylaşım aparatından başkasıyla çalışmıyor.(Redline CS-100X).İnşallah yakında kurtulacağım. Ozaman en aktif dongle aparatı veya twin bir cihaz alacağım.Soruşturup duruyorum.
redlıne rl100cs-x se y6 uyuyor dostum y6 al rahatla
microbox w3 data çalışan yazılım
yeni yazılım 16.12.2010
novalar ve skyler dahil kanallar acıktır
sssp protokol varsa uyumludur
uymaz sadece microbox ve s boxlar içindir
microbox yeni yazılım v2.20 19.12.2010
hacı abi redlıne csx1000 pvr uyar mı ve hangi uyduları açar
twin protokol varsa uyar yani y6 la uygun calışan butun cihazlara uyar y6 dan biraz daha fazla acar
fiatı nedir hacım
twın protokolu var hacı baba
elin varsa alalım
su an bilmiyorum ama 2 seneden fazla oldu bu aparat cıkalı botech mini fta olarakda satılıyor turkiyede
bulursan yazarsın hacı babam
dedim ya 2. el arastıracan veyahutta botech mini fta olarak alacaksın
erçişsat kardeşim paylaşımı seven bir arkadaşımızsın bu taktir ediyorum ayrıca siyasi solaganı kaldırman bence olumlu bir gelişme çünkü forumda her türlü düşünceye sahip arkadaşlarımız var birine sempatik gelen diğerine antipatik gelebilir paylaşımların için teşekürler
evet cafi kardeş doğru söylüyon
[QUOTE=ercişsat;535511]bulursan yazarsın hacı babam[/QUerci
ercişsat botec microbox 1..şu sıralar biraz sorunlu çeşitli yazılımlar veriliyor coğu acmıyor nedeni microbox 2 çıktı desteği buna kayıyor yanlız microbox 1. microbox 2 dönüşüm yapıldığını fakat data secerken kumanda çalışmadığı söyleniyor ..microbox alacaksan biraz bekle veya microbox 2 al derim türkiyede varmı bilmiyorum iyi araştır karar ver.....microbox su yazılımla fta cihaza dönüşür ufak y6 kadar bir cihaz birde s-box var microbox gibi incelelersen:49:
arkadaslar son yazılımlarda farkederseniz loader değişti s boxloader kullanılıyor ve microbox1 yazılıömla microbox 2 ye donusuyor .zaten verilen yazılımlar w3 data yazılımları ve calışlıyor sky sportlarda eklenmiştir 5-6 hd kanalda acık hotbirdden belgesel -spor film..eger baska data da kullanacaksan microbox u mesela thor data i,lede çok iyi calışlıyor ama s box kumandası veya muadil kumanda temin edip menunden datayı değiştirmeniz gerekecek bende hem sbox hemde microbox oldugu için denedim.sbox kumandası ile son yazılımlar microbox da menuye girip data değiştirilebiliyor.birde nss6 data ile microboxu denemenizi tavsiye ederim süpriz kanallar var.
umut..s-box kumandası veye uyan kumanda temin edebilirmisin bir araştır .
süprüzleride :45:severiz bilgi içinde teşekkürler
sbox kumandasını arastırıyoruz.eğer calışan kumanda bulursak haber verecem
tüm ustalara hayırlı akşamlar süpersatforumda artık bende varım.:45:
hoşgeldin dostum
data thor için
hacı abi bana bulmadın bidane microboxx
bir arkadasın dukkanına bakayım botech sana haber veririm
sagol hacı baba
MicroboxII_V2.19_4microbox1_ECM_fix_4test 27.12.2010 test yazılımı
deneyenler sonucunu buraya yazabilir
MicroboxII_V2.19 ECM_fix dosyasını denedim w3 data ok
Software-Micro box-V2.22
teşekkürler paylaşım için üstad....
umut usta microbox2 ns6 data süprizler devam ediyormu acaba.....
olabilir....
MicroboxII-v223_W3A_31.12.2010
akıllı kumanda temin edebilen arkadaşlar burada bilgilerini paylaşırlarsa seviniriz
akıllı kumanda tanımadı ama bu akıllı kumandalrın farklı bi modeli ile tanırsa bilemem benim kullandığım akıllı kumandayı tanımadı
teşekürler osman bas arkadaşlar başka marka akıllı kumandayı tanıdıgımızdan dostumuzdan temin ederek deneyebilirsek belki bulma şansımız olur
öğrenen akılı kumandalar ile denemek lazım tahminimce olur ama denemeden bilinmez.
sbox kumanda belki fikir sahibi olunması açısından yaralı olur.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
resimlere bakılırsa baund hızıda ayarlanabiliyor. birde gördüğüm kadarıyla diseqc seçimi var menüde diseqc ile aynı anda 2data kullanmak mümkünmü acaba bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
microboxI yeni orjinal yazılım.resmi sitesinden...02.01.2010 1.61
önce 1. yazılımı yukleyin sonra 2.yazılımı