SON DAKİKA!.. FENER'DE BEKLENEN İSTİFA!
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım istifa etti.
18 Mayıs 2006 Perşembe 09:58
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım istifa etti. İstifa eden Aziz Yıldırım saat 13:30'da basın toplantısı yapacak.
Printable View
SON DAKİKA!.. FENER'DE BEKLENEN İSTİFA!
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım istifa etti.
18 Mayıs 2006 Perşembe 09:58
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım istifa etti. İstifa eden Aziz Yıldırım saat 13:30'da basın toplantısı yapacak.
çok iyi olmuş istifa ettiği,fenerbahçe için hayırlısı olsun
Herşeyin bir bedeli vardır.
Fenerbahce için iyi oldu.Birde daum istifa etse çok iyi olaçak bu kadroyla takımı şampiyon yapadı.
cok kotu olmus
galatasaraylılar bu konuda görüş belirtmemeli çok iyi olmuş veya olmamış diye fenerin iç sorunudur bir fenerli olarak hiç iyi olmadı ayrıca basın toplantısı 14:30 a alınmış bence vazgeçirtecekler
Aziz Yıldırım istifa etmemeli bence bu Fenerbahçe için çok kötü olur kanaatindeyim...her şeyin hayırlısı olsun...
14:34 - F. Bahçe Başkanı Yıldırım istifa kararını resmen açıkladı
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım istifa kararını resmen açıkladı.
bende fenerliyim herşeyın hayırlısı olmasını isterim burası forumdur herkes görüşlerini açıklayacak kadar hürdür bu forumda :angry8:Alıntı:
patriot Nickli Üyeden Alıntı
ayrıca TARANTİNO ustamızda msela beşiktaşldır :wave:
Evet ben Bjk lıyım ama bütün takımlarada aynı mesafedeyim..iyi bir taraftar olmalı fanatik olunmamalı...Alıntı:
mehmet Nickli Üyeden Alıntı
aslında konu çok kapsamlı ve geniş fazla uzatmamak için fanatikliği hiç sevmem ve ustamıda tebrik ediyor saygılarımı sunuyorum :wave:Alıntı:
TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
Galatasaraylı değilim ama fenerbahçeli de değilim. Her ne kadar sen başkalarının fikir belirtmelerine karşı isende ben bu tür bir ayrımcılık yapılmasına karşı olduğum için senin bu sözünü yadırgadım. Forumların amacı paylaşımdır.Alıntı:
patriot Nickli Üyeden Alıntı
Aziz Yıldırımın gidişine çok sevindim. Çünkü onun zamanında aşılanan fener cumhuriyet gibi, temelinde ayrımcılık yatan bu zihniyeti bir çok fenerli dostlarıma empozesi sonucu çok arkadaş ve dostumla aram bile açıldığı olmuştur. Fenerbahçe gibi büyük ve köklü bir camiadan onlarca kaliteli başkan adayı çıkacağına adım gibi eminim.Fenerbahçeliler için hayırlısı ne ise o olsun.:wave:
sana katılıyorum dostum bencede herkes görüşünü belirtebilir bende koyu bir Fenerbahçe'liyim ama açık olmak lazım bizde diğer takımlar için görüş belirtebiliriz Aziz Yıldırım'ın gitmesi büyük kayıp değerini bilemedi insanlar inşallah hayırlı bir insan gelir klübün başına...Alıntı:
mehmet Nickli Üyeden Alıntı
aziz yıldırım gitmesi bence iyi olmadı ama son kararı tabiki kendisi verdi yapacak bişey yok, hayırlısı kim ise o gelsin başkanlığa...
Benim kanaatim aziz yıldırım değil,daum istifa etmeliydi.Hala ne bekliyor anlamadım.
daum,un hemen gönderilmesi gerekir FENER BAHÇE,YE çok zarar verdi