:computer: arkadaşlar emu hazırlamak için gerekli purogramın adıne nereden bulabilirim.. ?:computer:
Printable View
:computer: arkadaşlar emu hazırlamak için gerekli purogramın adıne nereden bulabilirim.. ?:computer:
BU program sayesinde çok hava atanlar oldu .adamlar turkiyeye yazılımı ben veriyorum diyormuş :) arkadaşlar alın ögrenin herkes sır gibi saklıyor nasıl yapıldıgını aslında çok basit keys bölümü var oradan keyleri degiştirip analize tıkladıgınız zaman yazılım tarihi yeni olmuş oluyor :) bu sekildede her gun tnt depoda yazılımları görebilisniz.tnt depo bile karman corban olmuş:)
Bu programı bir yerden alan yazılımcı oluyor ve turkiyeye yazılım verdigini söyluyor:)
Radiac programı dosya olarak, kullanım klavuzuda hemen paylaş sitesinden verilmiştir
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Desene bir çok yazılımcı daha olacak...:) Hadi bakalım kolay gelsin...:)
4mb olmasına ragmen foruma koydum bakalaım kaç kişi indirecek.EE milet tutturmuş yazılımcıyım suyum buyum diyenlere en son cevap bu olacaktır:)Alıntı:
TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler
işte arkadaşlar ben yazılım yapıyorum diyenlerin kullandıgı program şimdi bu saatten sonra herkes yazılımcı olur artık
Şimdiden 13 kişi olmuş...:) Yeni yeni yazılımcılar gelecek...:clap2: Her siteye verin ama ayıp olur yoksa...:puah: :puah: :puah: Biri çıkıp birde polsatı fixlerse ohh deyme keyfimize...:sunglasses2:Alıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Program rekor kıracak 28 olmuş:):clap2: :clap2: :computer:Alıntı:
arkadaşlar teşekkür ederim
Ben 3,5 saniyede indirdim. :D (6Mbit/s)
Aman dikkat ! Ben bu programi daha önce baska bir yerden indirmistim ve bir tane SPY cikmisti. Sürekli bir reklam cikiyor. Onunla haftalardir ugrasiyordum ve sonunda ancak bugün halledebildim. Tabii bu bunda da olacak degildir ama bence önce bir taramak gerek.
Evet bencede sayfayı yenilemeye yetişemiyorum...saymayı bıraktım artık...:) Bundan sonra sonuçlara bakalım...bakalım kim neler başarabilecek bu proğramla...inşallah çok çok işler başarırlar...amaaa sonra diğerlerinin yaptığı gibi böbürlenmesin kimse...:nono: Mütavazi olun geçmişinizi hiç ama hiç unutmayın...mevkiniz ne olursa olsun...sevgilerimle...:sunglasses2:Alıntı:
ya bende uzun zamandır var merak etmeyin ben bir yerden alıp koymadım bunu kendi pc den verdim reklam falan cıkmaz setupla kuruluyor zaten :)Alıntı:
CifteAjan Nickli Üyeden Alıntı
Bi deneyeyim bakalım. Bu akşam bir kaç yazılım vereyim. Yüklesin millet.. hehehehe
Biz daha 512 kb le boğuşuyoruz...:) Güle güle kullanın...sevgilerimle...Alıntı:
Çok haklısınız tarantino hocam geçmişi unutmamak lazım demi:) Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adrersine bakın sayfa sunny kaonlarla dolu araya bizimkilerde karışmış:) ama hepsi aynı program ve karman corban .Bence gereksiz bir olay arka fon degişsse yazılım yaptı oluyorAlıntı:
Virüs taramasından geçti...sağlam...no-virüs...O hataya düşmeyiz kolay kolay denemeden vermiyoruz bir şeyi...sevgilerimle...Alıntı:
Ver hocam ver :puah:Alıntı:
Yaban Ali Nickli Üyeden Alıntı
Daha önce yazdigim gibi, bende bu program vardi ama nasil kullanilir onu bilmiyorum. Bununlar diger tüm programlari ayni cati altinda toplayip start yapma imkani var ama yeni yazilimin yapilebildigini yeni duyuyorum. Kullanma talimati hicbir yerde yok.
Valla sunny kaon fixli yazılımlardan geçilmiyor adamlar heryere yazılım koyuyorlar...artık bir zaman sonra insan aradığı başka şeyi bile bulamıyor...en güzelini yaptınız proğramı vermekle sanki devlet sırrıydı...ben verecektim çok çok önce herkes yazılımcıyım diye çıkar piyasaya diye vermemiştim...artık vakti gelmişti...çok iyi oldu...Alıntı:
Ögrenirsiniz merak etmeyin:) Programı verdim bununla yapılıyor yazılım işte:) isterseniz şu an itibariyle hemen yazılım yaparım:) sonrada turkiyeye ben veriyorum derim konu komşuya heheheAlıntı:
Eline saglik hocam.
eh bizde profesör olalim bari.
hihihihih:puah: :puah: :puah:
1 mb kaonlara olacak mı acaba.olsada olmasada sağol
1mb -2 mb farketmez hepsini oluyor yazılımınız bulun dosyayı acın daha dogrusu seçin keyleri fix leyin işte :)işi kavrarsınız çözerseniz işte herkes çözsün bu topicte yardımlaşırsınız:)Alıntı:
mustafatemiz Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler serkan abi yanlız dikkat etin cihazınız uçabilir
O riskide varda fazla yok.ben kendi denemelerimden biliyorum dosya boyutu normalinin ustune cıkmaması lazım.Gecen sene bende ilk basta zorlandım sonra çözdüm bunu:)Alıntı:
özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı
helal olsun sana usta ben de indiriyimde yazılım yaparız artık :puah:Alıntı:
sağol ustam paylaşım için, ben indirmeyimde yazılımda yapmayım :puah:hazır yapanlardan kullanırım artık napiim :):)
yaw bu programı indiren yazılımcı oluyorsa hemen bende indiriyimde bende yazılımcı oluyum.bu işte çok para var galiba.
zaten 70 kişi indirmiş:) 4 mb olmasına ragmen birçok arkadaşımızdan yazılımlar bekliyoruz dosya upload alanımız var orası acık verebilirsiniz yazılımları :) :)Alıntı:
umuter Nickli Üyeden Alıntı
Valla arkadaşlar para varmı bilmiyorum ama çok guzel populer olunuyor onu biliyorum :) sonrada turkiyenin yazılımcısı oluyor :clap2: :clap2:Alıntı:
sayder Nickli Üyeden Alıntı
ne yazıkki fazla kazandırmıyo :( eskiden 30 ytl atıyoduk şimdi 10 ytl ye düştü herkes kendisi yapıyo :( :(
arkadaşlar programın kullanımı ile ilgili açıklam yaparmısınız özelliklede sayın adminden rica ediyorum
ustam sağolya millete kan yutturuyorlardı sağolasın,tutmayın millet bende
yazılım çıkartacammmmmmmm.........:clap2: :computer: :computer:
2 defa yazıldı bu iptal
Bunun anlatımını su an uye arkadaşlarımızı çözdülerse bu topicte yardım alarak yapın.Bakın yine hazırcı oluyoruz ama kimse çözemezse ben resimlerle bunu anlatacam sizlere:) ama bu gece degilAlıntı:
oceral Nickli Üyeden Alıntı
yaw hani derler ya yarım hoca dinden çıkarır.bizde yarım yamalak ögrendigimiz programla büyük işler başaracaz diye milletin cihazını bozmayalım.:nono: :nono: :nono:
hocam sana katılıyorum ama hiç açıklama yok mesajda sizden gelince bir açıklama rica ettim tşk..
Zaten yazılımcı olun diye vermedim bunları sizlere herkese sır gibi saklıyorlardı o yüzden verdim uye arkadas yazmış benimde aklıma geldi birden verdik yani.Kimseyi yazılım yapın sunu yapın bunu yapın diye vermedik bakın ögrenmeniz amaclıAlıntı:
sayder Nickli Üyeden Alıntı
ustam sen öyle diyonda biz millet olarak pek meraklıyız severiz yani böyle işleri sadece bakıp öğrenmekle kalmayız düşünsene evde bi cihaz bozulsa bütün türk erkekleri nerdeyse hepsi o bozulan şeyi tamir etmeye çalışır hemen huyumuz böyle bizim:puah::puah: o yüzden sen ne kadar sadece öğrenin desende biz duramayız ondan sonra bi kaç tane cihazı bozarız aklımız başımıza gelir:puah::smiles10Alıntı:
çok doğru söyledin umuter
tesekkürler dostum
sadece kaon lar için olmasa yada diğer cihazlar için de yazılım werseniz :) :)
Yazılımdaki Keyleri Düzenlemek basit iştir..!
Block eklemek olayı halen çözen yoktur (Ben Hariç :D )
Neticede faydalı bir programdır yazılım düzenlemek sadece bu programla olmaz...! Bazı diğer programlarada ihtiyacınız olacak,kaynağınız olacak, Sizde biliyorsunuz ki koskocak Polsat Nagra 2 ekleyecek hiç kimse çıkmamıştı..! Çıkamazda..!
Yazılım düzenlemek o kadar basit iş değildir arkadaşlar..! Yazılımda yapacağız basit bir hata size pahalıya patlayabilir..!
Ayrıca duyumlara göre kore yeni boot loader ve yazılıma korumalarla geliyor..! Fixciler yandı..!
Alıntı:
Sayın Serkan Yılmaz,
Verdiğiniz emek ve çalışma için çok teşekkür ederim. Program yanılmıyorsam İspanyolca. Biraz uğraştım,pek sonuç alamadım. Türkçe açıklamasını ve nasıl kullanılacağını da yazarsanız fevkalade güzel olur.
Tekrar teşekkür eder,saygılar sunarım...
Çok teşekkürler ama işi ehline bırakmak lazım. Yazılımcıyım diyenler kervanında yokum. :)
İşi Ehline Bırakalım.
Dil seceneklerinde turkce var:)Alıntı:
Balıkesir Nickli Üyeden Alıntı
Bu haber çok iyi olduAlıntı:
PowerVu Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda bu var:) birde hex editor programı var oda var aslında ama oda yazılım uzerinde *** ararken falan örnek:supersatforum yazmasını saglıyor yada *** bölümünde örnek: serkan yazıyor bunu çok yazılımda görebilirsiniz.Alıntı:
servang Nickli Üyeden Alıntı
Herkese selametle...ama belirtiyorum yazılımcı olun diye vermedim zaten işi çözerseniz nasıl yapıldıgını anlarsınız.Şimdi yazılımlarda yapılan 2 iş var
1-yazılım guncel keyi degişmek
2 radyo arka fon degiştirmek
3 yazılımı yaptım deyip forumlarda depolara koymak bu kadar basit
ve turkiyeye yazılım ben veriyorum demek bu kadar basit işte.Benim dememe gerek yok sizler bunun örneklerini çok iyigördünüz zaten.Polsatlar konusunda bu akşam geliyor donma var su var bu var 1-2 kanal acılıyor.ugrasıyoruz suydu buydu.vs seyler :)
ama sonuç ne oldu kaon firması cıkardı.Ben supersat admin olarak yazılımların original verilmesinden yanayım 3-4gun önce acılan topiclerde başka forum adına duzenlenmiş editli yazılımlar vardı bende safrannextten rica ettim madem öyle sende editle millet yazılım istiyor dedim malum *** girmesini bilmeyen arkadaslarımız var yada yazılım olsunda yukleyilim diyen arkadaşlarımız.Supersat forumda aldıgımız kararlar geregi original yazılım olmadıkca foruma koymak istemiyoruz zaten farketmişsnizdir.sunny bölümünü kaon ve digiline bölümünü düzenledik ve original btm ler verdik.Power vu arkadaşımıza buradan tekrar duzenleme için teşekkurler
mailime kaon yazılımı yapma ile ilgili program diye mesaj gelince heyecanlanmıştım. radiac tools'u görünce hayallerim suya düştü. bir de bu program sır değildi ama niye böyle lanse ettiniz anlayamıyorum. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. var mesela. hem de açıklamalı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. var. bu iki site Türkiye'nin en popüler depoları bildiğim kadarıyla.
sayın serkan yılmaz bu davranışınız inanın maluk kişiler uzerinde duvara carpmış etkisi yarattı ve onurlu bir davranışta bulundunuz sizi tbr ededrim başarılarınızın devamını dilerim
yeni yazılımcılar hayırlı olsun arkadaşlar başka ne diyeyim
teşekkurler program için
:puah:
Bilineni düzenlemek kolaydır.Lakin bazı şeyler zamanla ve büyük emeklerle öğreniliyor.En azından biz bu programı keşfedene kadar yapımcısıyla dahi görüşmelerde bulunduk.Sonuç olarak şunu diyebilirim ki herşeyi yapacağınız bir program deil.Arkaplan felan değişimi burdan yapılmıyor.KAON CDH ile değişiyorsunuz onu.Bu program bir *** ve tema değiştiricisi görevini görüyor.Zlib sıkıştırma mantığını bilen arkadaşlar da bu programı çok basit bir şekilde yazabilir.Polsat olayıyla ilgili bilinmeyenler şu DES.c ve ıdea.c gibi kaynak kodlarını yazılıma eklenmesi gerekiyordu.Hiçbir program bunu beceremedi şuana kadar..
Bence bu programla yaptıklarınızı pek internete vermeyin.Daha çok kendiniz için tasarımlar yapın.Unutmadan söylemek gerekir bu program bir değiştiriciden ötesi değildir.Farklı şeyler aramayın.Sadece değiştirir *** tablosu dışında düzenleme de yapamazsınız...
Saygılar..
Çok TeŞekkÜr Serkan Bey İndİrİp DeneyeceĞİm
[B]siz bu programlamı insanları kandırıyorsunuz bu purogram *** menu de değişiklik gibi şeylericin yani yazılım yapanınız yok ben emu yazılımın yapıldığı bir program sormuştum.. cas gibi programlar [/B]
Slm arkadaşlar bence bu program ile boşuna uğraşmayın, saten var olan yazılımın keylerini değiştiriyorsunuz sonuçta eeehh o zaman atın bir softcam olsun bitsin daha çabuk etkin çözüm. Arka fon ahmet yazsa ne olur mehmet yazsa ne olur bir anlamı yok çok merek ediyorsanız onu değiştiren saten program var. Hergün keyleri değiştirip yazılım yüklemenin bir anlamı yok . Ama yine siz bilirisiniz bende 2 yıldır pc nin bir köşesinde duruyordu . Bununla ilgili olarak gerekmekte olan yazılımları şu siteden alabilirsiniz. iyi günler
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kimsenin kimseyi kandırdığı yok yazılanları iyi okumadınız galiba işine gelen indirir işine gelen indirmez bu program *** editlemekten ileriye gidemezAlıntı:
hg842 Nickli Üyeden Alıntı
tabi birde blokları değiştirebilirsiniz ...
Yok arkadaşlar Türkiye de yazılım falan yapan yazılımlar koreden gelir. herkes kendine göre bu tür programlarla editler kimi *** update adını yazar kimi radyo arka fonunu değiştirir yazılım diye ısıtılıp milletin önüne koyar.
Değişik bi yazılım gelmedikce bilenler sorfcam.*** atsınlar yeter.
arkadaşlar teşekkür ederim