"Anayasa değişikliğine destek vermeyeceğiz"
BDP Genel Başkanı Demirtaş, hükümeti eleştirdi 17 Nisan 2010 Cumartesi, 16:18:31 Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ahmet YUKUŞ/ DİYARBAKIR (AHT)
BDP 1. Olağanüstü Diyarbakır İl Kongresi Ziya Gökalp Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Kongreye BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak, Diyarbakır Milletvekili Akın Birdal, Batman Milletvekili Ayla Akat Ata, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir ve partililer katıldı. Kongrede sık sık "Ahmet Türk'e uzanan eller kırılsın", "Kürdistan faşizme mezar olacak" şeklinde sloganlar atıldı.
BDP kongresi ilk kez bir kamu binasında yapılırken, ilk kez de salona Türk bayrağı asıldığı görüldü.
"ANAYASA DEĞİŞiKLİĞİNE DESTEK VERMEYECEĞİZ"
Kongrede söz alan BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, anayasa tartışmalarının Kürt sorunundan ayrı düşünülemeyeceğini belirtti.12 Eylül Anayasasının ruhen ve içerik olarak değiştirilmesi durumunda hükümetin yanında yer alacakları belirten Demirtaş, "Hükümetin 10 ay önce başlattığı açılım sürecinde oluşturduğu anayasa değişikliği paketinde Kürt sorunu ile ilgili tek bir madde bile yok. Hükümet sorunun çözümüne dair açılım yapacaksa pakette sorunun çözümü de olmalı. Yapılan reformun demokratikleşmeyle, Kürt sorununun çözümüyle uzaktan yakından ilgisi yok. Halkımızın kendini içinde görmediği anayasaya evet deme zorunluluğu yoktur. Kenan Evren ve etrafındaki bir grup paşanın zorla halka dayattığı bir anayasa için gerekirse sandığa da gitmeyiz" şeklinde konuştu.
AK PARTİ'NİN ÖNÜNDE KÜRT SORUNU İÇİN ENGEL KALMADI
Türkiye'de 87 yıldan bu yana Kürt sorununun yarattığı çözümsüzlük nedeniyle bütün halkların bedel ödediğini ifade eden BDP lideri, AK Parti'nin önünde Kürt sorununu çözmesi için hiçbir bahane olmadığını öne sürerek, "Daha önceki hükümetler Kürt sorununu çözmek istemedi. Statükocu güçler engelledi, toplum buna hazır değil, çatışmalar devam ediyor gibi bahaneler üretiliyordu, ancak şu an bunların hiç biri yok. AK Parti'nin önündeki tek engel AKP zihniyetidir. Bu saate sonra Türk ve Kürtler bir tek insan dahi bu çözümsüzlükten dolayı zarar görecekse bunun tek sorumlusu AKP zihniyetidir. Başbakanda barışa sahiplense yarın çözüm için diyalog müzakereler başlayabilir" dedi.
ABD'YE MEYDAN OKUDU
ABD'den dönen Başbakan'ın kafasından geçenlerin barışla ilgili olmasını umut ettiklerini belirterek, bazılarının desteğiyle yeni bir çılgınlığa girilmemesi gerektiğini vurguladı. Kürtlerin artık kendi dil, kültür ve öz yönetimleriyle yaşamaya kararlı olduğunun altını çizen Demirtaş, "Bunun karşısında AKP de ABD de duramaz" diye konuştu.
İLK KEZ TÜRK BAYRAĞI
İlk kez Diyarbakır'da kamuya ait bir salonda kongre gerçekleştiren BDP'nin kongresinde hiç bir olay yaşanmadı. Salona Türk bayrağı asılırken, Abdullah Öcalan posterleri ve PKK bayrağını simgeleyen bez parçaları açılmadı. Katılımın düşük olduğu kongrede polisin olmaması dikkat çekti.
18-04-2010, 18:01
erdal05
verme tabi...
bir tek sen böyle düşünmüyosun ki....
pkk....mhp....chp....ergenekoncular.....süleyman demirel....hüsamettin cindoruk....vs...de senin gibi düşünüyo bdp...
yalnız değilsin bak....yanında senin gibi düşünen başka gruplarda var....
sizin aranızda bir tek türk halkı yok....onlarda karşı cenahta...:)
18-04-2010, 19:42
kucer06
erdal05 senin ağzından çıkanı kulağın duyuyormu destek vermeyenleri nasıl Türk halkı değil diye tanımlarsın.
18-04-2010, 20:34
digital_52
benden tam desdek
18-04-2010, 21:00
erdal05
Alıntı:
kucer06 Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
erdal05 senin ağzından çıkanı kulağın duyuyormu destek vermeyenleri nasıl Türk halkı değil diye tanımlarsın.
uyarın için saolasın kuçer arkadaşım...
ama maksadım.....çoğunluğun düşünce biçimidir...
hani demokratik bir ülkede yaşıyoruz ya....çoğunluğun bakış açısını kastettim...
çoğunluk nasıl düşünürse o olur....:)
18-04-2010, 21:04
draculu45
Alıntı:
digital_52 Nickli Üyeden Alıntı
benden tam desdek
sana katılıyorum sonuna kadar
18-04-2010, 21:05
aslangucu_2002
Tam Destek
18-04-2010, 21:06
aslangucu_2002
Anayasa Değişikliğine Eveet
18-04-2010, 23:45
gacvokem
bendende tam destek sonuna kadar hayır buyurun izleyin destek verenler
18-04-2010, 23:58
umut55
evet...
19-04-2010, 00:46
hilalyıldız
S.A.Bürokratların değil halkın demokrasisi için Anayasa refarandumuna EVET-EVET-EVET AEO.
19-04-2010, 01:12
Dijitalci
Hayır Hayır Hayır....
19-04-2010, 01:33
hüseyin
otuz seneden beri ne değişti evren anayasısıylaki bundan sonra ne faydası olur...sonuçta haydut anayasasının bu ülkenin laçkalaşmasında büyük etken olduğu görüldü..bu bakımdan bugün yapılacak en berbat anayasa bile eskisinden daha iyi olacaktır diyorum ve yeni anayasayı onaylıyorum...
19-04-2010, 02:59
beydemir
Alıntı:
Dijitalci Nickli Üyeden Alıntı
Hayır Hayır Hayır....
ne o Dijitalci oyunu 3 defa kullanacaksın galiba:8[1]::8[1]::8[1]:
19-04-2010, 03:02
beydemir
ya hakikaten merak ediyorum bizim forumdan ne çıkar evetmi daha çok hayırmı yönetici arkadaşlar bi anket yapsalarda öğrensek
19-04-2010, 08:23
Dijitalci
Alıntı:
beydemir Nickli Üyeden Alıntı
ne o Dijitalci oyunu 3 defa kullanacaksın galiba:8[1]::8[1]::8[1]:
Ne o çokmu KOMİK.!!!!! Yukarıda 3 kez EVET diyen vardı neden o arkadaşımızada sizde oyunuzu 3 kezmi kullanacaksınız diye sormadığınızı gerçektende merak ediyorum...::stop:
19-04-2010, 08:36
umut55
yine evet...gunaydın digitalci abim:)))
19-04-2010, 10:37
toycan
Alıntı:
Ne o çokmu KOMİK.!!!!! Yukarıda 3 kez EVET diyen vardı neden o arkadaşımızada sizde oyunuzu 3 kezmi kullanacaksınız diye sormadığınızı gerçektende merak ediyorum...::stop:
hocam bizde 3defa hayır diyeceğiz birde durmak yok yola devam diyeceğiz bakın adamın dertineymiş neden dokunulmazlığı kaldıramıyormuş neden başkanlık sistemi refarandum yapaçakmış laik görülürse başkan olaçakmıi pislik çok demek ki durmak yok yola devam padişahım sen çok yaşa padişahım sen çok yaşa
19-04-2010, 11:16
draculu45
arkadaslar bayo cok güzel gidiyor konu durmak yok yola devam gelecek nesil için
19-04-2010, 13:20
erdal05
anayasa değişikliğinde...tuttuğumuz partiyi baz alıyoruz...
oysa bu konu partiler üstü bir konudur ve....kim bir sivil anayasa getirirse destek çıkmak lazım...
ama arkadaşların ak parti fobisi o kadar uç noktalardaki.....kendi yararlarına da olacak bir anayasa değişikliğine "hayır" diyorlar..
bu ne menem kafadır.........sana daha çok ekmek...özgürlük vereceğiz diyoruz...yok ben acımdan öleceğim diyolar....:)
yok arkadaşlar....sizin elinizde fırsat olsa aç kalacağımızdan eminiz ama....inadına biz,sizi de doyuracağız.....:)
19-04-2010, 13:36
Dijitalci
Alıntı:
erdal05 Nickli Üyeden Alıntı
oysa bu konu partiler üstü bir konudur ve....kim bir sivil anayasa getirirse destek çıkmak lazım...
ama arkadaşların ak parti fobisi o kadar uç noktalardaki.....kendi yararlarına da olacak bir anayasa değişikliğine "hayır" diyorlar..
bu ne menem kafadır.........sana daha çok ekmek...özgürlük vereceğiz diyoruz...yok ben acımdan öleceğim diyolar....:)
yok arkadaşlar....sizin elinizde fırsat olsa aç kalacağımızdan eminiz ama....inadına biz,sizi de doyuracağız.....:)
Tamam o zaman önce DOKUNULMAZLIKLARI kaldırsınlar sonra benim karşıma gelsinler... Benim Vekilim TEMİZ olmalı eğer kendilerinden korkusu yoksa kaldırsınlar bakalım önce kendilerine bir DOKUNALIM ak koyun kara koyun bir belli olsun sonra bu maddeleri HAP şeklinde değil tek tek oylayalım böylesi DEMOKRASİYE daha çok yakışmazmı.!!! Ayrıca lütfen buraya yazı yazanların fikirlerine saygı duyalım, ne demekmiş o menem kafa falan bizlerin düşünceleri bizlere yeter sizin bu şekilde yazmanız DEMOKRASİDEN dem vuran sizin gibi düşünenlere hiçmi hiç yakışmıyor.Geçen günde sanırım KUCER 06 bu konuda diğer Arkadaşlarımızın düşüncelerine saygılı olmanız hususunda sizi uyarmıştı.Bizde yazıyoruz ama sizin gibi karşıt düşünceli Arkadaşlarımıza Hakaret eder gibi yazmıyoruz.Lütfen bu hususta biraz daha Saygılı yazmaya özen göstermenizi rica edeceğim.
19-04-2010, 13:38
yakupyurt
kesinlikle akpni öne sürdüğü herşeye hayır bedeli ne olursa olsun bunun sonunda mutlaka akp menfaatları vardır ülkemizin yararına hiçbir şey yapmazlar
19-04-2010, 14:32
erdal05
Alıntı:
Tamam o zaman önce DOKUNULMAZLIKLARI kaldırsınlar sonra benim karşıma gelsinler... Benim Vekilim TEMİZ olmalı eğer kendilerinden korkusu yoksa kaldırsınlar bakalım önce kendilerine bir DOKUNALIM ak koyun kara koyun bir belli olsun sonra bu maddeleri HAP şeklinde değil tek tek oylayalım böylesi DEMOKRASİYE daha çok yakışmazmı.!!! Ayrıca lütfen buraya yazı yazanların fikirlerine saygı duyalım, ne demekmiş o menem kafa falan bizlerin düşünceleri bizlere yeter sizin bu şekilde yazmanız DEMOKRASİDEN dem vuran sizin gibi düşünenlere hiçmi hiç yakışmıyor.Geçen günde sanırım KUCER 06 bu konuda diğer Arkadaşlarımızın düşüncelerine saygılı olmanız hususunda sizi uyarmıştı.Bizde yazıyoruz ama sizin gibi karşıt düşünceli Arkadaşlarımıza Hakaret eder gibi yazmıyoruz.Lütfen bu hususta biraz daha Saygılı yazmaya özen göstermenizi rica edeceğim.
arkadaşım lütfen şu elindeki cımbızı yazı yazarken bırak....ufak tefek sözlere kafanı takma....
varsa birikimin....düşüncelerin onları söyle....
ben senin ummayacağın kadar dikkatliyim yazı yazarken...
bende senin gibi arkadaşlarımın sözlerini cımbızlayacak olsam bi sürü şey bulurum....
mesela ...vekillerimize "temiz" değil....dolayısı ile "kirli" dedin diyebilirim....derdim bu değil...bunlar bana göre luzumsuz işler....
az geniş olun....sonuçta kimse kimseye küfür etmiyo...demokrasi budur......
....
dokunulmazlık konusunda haklısın....ama adaletin bu kadar siyasallaştığı bir ortamda bu dediğin pek de mümkün değil....
sivil anayasa olsun....herkes demokratik çerçevede kalsın bak o zaman dokunulmazlıklar kalkmazsa beraber itiraz ederiz....
tek tek oylama işi ise ....gereksiz bir teferruat....
elinizde kala kala bu iki argüman kaldı....sözlerinizde tükendi....
19-04-2010, 15:38
akharman
12 eylül darbe anayasasını savunmak nehazdirki MHP si ile BDP HATTA CHP sini bir araya getiriyor ne garip degilmi kimderdi bunlar bir araya gelirde 12 eylül darbe anayasasını savunur amma oldu işte. bakalım milletimiz bunları nasıl degerlendirecekler.görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.hürriyet-hürriyet-hürriyet-demirkrasi-demirkırasi illada demirkırasi sivil idare sivil anayasa...diyoruz...
19-04-2010, 21:11
Dijitalci
Alıntı:
arkadaşım lütfen şu elindeki cımbızı yazı yazarken bırak....ufak tefek sözlere kafanı takma....
varsa birikimin....düşüncelerin onları söyle....
ben senin ummayacağın kadar dikkatliyim yazı yazarken...
bende senin gibi arkadaşlarımın sözlerini cımbızlayacak olsam bi sürü şey bulurum....
mesela ...vekillerimize "temiz" değil....dolayısı ile "kirli" dedin diyebilirim....derdim bu değil...bunlar bana göre luzumsuz işler....
az geniş olun....sonuçta kimse kimseye küfür etmiyo...demokrasi budur......
....
dokunulmazlık konusunda haklısın....ama adaletin bu kadar siyasallaştığı bir ortamda bu dediğin pek de mümkün değil....
sivil anayasa olsun....herkes demokratik çerçevede kalsın bak o zaman dokunulmazlıklar kalkmazsa beraber itiraz ederiz....
tek tek oylama işi ise ....gereksiz bir teferruat....
elinizde kala kala bu iki argüman kaldı....sözlerinizde tükendi....
Sizi son kez uyarıyorum.!!! Yazdığıma dikkat ediyorum diyorsunuz ama hala insanları hedef tahtası gibi gösteriyorsunuz.Artık yeter yazacaksanız ADAM gibi yazın burası sizin ÇİFTLİĞİNİZ değil. Benim SİYASİ görüşüm kimseyi ilgilendirmez hala insanlar üzerinde Etkinlik kurmaya çalışıyorsunuz... Önce insanların FİKİRLERİNE saygı duymayı öğrenin.......................
19-04-2010, 21:16
Dijitalci
verme tabi...
pkk....mhp....chp....ergenekoncular.....süleyman demirel....hüsamettin cindoruk....vs...de senin gibi düşünüyo bdp...
yalnız değilsin bak....yanında senin gibi düşünen başka gruplarda var.... sizin aranızda bir tek türk halkı yok....onlarda karşı cenahta...
İşte buraya yazdığınız mesaja bir bakın bu mudur sizin DEMOKRASİ anlayışınız....
19-04-2010, 21:55
erdal05
Alıntı:
verme tabi...
yalnız değilsin bak....yanında senin gibi düşünen başka gruplarda var.... sizin aranızda bir tek türk halkı yok....onlarda karşı cenahta...
İşte buraya yazdığınız mesaja bir bakın bu mudur sizin DEMOKRASİ anlayışınız....
arkadaşım...her yazında ak partiye ve onun gibi düşünmeyenlere olmadık saldırılarda bulunuyosun...bunları yazsam kitap olur...kendi gözündeki çapak sana o kadar normal geliyo ki...başkasının doğal konuşmaları seni rahatsız ediyoo...
ben senden öncede burda tartışır ...konuşurdum...kimse bundan rahatsız olmadı şimdiye kadar...farklı düşünüyoruz diye sen niçin kendini geriyosun...
ben bir çok siteye gider orda da medeni bir şekilde tartışmalar yaparım...ama ilk kez arkadaşını gammazlayan seni gördüm....senin düşüncelere saygın bu kadar...(hani şu laiklik konusunda)
ve kalkmış bana laf atıyosun...
ben bu formu nerdeyse tüm tüğrkiyenin okuduğunu biliyorum...yazılarımı öyle yazıyorum....siteyi zor durumda bırakacak kadar aymaz değilim...
yukardaki sözlerde ne var...farklı düşünen gruplar yok mu...
biri bir cenahtaysa...diğeri karşı cenahta...bunu ters anlamak için çok mu uğraştınız...
şimdi sana ne desem sen....belli ki takıntın dolayısı ile...yanlış anlayacaksın....
sana tavsiyem...burdaki diğer yöneticci arkadaşların gibi..sadece tartış...milletin keyfini kaçırma ve elin deki sopayı bırak...
eminim şimdi sen ..."bana sopalı dedin" diye gene laf sokuşturacaksın.....
burda bir çok arkadaşına çatıyosun.....
yüzün gülsün biraz....gülmüyosan...gülenleri rahat bırak arkadaşım....:)
selamlar.....
20-04-2010, 00:02
Dijitalci
Alıntı:
arkadaşım...her yazında ak partiye ve onun gibi düşünmeyenlere olmadık saldırılarda bulunuyosun...bunları yazsam kitap olur...kendi gözündeki çapak sana o kadar normal geliyo ki...başkasının doğal konuşmaları seni rahatsız ediyoo...
ben senden öncede burda tartışır ...konuşurdum...kimse bundan rahatsız olmadı şimdiye kadar...farklı düşünüyoruz diye sen niçin kendini geriyosun...
ben bir çok siteye gider orda da medeni bir şekilde tartışmalar yaparım...ama ilk kez arkadaşını gammazlayan seni gördüm....senin düşüncelere saygın bu kadar...(hani şu laiklik konusunda)
ve kalkmış bana laf atıyosun...
ben bu formu nerdeyse tüm tüğrkiyenin okuduğunu biliyorum...yazılarımı öyle yazıyorum....siteyi zor durumda bırakacak kadar aymaz değilim...
yukardaki sözlerde ne var...farklı düşünen gruplar yok mu...
biri bir cenahtaysa...diğeri karşı cenahta...bunu ters anlamak için çok mu uğraştınız...
şimdi sana ne desem sen....belli ki takıntın dolayısı ile...yanlış anlayacaksın....
sana tavsiyem...burdaki diğer yöneticci arkadaşların gibi..sadece tartış...milletin keyfini kaçırma ve elin deki sopayı bırak...
eminim şimdi sen ..."bana sopalı dedin" diye gene laf sokuşturacaksın.....
burda bir çok arkadaşına çatıyosun.....
yüzün gülsün biraz....gülmüyosan...gülenleri rahat bırak arkadaşım....:)
selamlar.....
İşte sen busun alıntısını yaptığın mesaj senin bilakis yazdığın mesajdı..! Senin tavsiyene ihtiyacım yok her yazdığın mesajda ucu açık noktalı yazılar
yazıp duruyorsun yazacaksan adam gibi yaz anladınmı. Eğer bu vatana BABAM ihanet etse gözünün yaşına bakmaz gereğini yaparım değilki burada TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN olmassa olmazı LAİK liğine söven adamı gammazlamışım. Yok çok şükür buna gerek kalmadı gereken yapıldı zaten....Sizede nacizane tavsiyem ADAM gibi yazın benim hangi partiyi tuttuğumun bir önemi yok önemli olan TC.devletidir.Merak etmeyin zaten mensubu bulunduğunuz parti sizi ilk genel seçimlerde MİLLETVEKİLİ adayı gösterir nede olsa o partide böyle yazanlar çizenler daima baştacı yapılıyor.Relax relax zatenartık ülkenin yeni gündemi BAŞKANLIK sistemi yani PADİŞAHLIK hadi hayırlısı olsun bakalım artık sizde vezirlerden biri oluverirsiniz bakarsınız...
20-04-2010, 00:50
erdal05
Alıntı:
İşte sen busun alıntısını yaptığın mesaj senin bilakis yazdığın mesajdı..! Senin tavsiyene ihtiyacım yok her yazdığın mesajda ucu açık noktalı yazılar
yazıp duruyorsun yazacaksan adam gibi yaz anladınmı. Eğer bu vatana BABAM ihanet etse gözünün yaşına bakmaz gereğini yaparım değilki burada TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN olmassa olmazı LAİK liğine söven adamı gammazlamışım. Yok çok şükür buna gerek kalmadı gereken yapıldı zaten....Sizede nacizane tavsiyem ADAM gibi yazın benim hangi partiyi tuttuğumun bir önemi yok önemli olan TC.devletidir.Merak etmeyin zaten mensubu bulunduğunuz parti sizi ilk genel seçimlerde MİLLETVEKİLİ adayı gösterir nede olsa o partide böyle yazanlar çizenler daima baştacı yapılıyor.Relax relax zatenartık ülkenin yeni gündemi BAŞKANLIK sistemi yani PADİŞAHLIK hadi hayırlısı olsun bakalım artık sizde vezirlerden biri oluverirsiniz bakarsınız...
aslında polemikler güzeldir...
ama bura yeri değil...artı arkadaşlarımız sıkılabilir.....
bir de...sen bu polemik olayı için uygun değilsin benim için...
senle konuşmak zaman kaybı....hoşça bak zatına...:)
son söz yerine ...bir kaç hususu daha söyliyeyim de...bitsin uzayan lakırdımız...
...
alıntı yaptığım yazı benim tamam da...sen, hani kırmızı ve mavi boyalarla boyadın ve yazımı bozdun ya...ondan onu alıntı yaptım...birde...."bu mudur sizin DEMOKRASİ anlayışınız...." dediğin için...
noktalı yazılar....benim yazma stilimdir,bundan anlamsız sonuçlar çıkarma...yorma kendini arkadaşım...
o arkadaşım laikliğe sövmedi.......sen eleştiri ile sövmenin ne anlama geldiğini öğrenmek istiyosan....türk dil kurumunun "türkçe sözlüğüne" sözlüğüne müracaat edebilirsin...
ADAM gibi yazı yazmasını biliyorum...benim kadar sende bilsen keşke...zaten adam olanlarda yazılarıma tahammül ediyolar...
benim parti konusunda fanatikliğim yoktur...kendinden yola çıkma....ben yanlış gördüğüm her şeyi eleştiririm..ak parti veya değil...
ben milletvekili değil ama...sen omuzlarına ergenekoncu paşalardan..."apolet" istiyosun belli ki...bu kadar hamaset edebiyatı yaptığına göre...
statik olma arkadaşım....değiş...
değişim iyidir....başbakanlık sistemi bu ülke için iyiyse...konuşulur tartışılır......
o kadar statükocu ve durağansınız ki...bazı meseleleri tartışmaktan bile korkuyosunuz...
derdimiz...türkiye cumhuriyetinin muasır medeniyetler seviyesine çıkmasıdır...
ve zor da olsa ayağındaki prangaları söküp atacağızz...:)
20-04-2010, 01:04
hilalyıldız
S.A.Sayın ERDAL05 kardeşim sakın bu arkadaşların karşısında karşı tez ve fikir özgürlüğünden bahsetme senide TAMER41 gibi banlarlar.Ondan sonra fikir özgürlüğünden bahsederler.Her defasında akp ve onları destekleyenler hakkında ağza alınmayacak hakaretler yazanlara bir kere bile uyarılmazken sen ve senin gibi düşününleri banlamak ve savcıliğa suç duyurusu ile tehdit etmekte ve bizleri susturacaklarını zannedenler var.Özgürlük ve demokratik açılımların olduğu her karara evet diyorum.AEO.
20-04-2010, 01:20
erdal05
Alıntı:
hilalyıldız Nickli Üyeden Alıntı
S.A.Sayın ERDAL05 kardeşim sakın bu arkadaşların karşısında karşı tez ve fikir özgürlüğünden bahsetme senide TAMER41 gibi banlarlar.Ondan sonra fikir özgürlüğünden bahsederler.Her defasında akp ve onları destekleyenler hakkında ağza alınmayacak hakaretler yazanlara bir kere bile uyarılmazken sen ve senin gibi düşününleri banlamak ve savcıliğa suç duyurusu ile tehdit etmekte ve bizleri susturacaklarını zannedenler var.Özgürlük ve demokratik açılımların olduğu her karara evet diyorum.AEO.
sen çok yaşa emi hilalyıldız arkadaşım....
walla tam da beni 10 gün ban ettiler...
canları saolsun....
bu site büyük...siteyi küçülten bazı arkadaşları herkez görüyo...
umarım site yöneticileride görür...
neyse...ne diyelim...
sağlık olsun....güneş balçıkla sıvazlanamazmış...:)
20-04-2010, 02:24
beydemir
Alıntı:
yahu şakam sana geçti sana yazdım ne alınıyorsun kötü bişimi yazdık cellaleniyorsun.gerçekten ayıp ettin.:nono:::nono:::nono::
20-04-2010, 02:45
beydemir
Alıntı:
erdal kardeş ben akp li değilim ama bazı arkadaşların vede PKK partisinin tersini yapmak için EVET oyu vereceğim.
Bazıları 8 sene öncesini unuttu
%200 banka faizini unuttu
%150 enflasyonu unttu
bir televizyon almak için 10 maaşını verdiğini unuttu
devletin iflazını açıklamasına ramak kalmıştı bunları unuttuk
emekli maaşlarını ödeyemeyecek hale gelmiştik bunları unutuk
insanoğlunun doğasında var unutmak.
evet sana katılmamak elde değil bazı arkadaşlarda öyle bir AKP düşmanlığı varki yediklerini içtiklerini ağızlarıyla değil burunlarıyla yiyip içiyorlar.
bu haksız yere AKP düşmanlığı insanı zorla AKP li yapar be
20-04-2010, 09:37
komandogokhan
Arkadaşlar ;Anayasa Paketi'ne niçin karşı çıkıyorsunuz?İktidar yapıyor diye.Bunu kimse yalanyalamaz.İkincisi;değişikliği desteklemeyenler ilk önce kendilerini sorgulasınlar.BDP ile aynı düşünceyi paylaştıkları için.Buradan MHP'li kardeşlerime sesleniyorum.CHP zamanında sizin bir çok adamınızı idam ettirdi darbe dönemlerinde şimdi kalkmış onun yanında yer alıyorsunuz.Çünkü MHP'yi de ele geçirdiler.CHP'ye hiçbişey diyemem.Çünkü adı üstünde Baykal veya CHP.Bu isim hep muhalefet.Mhp'ye tekrar gelelim.Hiç bir lider eski üyelerine zavallı diyemez.Eğer diyorsa o adam liderlik vasfını yitirmiş demektir.Ki bence hiç de öyle bir derdi olmadı.
20-04-2010, 10:07
veyselbakan
konu amacını aşmış ve karşılıklı sataşma ve atışmalara dönmüştür küçük bir not : erdal 05 lütfen yazdığınız yazılarda amacınızı aşmayın ve özellikle kullandığınız uslüplara dikkat ediniz burası sizin meydanı boş bulupta istediğiniz gibi at koşturduğunuz diğer formlara benzemez
konu kapanmıştır!