Kanallar şifrelendi
Printable View
Kanallar şifrelendi
Şu anda turksat ve 7 derecedeki yayınların hepsi acık :)
ara sıra oluyor ben bir kaç ay önce de rastlamıştım..
benim zaten açık ama...kontrol ettim...hakket herkese beleş...:8[1]:
bilgi için teşekkürler arkadaşlar....:45:
Salon2'de güzel film varmış.
öğlende baktım yayınlar şifreliydi
bilgi için teşekkürler. ancak akşam bakabilirim.
oo herkes burda
actionmax kanalındaki film 4*4 :) mükemmel kovboy filmi var...
Bazı kanallar şifreli göstermeye başladı Örnek İZTV gibi:)
G I JOE KOBRANIN YÜKSELİŞİ bende var harbidende güzel filmAlıntı:
Harbidende öle oldu abi yaaa :DAlıntı:
-----------------------------------------------------------------
ohh ohhh 53 üye 36 misafir var
xxman , ahmoy , alihekim , alty45 , apache33 , atay11 , avahit , AYFLY , BEKO MUSTAFA , blade , blueizmir , brem07 , dokdor , dursunusta37 , erman01 , erolakyol , erry112 , ersancar , eslorex42 , fargung , godecengiz , gürsel , hakan53 , hasper , hayro46 , hazar69 , hozcan , kemalapk , kurthak , MOKUR33 , muammerb , murat587 , must.efe , musti78 , mutlu kılıç , mutluali , NECAT33 , ngobel , power_e , rainman3401 , rakyol , River80 , satdat , sonergum , taner48 , tolgaakkaya , tugi91 , tvmehmet1 , x@sl@nx , yetkinst , İNTİKAM64 , zehnisağcan , zirve44
Şu anda 7 dereceki kanalların büyük bölümü şifrelendi.Turksat paketi açık su an
şifreleri çöker inşallah
yayınlar gittii....film yarım kaldıı....:(
EUTEL W3 Uydusunda GoldMAX 2 Kanalı acık su an birde spormax var
Ben dedim boşa heveslenmeyin diye :D:D:D:D
şu an itibariyle şifreli
ŞU AN full hepsi acıldı:)
dalga geçiyor Digitürk bizle..:tsk:
Gözümüz aydın..Kanallar gitti..
Bazı kanallarda açık halen goldmax2-spormax-mymax-6 news-bbc world-al jazerre gibi
kanallar gitti
adamlar hiç kaçırır mı paracıkları kapağı kapatır
xxman , acengiz , ahmoy , alihekim , alty45 , apache33 , asos , atay11 , avahit , AYFLY , bayseko , BEKO MUSTAFA , blade , blueizmir , bozdoğan , brem07 , byrgns , caglar684 , cagri , cakal , can72 , celal11 , cem37 , cseytan , dezzie , dilay11 , dogan628 , dokdor , erman01 , erry112 , ersancar , eslorex42 , fargung , fduztepe , godecengiz , gürsel , hakan53 , hasper , hayro46 , hazar69 , hindi , hozcan , icakmakci , kemalapk , kirikhanli , kup230 , kurthak , köseoğlu , MOKUR33 , muammerb , murat198159 , must.efe , mustafatemiz , musti78 , mutlu kılıç , mutluali , NECAT33 , ngobel , olafson , osmbul , power_e , rakyol , River80 , satdat , serdo61 , set elektronik , silo , SKAYJACKER , sonergum , sonerkeskin , Supersat Forum , taner48 , tolgaakkaya , tvmehmet1 , ulucak , wood , yetkinst , İNTİKAM64 , zehnisağcan , zirve44
80 üye 67 misafir
85'i aştı:D 69 da misafirimiz var
Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 154 (85 üye ve 69 misafir)
İNTİKAM64 , acengiz , ahmoy , alihekim , alty45 , apache33 , asos , atay11 , avahit , AYFLY , bayseko , BEKO MUSTAFA , blade , blueizmir , bozdoğan , brem07 , byrgns , cagri , cakal , can72 , celal11 , cem37 , cseytan , dezzie , dilay11 , dogan628 , dokdor , erman01 , erry112 , ersancar , eslorex42 , fargung , fduztepe , godecengiz , gürsel , hakan53 , hasper , hayro46 , hazar69 , hindi , hozcan , icakmakci , izzetxer , kemalapk , kirikhanli , kup230 , kurthak , köseoğlu , mcbg66 , MOKUR33 , muammerb , murat198159 , musaduman , musak34 , must.efe , mustafatemiz , musti78 , mutlu kılıç , mutluali , NECAT33 , ngobel , olafson , osmbul , power_e , rakyol , River80 , satdat , serdo61 , seref-furkan , set elektronik , silo , SKAYJACKER , sonergum , sonerkeskin , Supersat Forum , taner48 , tarikkuru , tolgaakkaya , tvmehmet1 , ulucak , wood , yetkinst , zehnisağcan , zirve44
Şu an şifresiz yayınlar devam ediyor:) Goldmax 2 tavsiye ederim :)
xxman , acengiz , ahmoy , alihekim , alty45 , apache33 , asos , atay11 , avahit , AYFLY , bayseko , BEKO MUSTAFA , blade , blueizmir , bozdoğan , brem07 , byrgns , cagri , cakal , can72 , celal11 , cem37 , cseytan , dezzie , dilay11 , dogan628 , dokdor , erman01 , erry112 , ersancar , eslorex42 , fargung , fduztepe , godecengiz , gürsel , hakan53 , hasper , hayro46 , hazar69 , hindi , hozcan , icakmakci , izzetxer , kemalapk , kirikhanli , kup230 , kurthak , köseoğlu , mcbg66 , MOKUR33 , muammerb , murat198159 , musaduman , must.efe , mustafatemiz , musti78 , mutlu kılıç , mutluali , NECAT33 , ngobel , olafson , osmbul , power_e , protek_1962 , rakyol , River80 , satdat , serdo61 , Serkan Yılmaz *+ , set elektronik , silo , SKAYJACKER , sonergum , sonerkeskin , Supersat Forum , swerrt , taner48 , tarikkuru , thunderbolt , tolgaakkaya , tugi91 , tvmehmet1 , ulucak , wood , yetkinst , İNTİKAM64 , zehnisağcan , zirve44
88 üye 72 misafir millet forumu bıraktı bu konuya çöktü
forumumuz güçlü olmasa çökecek nerdeyse..:D
bağlatıyla birşey olmaz bu kadar kişi üstat işlem yaparsa sıkıntı olur bence
5000 onlineye kadar denedik server sorunsuz çalışıyordu surekli 5000 olmadıgı için şu an sorun yok yani.Örnek bir forum tr sitesi 3-4 makinayla çalışıyor (muş) onlinesi ve her katagoride yayın yapan siteler için sunucu durumu gerçekten çok zordur
Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 174 (97 üye ve 77 misafir)
akşama açık olurda hepsi nasıl yayınlar var bi göz gezdiririz
ne oluyor yaw sabah sinemaların cw keyleri verildi digiturk sifresiz ne iş anlamadım rekabet kokusu mu var?)))
yok böle bişey yaw konuya bak be yaw kanallar şifrelenmiş konuyu kapatın site çökeceeeek :):):):):)
Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 183 (104 üye ve 79 misafir) :):):):):)
Halen devam ediyor (GoldMAX2-Showmax-Mymax-SporMax VB)
Kanalların hepsi şifrelendigi için konu kapanmıştır:)