Astra premiere paketi yazılımı
Tüm metawere cihazlar içindir.Dreamsoft yazılımıdır
(Aciko-Akai-Atlanta-Taplin-Satech-Conax)
Teşekkürler eMpReSaRiO
Printable View
Astra premiere paketi yazılımı
Tüm metawere cihazlar içindir.Dreamsoft yazılımıdır
(Aciko-Akai-Atlanta-Taplin-Satech-Conax)
Teşekkürler eMpReSaRiO
Teşekkürler.
saol ellerıne sağlık
eyvallah dostum ellerin dert görmesin iyiki SATECH 3100 CI almışım ustalar sağolsun catır catır yazılımı cıkarıyor
emeğine sağlık ExcaLİBuR..teşekkürederim
keyleri nasıl aktif edecegiz acaba
Menü *** düzenlemeye girin *** tablosu gelince kırmızı tuşa basın.Cihazı kapatıp açın.İyi seyirlerAlıntı:
kınık Nickli Üyeden Alıntı
saol ellerıne sağlık
peki neler var bu yazılım icinde
astradaki premier kanalları var..Alıntı:
lazer Nickli Üyeden Alıntı
güzel haber
astradaki premier paketinde süper kanallar var yakında tüm cihazlara emu olarak gelir
Alıntı:
ExCaLiBuR Nickli Üyeden Alıntı
Sayın ExCaliBuR,
Yukarıda verdiğiniz yazılım, Sunny 7010 DCİ 10.41.65 1mb' a da olur mu?Selamlar...
hayır atılmaz bu yazılımlar ilk mesajdaki arkaşımın yazdığı cihazlar hariç hiç bir cihaza atılmaz
Alıntı:
özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler özgür1984...
hayır olmaz.yaz<ılımı veren arkadaş hangi cihazlara yüklenebileceğini yazılımın yanına yazmış.iyi okuyun.Alıntı:
Balıkesir Nickli Üyeden Alıntı
iyi de ben yazmıştım zaten bidaha niye yazıyosunuz kiAlıntı:
satelcom Nickli Üyeden Alıntı
pirimere kanalları türkiyeden izleniyormu acaba ben kütahya simav da oturuyorum buradan kaclık canakla izlenebilir acaba
TRakya 120 lik alıyor ama birçok yerden en az 150 cm gerekliAlıntı:
kınık Nickli Üyeden Alıntı
12070-12148 H 27500 %92 diger premiere tp'ler %82 çanak 200cm yer:edirne not:akşam yazılımdan sonra acalece yapılmış anten ayarı neticesi bunlar.ince ayar bu akşam
neta icin var mi lutfen cevap
sağol dostum. ellerine sağlık
arkadaşlar bu yazılımı satech 29800 sky modeline yükleyebilirmiyiz bir de bu modulde sirus dosyasını opos karta yükledimancak cihaz görmüyor bir çözümü var mı acaba
Taplİn 8100 Fta Makİneye Bu Yazilimi Atabİlİrmİyİz
arkadaslar bunlar acmuyor eski haberiniz olsun
elıne saglık
dogrudur.5 gün önce antreman olsun diye forumdan alıp denemiştim netice negatif.*** satırı tekli yani 16'lı,birkaç yerde *** veriyorlar 32 satırlı olsa belki olabilir..tabii daha iyisini ustalar bilirAlıntı:
fransali Nickli Üyeden Alıntı
bu eski bir yazilim su anda acilmiyor
üstad bu yazılım atlanta 345 dcı ya atılabilirmi
ilginize şimdiden teşekkür ederim.