gerekli DNS ayarlarını yapmama ve host dosyalarını değiştirmeme rağmen giremiyorum..sorun bende mi yoksa genel mi??:49::49:
Printable View
gerekli DNS ayarlarını yapmama ve host dosyalarını değiştirmeme rağmen giremiyorum..sorun bende mi yoksa genel mi??:49::49:
sanırım sorun var bende giremedim
maalesef bende 1hafta 10 gündür giremiyorum herseyı yapmama ragmen :((
acaba hala daha XP kullanıyoruz ondan mıdır??girebilen arkadaşların işletim sistemleri ne acaba?? :49:
ben orginal windows 7 yukledım sonra sonra girmemeye basladi xp de rahat bir sekilde giriyordum :(
sorun yok
aynı sorun bende de vardı host dosyasını sildim anında düzeldi...
Bu sorunu yaşayan arkadaşlar;
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
içerisinde ki host dosyasını siliniz.
benede sorunsuz giriyorum..windovs 7 ile..
bende sorunsuz giriyorum..windows 7 ile..
4,2,2,4
4,2,2,3 le giriyorum sorun yok
bende giremiyomuşum dediğiniz ayarlarıda yaptım hostu sildim ıp adreslerinide değiştirdim olmadı vista benimki nedem şimdi
Şu rahat girebiliyorum
8888
8844
basri mutaf hocamızın verdiği 8.8.8.8 8.8.4.4 dns ayarları ile windows7 ile giriş yapabiliyorum
ben xp işletim sistemiyle girebiliyorum sorun yok
Bende xp kullanıyorum.İnternet explorer ile ve mozilla firefox ile sorunsuz girebiliyorum.Ayrıca arkadaşların dediği dns ayarını kullanıyorum.
host dosyasını silince girebiliyorsun
bende hiçbir sorun yok baglanıyorum
üç hafta bağlanmıştım buradaki önerilere uyarak ancak yine bağlanamıyorum...... :(
156.154.70.22
156.154.71.22
ayarlarıyla OK....
youtubeye giremeyenler forumdan video ve fun club bölümünden yasaklı siteler için kesin çözüm konuma baksınlar yüzde yüz garantidir