arkadaşlar çanak anten resimlerimizi paylaşalım ne dersiniz.
sagdaki motorlu canak 90 lık ortadaki canak 21 data soldaki w3 data
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
arkadaşlar burda gözüken büyük canak nilesat (öndeki) ben siviç dağzekle motorluyu calıştırıyorum motorlu canaktaki uyduları hepsini siviç 1. yapıp nilesattaki çanayı siviç 2. yapıyorum 90lık dayzek motor canakla nilesattı cekmiyor diye ayretten bir çanak daha ekledim. 2. canak bile baylaya biliyorum.
Bende yarın Çeker paylaşırım
motorlu canayı kendim kurdum çunku edirnede kuracak kişi yok adam çagardım adam kuramadı sonunda adamada ben şöyledim nasıl kurulacayını birde adam benden 30 lira istedi bende dedim ona alsana 10 lira benzin parası :)
ellerine sağlık
duvarmı oymuş yoksa çanağımı kesmiş 60 lık çanak taksa olurmuş amma uğraşmış adam:D
Benim gözüm mü görmüyor yoksa siz mi abartıyorsunuz.7nci.mesajdaki çanak sistemi sürekli kullanılan,toplayıcı ve dağıtıcı çanaktan oluşan bir sistem.Benzer çok farklı ürünleri bulabilirsiniz.
BUNLARDA BENİM RESİMLER CANAKLAR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
*ASTRA 19 - * HOTBİRD 13 * SIRÜS 5 *+(w3)
*TÜRKSAT 42 * EUROBİRD 33 *
kollu motorlu 120 cm.galganiz sac.tırtıklı olanından.aliminyum çanağa göre verimi 2 kat fazladır...
selim usta resim paylaşamıyorum yardımcı olursan sevinirim
Konunun ismi çanak anten resimlerimizi paylaşalım... Denilmiş ama internetten bulunan çanaklar paylaşılıyor bu nasıl konu başlığı bu nasıl bir konu... Anlamadım Gitti...
arkadaşlar bende resim eklemek isdiyorum ama birtürlü yabamatım nasıl yababilirim.....
ne gereği var o çanağa
bende ekliyecem ama daha sonra :D
Toprağım güzel bir çalışma olmuş.
abi bende geçen burda kurarken aynı sorunu yaşadım ama makine ile kurum yaptığım için yüzde 40 45 arası sinyalı yakaladım osnler olsun show movieslerin bazıları fıox sport filan böle düşük sinyalde ama sende haklısın kurucu yok kendim ayarladım diyosun yinede helal olsun abim sana ayrıca tşklerr abim benim elimden geldiği kadar çanakları ayarlamaya açlılşıyom