Uydu Cihazı Olarak Hangi Özellikte Cihaz Kullanıyorsunuz? Anketimize Oylarınızı Ve Yorumlarınızı Bekliyoruz
*Anket 15 Gün Sürcektir
Printable View
Uydu Cihazı Olarak Hangi Özellikte Cihaz Kullanıyorsunuz? Anketimize Oylarınızı Ve Yorumlarınızı Bekliyoruz
*Anket 15 Gün Sürcektir
starcom full hd 1000 kullanıyorum benim için harika ustam
dreambox 500s clon :bath:
dreambox 500s
arkadaşlar Linux Tabanlı Uydu Alıcısı ne bir özelliklere sahip ankette bunu çok tıkladılar
next2000 fta süper usb dayzek motor ve uydudan paylaşım xbox mükemmel performans.
next 2000XCIS PLUS. ben memnunum. değiştirmeyi de düşünmedim.
next2000 fta süper Bana yetiyor
Bende next200cx ve inpax5100(linux) var her ikiside işimi göruyor fazla tv izlemeyen birisiyim
dreambox 500sn kullanıyom bir numara
goldmaster cıhazım var fakat çoğunlukla skystar2 pc kullanıyorum.
yumatu full hd
S.A.Atlanta MDR 345 CXCI cihazım var.AEO.
dreambox 500s clon
Next 2000 XCI Ve Sunny AT 7010 DCI
neta 2000s:45:
SS2 ve Goldmaster 80800cı
dreambox 500-s kullanıyorum ayrıca skystar2 tv kartım var cihazlarımdan son derece memnunum
amstrad 16100 plus çok memnunum
Dreambox 500 S ve İnpax 5100-(bunlar linux) Next 2000 cx süper net (net'li) Sunny 12 C1 A5 ve Kaon 16 00 A1 olmak üzere beş adet cihaz kullanıyorum.
Arkadaslar, bir televizyon alin hersey icinde olsun..diger masraflardan kurtulun..
Samsung da Full-HD, icinde sat- reziver, kablo reziver ve DVB-T de var .. internete bile baglanabiliyorsun. Tüm hepsini hesapla ... yine sen karli cikarsin.. hesaplayin bakin. Modul da takabiliyorsun.
Belki size bir faydasi olur diye düsündüm.. haydi iyi arastirmalar..
Dreambox 7020
yumatu mx kullanıyorum ve çok memnunum değiştirmeyi (de) hiç düşünmüyorum
Seoul S2000 kullanıyorum kanal geçişleri çok hızlı uydudan güncellemeli ben memnunum ayrıca Skystar2 tv kartı kullanıyorum...
dreambox 500 s..kullanıyorum....
uydudan paylaşımla...şifreli kanalları da seyredebiliyorum...:)
2000 cıs next kullanıyorum
Goldmaster 11300 cı kullanıyorum.
Next hd 2000 dobratech kullanıyorum internet paylaşım hariç güzel bir cihaz ilerde çıkacak yazılımlarla iyileşebilir
next 2000 hd e-satalı birde hdbox 10000 pvr cihazım var ikiside süper
redline cs 100x
next 2000cıs super plus ve dreambox 500s klon kullanıyorum
dreambox 500s clon cihaz kullanıyorum
neta ve dreambox 500 kulanıyom bence ikiside iyi
dm 500hd orginal:tongue::tongue:
skybox 500s
hıremco x3 turbo hd de var
impax da var
Linux Tabanlı; piyasada bulunan bir çok standasrt uydu alıcısından daha iyi daha ekonomik ve daha stabil çalışmakta ayrıca paylaşımda yapabiliyor ve özellik bakımından satandart cihazlardan daha iyi
Baff 6000 gold twin kullanıyorum.
Dream500 S ve dream 7020
Ayrica standart uydu alicisi olarak topfilt
linux tabanlı dm5oos kullanıyorum ve memnunum
neta troya cı 2 kullanıyorum. şimdi neta 6000 cı full hd almayı düşünüyorum.istediğin filmi usb yi tak kaydet. daha sonra seyret. usb yi pc ye tak ordan seyret.
süper hızlı bir makina kullanımı çok basit
sunny 14020 fta usb ve ayrıca d smart ikitane cihazım var.....
sunny at1030 sky idare eder
dreambox 800HD,golmaster d-smart,nextminix, kullanıyorum
Hiremko seOul hd kullanıyorum süper bi cihaz diyorum.
Next 2000 Cx Super Plus kullanıyorum çok memnunum...
goldmaster 90900 cı kullanıyorum.2 yıldır kullanıyorum.cihazdan hiç memmun değilim.Nedeni ise cihazda kilitlenme ve yazılım problemi var.
merhaba 76500 hodbird yazılımı varmı arkadaşlar
Slm. Benim u8ydu alıcımGotmaster 9600 Canagı hareket ettiren Daplı Çok masraflı Bunun Ayarlarını anlayan çok Eleman yok Gecende gene çanak çevirmede arızılzandı 150 Tl genede istenileni vermiyor Döner çanak olması benim cazibemi çekiyor ama masraflar el yakıyor İzmirde Bu işten anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum tabi ücret karşılığı...
dreambox 8000 hd süüüüpeeerr
goltmaster 9400 fta kullanıyorum cihazdan memnunum
next 2000 hd ve dream 500 s kullanıyorum.
dreambox 500s clon herhangi bir sorun varmı clonlar garantilimi acaba almayı düşünüyorum
redlıne-harici multibox kullanıyom paylaşımlar kesilmese güzel bi cihaz
fta 55000s kullanıyorum irtetoyu çözme şansım varmı
elimde olan cihazlar efsane humax 5400z suuny drembox ss 2 cihazlarımdan mennunum ama humaxsın yeri başka:45:
Dreambox 500 s kullanıyorum..Ama şu kumanda dan nefret edıyorum illa cihazı görmesi lazım