Güncel Kanal Listesi.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
Teledünya Temel Paketine(9,5 TL) 2 yeni HD Kanal Daha ekledi.Böylece Temel Pakatte 6 HD Kanal oldu.Bunlar Natınaol Geo HD(belgesel),Nat Geo Wild HD(Belgesel),Euro Sport HD(Spor),Teledünya HD(İnfo),BBC HD ve TRTHD olmuş oldu.HD Sinema Paketinde ise Sinema tv HD ve Sinema TV HD 2 bulunmaktadır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. - Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
BBC HD 6. Kanal TRT HD 7 Kanal
Yayın yapmaktadır.İyi seyirler
Tüm illerde yayını yok şuanlık.Daha çalışmalara devam ediyorlar.
Digital Kablo Tv Teledünya çok yakında Nat Geo Adventure'yi de platformuna ekleyecek.Şu an Teledünya'da Nat Geo'nun kardeş kanallarından
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Teledünya 189. Kanal
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Teledünya 160. Kanalda
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Teledünya 5. Kanal
Yayındalar.Sadece Nat Geo Wild SD Eksik şuan.Nat Geo Editörüne göre Nat Geo Adventure bu ayın sonunda eklenecek.Wep sitesindeki bilgiye göre 195. kanaldan yayına başladı
Hayırlı olsun...
hayırlı vede şifresiz olsun
Liste Güncellendi.
Avrasya ve Sky News eklendi.
emeğinize sağlık teşekkürler
kardeş ellerine sağlık
bilgi için teşekkürler neroman
Önemli değil.
Yayına başlamıştır.
Liste güncellenmiştir.
Nat Geo Adventure 195. kanala eklendi.
Liste Güncellendi.
214. kanalda yayın yapan Yeşilçam Smart listeden çıkarılmıştır.
bilgi için tşkler...yakında d çocuk da kalkarsa hiç şaşırmayın
teşekkürler...
ben de dün geceden beri deli gibi tarama yapıyordum :(
bu kanal eksilme meselesi kötü oldu.
D Çocuk'ta gider yakında
teşekkürler bilgi paylaşım için
Liste güncellendi.
161. Kanaldaki NR1 yayından kaldırılmıştır.
Belki ilerleyen zamanlarda yeniden gelir.Kısa süreliğine yayından kaldırılmış olabilir.Kablo Tvdede yayını yok şuan.
teşekkür ederim.Alıntı:
fx geldi, şimdi de fashion ve animoux yok... sanırım böyle gel gitler olacak...
favori listesi yapıyor musunuz? yapıyorsanız sizde de kanal taramasından sona liste uçuyor mu?
bir de bbc inter'de altyazı listesi çıkıyor; içinde rumca, yahudice var ama TR yok...
sizde de öyle mi?
Favori kanal listesi hazırlasam bir bakıyorum yokoluyor.Taramadan sonradır belki.Bu sorunu giderim favori kanal listesini kanal alma sayısını arttırsalar 50-60 gibi.Çok iyi olurdu.Alıntı:
NR1 şuan uçtu.Umarım kalıcı kalkmamıştır.Kablo tvdede var bu kanal.Kablo tvde siyah ekran var onun olduğu bandtta
teşekkürler
Liste Güncellendi.
161. Kanaldaki Number One yeniden yayına başladı.
Evet.Bölgesel sorunlar olabiliyor.Müşteri hizmetlerini arayın,1,2 kişi gelir bakar.Bende de şöyle bir sorun oluyor,STB'dan kablo tv kablosunu çıkarıp takınca en az yarım saat sonra Digital yayında kanallar geliyordu.Servis çağırdık,düzeltmediler:)
bir de hangi kanal hangi frekansta (digital ve analog) liste yapsanız çok makbule geçer...
3d test kanalı çıkmış deniyor...
aslı var mıdır? varsa frekansı nedir?
Liste Güncellendi.
TRT 5 Anadolu 43. Kanaldan Yayına Başladı
Hayırlı olsun.Diyecek birşey yok ben Disney XD'yi bekliyordum gerçeği.
enh uygun kaça alabilirzi conax modul ve hd kanalları??
Genel bir frekans değişikliği yapılacak diye dedikodu var ortalıklarda.Umarım doğrudur şu anki Standart kanal listesini beğenmiyorum.Ulusal kanalların yarısı sonra,30. kanalda ekonomi kanalı var,yabancı kanallar başta sayılır,HD Kanallara yer yok.Bakalım neler olacak.
Liste Güncellendi
3.Kanal Teledünya 3D Yayına Başlamıştır.
300. Kanal CEBİT Kanalı yayına başlamıştır.
HD Sinema Paketi(Sinema TV,Sinema TV 2,Sinema TV Aile,Sinema TV HD,Sinema TV HD2) ve Sinema Paketi(Sinema TV,Sinema TV 2,Sinema TV Aile) hariç hepsi Standart Paket 9,5 TL.Buna diğer HD Kanallarda dahil.
evet te modulle birlikte yıllık 200 tl yi buluyıor:))
3d türksat bugün geldi yeniden
iyi de mesela trt hd dsmartta var bir de...Alıntı:
onun endüşük hd paketi yıllık ne kadar mesela...
digide trt hd ve bbc hd hariç diğerleri var... o onndan pahalı...
ben digiye her ay 68 tl veriyorum.
bunun 20si hd için...
Frekans değişiminde Ulusal kanallar sıralanacak(Cine5,e2 gibi kanallar ulusal kanalların peşine gelecek).Daha çok yer verilecek aralara.Bu kesindir.Belgesel ve çocuk kanalları aşağa inebilirmiş.Ankara Gölbaşında'da çalışmalar başlamış.O sırada yeni kanal eklenmiyecekmiş.
izlenen illeride yazarsanız teşekkürler
Liste Güncellendi.
#Cebit Listeden çıkarılmıştır.
#D Çocuk kanalı Smart Çocuk olarak değiştirilmiştir.
Liste Güncellendi.
#TR1 adlı kanal 109. Kanaldan Yayına Başlamıştır.
434.00 MHZ 6900 QAM 256Alıntı:
İçerik Avrupa'da yaşıyan Türkler için yapılmış bir kanal.Temmuz Ayında bir günlüğüne test 1 adınca yayına başlamış.Türksatta'da şifresiz.İçerik genel.Eski Türk dizileri,renksiz biçimde eski Türk filmleri ve belgeseller mevcut.