:smiles24:5303 tridentler ile idman tv izlemek isteyenler vermiş olduğum backup veya
rom flaş hangisini isterlerse yüklesinler.
İdman tv o***.
Biss tv autodur.
boot 1.29 olan cihazlar içindir boot 1.25 olanlar için de hazırlamaya çalışıyorum.
Printable View
:smiles24:5303 tridentler ile idman tv izlemek isteyenler vermiş olduğum backup veya
rom flaş hangisini isterlerse yüklesinler.
İdman tv o***.
Biss tv autodur.
boot 1.29 olan cihazlar içindir boot 1.25 olanlar için de hazırlamaya çalışıyorum.
Çok Teşekkürler Üstad... İdman; Ben dede yoktu. DSR 5303 v . 3.81
Kardeş bunları indirdimde peki cihaza nasıl yüklücem?Hiç daha cihaza yazılım atmadım,benim makinede usb girişi var ordanmı yüklücem.
kardeşim şöle yazıyo.
Yazılım sürümü=V2.22
Donanım Sürümü=B1.29.H01.D0.SC2.MB000
Trident DSR 5303 usbli
kendim yapayımda bunun içi ara kablo gerekiyo deme,usbden atılmıyomu direk yazılım.
senin cihazında en eski yazılım olduğu için usb ile verdiğim yazılımları almaz.Alıntı:
Pc+rs 232 yardımı ile atılacak.
Rs 232 iki tarafıda dişi olacak alırken dikkat et.
İzmirin neresinde oturuyorsun,bende izmirdeyim yakınsan getiririrsin cihazı 10 dakikalık işi var(ben uyducu değilim)yardım için yaparım.
Croos kardeş müsaitsen çarşamba cihazı alıp geleyim atıver yazılım,sen nerde oturuyosun?Bide yazılım sayesinde bu aljazeara sport kanalları izlenirmi?
tesekkurler arkdasım ellerin dert gormesin
Croos nerdesin:) Ben kabloyu aldım yazılımı atıcamda bazı sorularım olucakdı atmadan.Şimdi ben elle *** girerek rustaviyi çözdüm bissi izliyorum,bu yazılımı atınca bozuolmaz deme bide bu aljazaere sportlar açılırmı?Polsat falan neleri açıcak bu yazılım.
osakka yeni yazılımı attım azönce,hayatımda ilk ke yazılım attım ve hatasız attım.makine good yazdı ama bi sorunum var.Tvye bağladım cihazı renkler soluk çıkıyo ondan sonra hiç bi uydudan sinyal almıyo heralde ayarlar sıfırlanmış nasıl düzeltcem sinyal gelcek ve renki düzeltcem.peki jsc sportlar,rustavi,idman açılıyomu?Msn varsa yardımcı olurmusun
selamüaleyküm ben uydudan güncelleme yapiyorum bis acarmi simdiden tsk
her sey icin elinize saglik
Sağol osakka abi evet dediğin gibi fabrika ayarlarına dönünce renk düzeldi ama türksatta trt1 çıkıyo diğerlerini aratmam lazım,güncel kanal listesini nasıl yüklücem sitede varsa link atarmısın abi kusura bakma senide yoruyoz ama.Bide bu rustavi bende biss ***li çıkıyodu bu yeni yazılımdada çıkcak deme,idman tv,jsc sport falan çıkıcakmı?
paylaşım için teşekkürler, emeğine sağlık... arkadaşım.
Üç-dört gündür şehir dışındaydım,foruma giremedim.Yazılarını şimdi okudum.
mesajına da cevap yazdım.Osakka sana gerekli yardımı yapmış,sağolsun
gerisini de dediğim gibi yaparız.
Cihazı bana getirirsen nasıl süper bir cihaz olduğunu anlarsın.Kart paylaşım dosyasını yükleyince.
Evet saolsun osakka yardım etti.Yazılımı yükledim ve absat falan açık şuan diğer hangi kanlları çözüyo daha bilmiyorum ama şu jsc sportları çözsede akşam fenerin maçını izlesek:)Paylaşımla nasıl izleniyo onu anlayamadım.İdman tvde maç olmadığı için daha çözüp çözmediğini deneyemedim ama yazılımı attım ve senin idman tv dosyanıda attım usbden good yazdı.
Ekledim msnini,müsaitsen gel msne.
Arkadaşlar ben de cihazımın bilgilerini kontrol ettiğim xxcrashxx arkadaşınkiyle aynı olduğunu gördüm ve croos'un verdiği v3.81e güncelledim, tabi normal olarak çoğu kanal gitti :)
Forumda terminator nickli arkadaşın verdiği bir kanal listesi vardı onu indirdim pcye ama bunu da cihaza update etmek mi gerekiyor yoksa içindeki bilgilere göre tek tek elle girmek mi gerekiyor?
kendim yapayımda bunun içi ara kablo gerekiyo deme,usbden atılmıyomu direk yazılım.
bende indirip deneyeceğim şimdi