Madem bölümler actık buradada meraklarımızı giderelim.Ben limitli adsl kullanıyorum ama bugune dek hiç aşmadım:) supersatforumu yedeklerini falan almama ragmen ??ya siz aşan varmı
Printable View
Madem bölümler actık buradada meraklarımızı giderelim.Ben limitli adsl kullanıyorum ama bugune dek hiç aşmadım:) supersatforumu yedeklerini falan almama ragmen ??ya siz aşan varmı
bende sınırlı kullanıyorum günde 10-15 saat arası internetteyim ve hiç sınırı aştığımı hatırlamıyorum ayrıca çok yüksek limitlerde download yapıyorumAlıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
serkan benimki sınırsız sorun yok ama şimdiye denk hiç aşanı görmedim:)
ben bi kere aştım 500 mb kadar ama sorun değil
Aşan arkadaşlar var bu mesajdan sonra çıkar:puah:Alıntı:
CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
bu laf bana geldim işte :) ben 4 aydır hep limiti aşıyorum malesefle :( nedenini bir türlü anlamadım gitti :49:Alıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
senin hesaptan başkası internete giriyor olabilir abla şifreni değiştirsen iyi olurAlıntı:
Nakkus Nickli Üyeden Alıntı
abla ne yapıyon allah aşkına nasaylamı konuşuyorsun uzaydan:puah: :puah: :puah: :puah:Alıntı:
bak bu aklıma hiç gelmemişti :49:Alıntı:
Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı
ne yapayım ablacım çok arıyor nasa cevap vermesem ayıp olur :00000004:Alıntı:
abla ne yapıyon allah aşkına nasaylamı konuşuyorsun uzaydan
4 aydır bende aşıyorum.3gb kotalı 4 aydır ya 4 yada 4,5 gb oluyor.Malesef:( :(
normal şartlar altında limiti aşamazsınız ama aşırı download yapmanız durumunda sınırı aşabilirsiniz limiti aşmanıza neden olan diğer faktörler ise şunlar bilgisayarınızda yeteri kadar güvenlik ve temizlik programı yoksa trojanlar ve spyware gibi fazla kendini hissettirmeyen solucanlar sizle birlikte büyük bir hızla kotanızı yer aynı zamanda eğer pcnizde internette dosya paylaşım programları devamlı aktif durumda ise ne yazık ki kotanız yine azalıyor demektir mesela lime wire kullanıyorsunuz proyu açtınız işiniz bitince çıkış yapın eger yapmazsanız bu programı kullanan diğer insanlarda sizin bilgisayarınızdan dosya alışverişi yapmaya çalışacak bu görünürde upload gibi gözükse de aslında limitinizi yiyormus bu konu ile ilgili zamanında çaplı bir araştırma yapmıstım kotanızın dolmaması dilegi ile saygılar
Telekomdan aldiginız sifreleri degiştirin super can diye bir programla telekom sifreniz ögrenenler sizin adınıza internete bağlanabiliyolar.bu konuya dikkat edin.
bende aşmıyorum çünkü sınırsız kullanıyorum ama daha önce sınırlı idi üst üste aynı faturayı ödeyemedim bende sınırsıza çevirdim
selamlar...
birde bazı tv tarzı programlar var indirip uydudan beleşe tv iz<liyorsunuz işte o adsl nin ve limitin canına okuyor:):)
selametle..
yok be ablacım ben ne tv izlerim nede büyük pro. indiririm anlamam zaten :)Alıntı:
CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
geçen ay bende açmışım limiti 600 mb kadar
ben okadar internette uğraşmama rağmen dowland ve upload yapmama rağmen aşmadım
valla ben aşıyorum bazen sabahlara kadar buradayım o yüzden ne varsa indiriyorum dünya radyolarındaki müzik listelerini indiriyorum o yüzden bazı aylar 4- 5 gb. buluyor ama sorun değil fatura fazla kabarmıyor prg. arşivimde bayağı kabarık ne yapalım merak işte saygılar...:)
ben asmadım hic :) bende yalan yok :8[1]:
bende açtım bi kere 44 ytl ödedim
o kadar uğraştım ama hiç aştığım vaki değil...
hatta 1 gb bile çok nadir aşmışımdır...
Rekor bende...geçen ay 9 gb üstünde kullanım olmuş...:(
abi ne yaptın site falan mı açtın...
yok bolca film indirmiştir :) site acsa haberim olurdu :)
kolay limit asarsen film indirmek ile. ben ocak ayinda 49GB indirdim. bilgisayer gece gunduz acik ve film iniyor.
ama bende limitsiz abone var.
kolay gelsin
Arkadaşlar ben filim bile indirmiyorum ama yinede limiti oğlum aşıyor bu nasıl oluyor. Bende 30 luk adsl var.
Saygılar.
Yok filmden değil mp3 yüzünden...Zaten var...:00000002:Alıntı:
tike® Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bende hiç filim indirmediğim halde heray limiti aşıyrum sadece cocuklar camfrog kullanıyorlar günde 2veya 3 saat giriyorlar heray 70 milyon geliyor ben bunu limitsize çevirmek için ne yapacağım saygılar
Telekoma tarife degişikligi için basvuru yapacaksınızAlıntı:
keyci60 Nickli Üyeden Alıntı
bende benım sokaktaki 6 kişi ile sınırsız aldık daha sınırı geçemedik
:8[1]:
sınırları fazla zorlamayın:00000004:
bizde sınırsız tarifeye geçelim :) nasılsa her ay kotayı aşıyoruz :00000004:Alıntı:
vakkus Nickli Üyeden Alıntı
Sınırlı olsa ne olacakki senin adsl durmadan kopuyor...kullanamıyorsunki sağlıklı bir şekilde...:wave:Alıntı:
mehmet Nickli Üyeden Alıntı
Yinemi koptun sen...:puah: :puah: :puah:
dedikya sınırları geçmeyin diye :nono: :8[1]:Alıntı:
yok abi kullanıyomda sınıra çok yaklaştığım için arada bi kopuyom sınırımı geçiyom ne :8[1]:Alıntı:
TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
Nasıl kullanıyorsun bak şimdi sen yine koparsın...:)
ahada koptu :)
varya telekomu dizmek lazım 3.141gb aşmışım 34ytl geldi ama ben aştıgımı sanmıyorum yoksa telekommu geçiriyor
anlamadım
dostum ben 8 aydan beri kullanıyorum bu adslyi hiç bu güne kadar aşamadım kotayı son faturayı görünce kafayı yedim 44 ytl gelmiş ya bunda bir iş var bu adamlar işin iyice civisini cıkardı yazık vallahi verdğimiz paralaraAlıntı:
piyanist Nickli Üyeden Alıntı
YAv siz başkalarının şifresini kullanıyorsunuz galiba
ben bir 2 kez aştım
Arkadaşlar bizde bu ay ilk defa aştık. 512 3gb kotalı kullanıyoruz 2 ortak. şimdilik 5.1 gb olmuş :v6cry:
Bu telekom satıldıktan sonra adsl kotalarında bir şeyler olmaya başladı...Acabaaa ufak bir ayarlamamı yaptılar...bu ay o kadar dikkat etmeme ragmen yine kotayı aştım...film müzik mp3 gibi şeyler bile indirmeme rağmen...bu işte bir iş var...bu kadarda olmaz...:49:
arkadaşlar aynı dert bendede oldu baktım olmıcak gibi 30 verelim derken aşıp 58, 60 ytl ye çıkıyor bende limitsize çevirdim işi saygılar
ınternette dolaştıkca ve bırşeyler yukledıkce ve gonderdıkce hep kakalıyorlar saygılar
her gb ka 8milyon hayırlı olsunAlıntı:
yxsdf Nickli Üyeden Alıntı
ilk başta bende limitli kullanıyordum baktım paso nerdeyse her ay sınırsız kadar para veriyoruz bare sınırsıza geçelim rahat edelim :D :D :D
hız yawaş ama sınırsız işte tek tesellimiz o :D :D :D
Bencede.Birş işer dönüyor ama hadi hayırlısı sen çözersin bu işi :00000004:Alıntı:
TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar,
Kotanızı hiç aşmayacak şekilde de kullanıyor olsanız arada bir girip kotanızı mutlaka kontrol edin.
ADSL aldığımın daha 3. ayıydı. Bir baktım günde 4GB gibi gidiyor limit ki o zaman hemen hemen hiç kullanmıyordum. ADSL arıza yardımcı olamadı. Bir kaç şey zırvaladıktan sonra telekoma dilekçe ile başvurmamı söylediler. Hafta sonu olduğu için başvurana kadar 16-17GB oldu kota. Sonuçta hattımın bağlı olduğu santraldeki network kartında arıza çıktı. Tabi önce 130YTL ödetip 2 ay sonra paranın çoğunu iade ettiler. Her ne kadar kullanmamış da olsam bir miktar kota aşımı ödedim. Yine de ucuz kurtuldum.
Umarım sizin de başınıza gelmez...
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler...çabuk fark edip erken müdahale etmişsiz tebrik ederim sizi...bakalım bu ay çok daha dikkat ediyorum ben eğer yine kotayı aşarsam telekomla papazı bulacaz...Alıntı:
Gorganza Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar 256 limitsize dönmeyi düşünüyorum,bunda 1 ağustosta 512 olacağı söylentiri neden oldu,gerçekten böyle birşey varmı.şuan 29 ytl limitli öğrenci adsl kullanıyorum ama her ay 50 ytl'den aşağı fatura gelmiyor..bu konuda öneri ve düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum
evet bu ayda kotayı aşıyorum şimdiden 3gb kotayı solladım şimdi sıra 4 -5 de bakalım ay sonuna kadar kaç olacağım valla ne kolay aşılıyor bu kota:00000004:
arkadaşlar kimse alınmasın ama ben imzasında resim yada animasyon olan arkadaşlara sitem edeceğim onların yüzünden limit aşıyoruz çok sayfaya girince her defasında o resimler tekrar yükleniyor aslında moderatör arkadaşlar bu tür veri kaybına sebeb olan gereksiz resim ve animasyonları yasaklamaları lazım.......bilginize....................
Arkadaşlar ttnet özelleşir özelleşmez , tekel olması ile beraber kotalı abonelerinden haksız kazanç sağlamaktadır. kotalılara yüksek hız düşük kota vermenin başka manası ne olabilir. herkeze tavsiyem kotasız abonelik pakete girmeleridir.çünkü kotayı aşmayanımız yoktur..
:45: Saygılar.........:45:
son 3 ayda aştım
38 ytl
45 ytl
52 ytl
yeyen oyun manyagı
okullar tatil çocuk 18 saat pc başında sanırım normal
olmaz mı çoğu zaman.telekom bağlantıları hızlandırda şimdi daha güzel inioyor dosyalar tabi faturada daha güzel geliyor :)
limitlı paketlerde vazla dosya ındırmeyecen fazla dosya ındırısen lımıtı asarsın sende lımıtı asmısın
arkadaşlar,
ağustosun 8inde eve adsl aldım.ilk fatura 45 gün sonra gelecek dediler.bi sorum olacak size;3gb sınırı 45 gün için mi geçerli yoksa 30 gün için mi?bilelimde ona göre aşmayalım.
teşekkürler cevap için...dikkatli olacaz artık...