kaonteam & Ar/ge Club Turkey Gururla Sunar Sunny 17 Haziran Fulll Ok
YAZILIMLARI KUP 230 İLE YÜKLEYİN..!!
AÇilabİlenİn Hepsİ Ok
BİSS DAHIL OK
YAZILIMLARIMIZDA REKLAM VE BENZERİ HİÇBİR ŞEY YOKTUR FULL ORJINALDIR..
:clap2: :45:
Printable View
kaonteam & Ar/ge Club Turkey Gururla Sunar Sunny 17 Haziran Fulll Ok
YAZILIMLARI KUP 230 İLE YÜKLEYİN..!!
AÇilabİlenİn Hepsİ Ok
BİSS DAHIL OK
YAZILIMLARIMIZDA REKLAM VE BENZERİ HİÇBİR ŞEY YOKTUR FULL ORJINALDIR..
:clap2: :45:
teşekkür ederim bunlara bu günkü softcam atılacakmı
Hayir YÜklenmİyecektİr
ellerinize sağlık,teşekkürler,eleştirdiğimiz gibi,yapılan çalışmalara teşekkür edecek kadar nezakette gösteririz,tekrar tekrar teşekkürler.
Teşekkürler.
teşekkürler ustalar
+ açtığı ne var ben bişey göremedim ve basket kanalıda gitmiş durumda????
üstad yazılımı yükledim ama bir değişiklik yok
cihaza reset atmak lazımmı acaba
bu yazılımlar sadece dünya kupası içindir başka bir farkı yoktur softcamda yükleyebilirsiniz
240 ile yüklersek birşey olurmu
iyi bari heyecan oldu kaç hafta sonra yazılım attık :)!
Teşekkürler ellerine sağlık
hayır olmaz yükleyebilirsinizAlıntı:
mhatip2000 Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler
Teşekkürler:Smiletabar
henüz yüklemedim fakat ellerinize sağlık
teŞekkÜrler ArkadaŞlar
sırf yazılım vermiş olmak için yazılım veriyosunuz. bu yazılımın ne artısı var arkadaşlar knl 1 zaten biss satırına *** girilerek ok. başlığa full ok demek bumu yani. 1 tane kanalla herşey full olsaydı sunny dünyanın en iyi cihazı olurdu herhalde. goldmaster cw yazılımlarını verdi sunny hala verecek ölme eşeğim ölme. bu saatten sonra da vermesin zaten gerek yok.alırız bi dream 500 bakarız keyfimize. bu kadar korkuyorlarsa cw yazılım vermeye bıraksınlar bu işi gitsinler pazarda limon satsınlar.
AÇilabİlenİn Hepsİ Ok
BİSS DAHIL OK
sanırım okumadın herhalde.Biz birşey dedik istemeyen yüklemesin.Kimseyi zorla al bunu yükle demiyoruz ki?
Saygılar
Allah Allahhh ya birileri sunny nin biss *** satırını görüyorda bizdemi bi körlük var biz göremiyoruz:devilprv: mantıklı eleştiri yapın.Alıntı:
chatter Nickli Üyeden Alıntı
Daha ilk mesajınız eleştirilerinizin dozunu iyi ayarlayın
teşekkürler
teŞekkÜrler ArkadaŞlar
cw da varmi?Alıntı:
AÇilabİlenİn Hepsİ Ok
ustalar ellerinize sağlık. teşekkürler iyi çalışmalar.
CW yok Dostum..!
arkadaşlar bu yazılımı yüklersem yüklü olan cw yazılımı nolur?teşekkürler
Cihazınızın keylerini resetleyin yeterli.sarı+ mavi+yesil+ menü ;*** sayfasında sarı tuşa basın ok deyinAlıntı:
smmm72 Nickli Üyeden Alıntı
CW Gider..!Alıntı:
tirekar Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürlerAlıntı:
PowerVu Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar
Yazılımı yükledim daha sobra menu kilidini aktif ettim.Fakat 0000 la açamıyorum bunun menu kilidi ne Cihaz GM 7400 cim sunny 1030sky yazılımını yükledim.Teşekkürler
Sorunu çözdüm:clap2:
Tahrik edici yazılardan uzak kalmak lazım. Siz istiyorsunuz diye kimse pazarda limon falan satmaz.Alıntı:
chatter Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler elinize sağlık
Thank you for new firmware,
can somebody please explain in English
what is open and what's not?
I installed and don't find many differences!
Thanks
Sadsat
uzun zamandır bekliyor dum nihayet
sağol kardeş:45::45::45::45::45::45::45::45::45:
good question i ask the same see nothing new:sunglasses2:Alıntı:
sadsat Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürlerr
Still waiting for:
D+ (Spain), Canal Digitaal (the Netherlands)
Sadsat
No Digital +:(Alıntı:
sadsat Nickli Üyeden Alıntı
Selam. elinize sağlık teşekkürler.
selam sayın arkadaşlar bu yazışlımda Biss Menülümü bende zaten açıyor Adı geçen Malum kanal geçenki yazılımla biss menüsü varsa yüklüyecem sevgilerle.......
Açıyorsa yuklemenize gerek yokAlıntı:
BABA_YUKSEL Nickli Üyeden Alıntı
eline sağlık kardeş
eline sağlık kardeş
cihaz devamlı baglatlı yok hatası veriyor nedendir acaba cihaz next2005 12.c1.a5
Selam;
Bu işe bugün ilk denememle başladıım ve şu anda yazılımı at-7010 a attım. Ancak keyleri sıfırlamama rağmen (sarı+mavi+yeşil+menü) bu sayfanın içinde BISS ile ilgili bir içerik göremedim. Şifrelerde çözülmüo...Nedeni ne olabilir? Mutlaka bir hata yapıyorum ama..
Birde orada Dosya Türü: zip AT-7010DZ_HW-16.00.A1_Fech-060617_SW-02.00.07_EMU-5.8.128.zip
AT-7011DZ_HW-16.C0.A1_Fech-060617_SW-02.00.07_EMU-5.8.128.zip var bunlardan hangisi sonuca ulaştırır ve farkı nedir? Acemi olmak zor...:)
acemi olmak çok zor.dosyayı yuklemek için dosyayı çıkartmanız gerekli sonra kup 230 veya 240 la fileden dosyayı seçin boşluk tusuna basın sonra cihazın fişine takın yuklemeye başlar.tabi siz ilk yuklediginiz için com ayalarınıda yapmanız lazım.com kaçtaysa
benim sorun ne olabilir başka cihazda sorun yok yükleniyor kendi cihazıma atıyorum sunyy 7010 dcı opnda norma l yüklaemeyi yapıyor ama next te sorun baglatı yok diyor.
Bunları yaptım. Com 2 den baglantı kurdum önce download yapıp sonra da wtiring flash işlemi bitti. Ancak şifreler çözülmüyor...
kanal kilidini açık konuma getirdiniz mi??
kanal kiliti sarı tuşa basınca devamlı karşıma çıkyor zaten. 0000 yazınca giriyor. Sonrasında ne yapmam lazım?
menu ---- sistem ayarları ---kanal kilidi >açık konumda olması lazım.sarı tuş falan nereden buluyorsunuz
serkan bey banada yardımcı olursanız sevinirim saygılar.
yazılım yüklemesi yaptınız ise ilk önce menü +sistem ayarları +kanal kilidi açık olacak sonra sarı+mavi+yeşil+menü tuşuna basın *** sayfasında kumandadan sarı tuşa basarak keyleri resetlemeniz gerekiyor.keyler resetlenmeyince aktif olmaz.Alıntı:
yavuzdilek Nickli Üyeden Alıntı
cihazınıza başka marka yazılım atarsanız ilk önce örjinal yazılım yükleyiniz.sonra emu yazılımı yükleyiniz.cihazınızın kendi yazılımını yüklerseniz alması gerekir.Alıntı:
kartal29 Nickli Üyeden Alıntı
valla çıktı bi kaç kez ama nerden buldugumu sormayın çünkü aynı şeyleri bikaç kez yapmama rağmen her defasında farklı bişi çıktı. Söylediklerinizi deneyecegim, çok sağolun...
Merhaba;
Dün gece sitedeki sorun dolayısıyla yazamadım. Sizin dediginiz kanal kilitini kaldırmak mümkün olmuyor. Yani menü içinde kilit ile ilgili olan tüm fonksiyonlarda açık/kapalı yapılabilirken kanal kilidinde herhangi bir degişiklik yapılamıyor. Dolayısıyla emular aktif olmuyor. Acaba bu sorun neden olabilir? Teşekkürler...
loader 219 v4 yapmanız lazım.ozaman sorun duzelecektir.bununla ilgili loader 219 v4 konusu kaon bölümünde var
Ellerinize sağlık teşekkürler
Oradaki kurukafa simgeli program ile halledilebilecegi söylenmiş. Bu yüklemeyi yaptıktan sonra herhangi birşey yapmamız gerekiyor mu?