KAON-SUNNY-ORA FTA ve CI 1MB.LIKLARA (KANAL1 OK.)
Bİss menüsü nagra bölümündedir. en altta 00ffbb yazan yerler biss *** bölümüdür
Printable View
KAON-SUNNY-ORA FTA ve CI 1MB.LIKLARA (KANAL1 OK.)
Bİss menüsü nagra bölümündedir. en altta 00ffbb yazan yerler biss *** bölümüdür
teşekkurler ustam..
Bİss MenÜsÜ Nagra BÖlÜmÜndedİr En Altda 00ffbb Yazanlar Bİss Keylerİdİr
Elimdeki 7010-D model cihaza hangisini yükleyeceğim? İlk kez denicemde...
Bu yazılımlar 1 mb .Sizin cihazınızın versiyonunda ne yazıyor.sistem bilgilerinde olanları yazarmısınız
Bu dosyaları hiç denemeyeyim o zaman. Çünkü sistemle ilgili bilgim yok.Teşekkürler
Cihazının ;menü + sistem bilgisi bölümüne girin H/W bilgisini bir yazın hangi yazılımı yükleyeceginizi yazabiliriz.Alıntı:
yavuzdilek Nickli Üyeden Alıntı
Aslında yeni başladım ve bu türden bir bilgiye bakmadan şu yazılımı yükledim.AT-7010DZ_HW-16.00.A1_Fech-060617_SW-02.00.07 Şu anda sistem bilgisi kısmında da bu bilgiler var. HW nin önemi nedir? Mesela AT-SUNNY-7010DZ_HW-16.C0.A1_Fech-SW-02.00.07 diye bir dosya daha var bunu yükleseydim başıma bela olurmuydu?
ustam çok teşekkürler eline sağlık sağol
Luzumu Yok Yeni Yazilim Icin Cunku Kanal 1 ,tv8 Biss Keyini Kulaniyorlar Iste Boyle Ffbb-00-10 00 00 00 00 00 00 00.1mb Sunny Icin Nagraya Boyle Giriniz Hersey Okey Olur.bu Ffbb-00.biss Kletkasi Gidiyoru,ama Su Varki 1 Biss Sifreli Kanala Bakabilirsiniz,cunku Hafiza Zayif.
sağolun ustalarım,
umarım tps filan da açılır..
Yazılımı H/W bilgisine göre yüklemeniz gerekir yanlış hw li yazılım yüklermeseniz cihazınızın flash arızalanır.Alıntı:
yavuzdilek Nickli Üyeden Alıntı
1MB yazılımlarda TPS eas *** girme özelligi yoktur.Alıntı:
mustafatemiz Nickli Üyeden Alıntı
R adakoğlu kardeşim,
Yukarıda verdiğiniz,Sunny 7010 DCİZ 10.41.65 1mb yazılım maalesef işe yaramadı... Kanal 1 açılmadı...Ne yapmamız gerekir. Yardımcı olursanız çok sevinirim. NAGRAVİZYONA 001FFF 00 10 00 00 00 00 00 00 00 elle yazmama rağmen gene açılmadı...
Ayrıca; 1mb için, içinde biss, criptoworks,conax menüsü olan yazılım da hazırlanamaz mı? Bilgi verirseniz çok sevinirim...Teşekkürler,saygılar...
Keyler i yanlış yazmışsınAlıntı:
Balıkesir Nickli Üyeden Alıntı
Bİss MenÜsÜ Nagra BÖlÜmÜndedİr En Altda 00ffbb Yazanlar Bİss Keylerİdİr
00ffbb 00 10 00 00 00 00 00 00 00
şeklinde yazarsan kanal 1 açılır
yazılımı yükledikden sonra Yazılım yüklendikten sonra kanal kilitinin devreye girmesi için SARI-MAVİ-YEŞİL-MENÜ tuşlarına basarak, *** menüsüne girin ve SARI tuşa bastıktan sonra OK a basın. Cihazınızı arka anahtardan açıp kapattıkdan sonra, kanal kilitli seçenegi aktif hale geliyor ve menuden kanal kilitini açarak emu yu aktif hale getirebilirsiniz.
Alıntı:
®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı
Sayın R adakoğlu,
Dediğiniz gibi yaptım oldu.Yalnız bu defa NBA tv gitti. Her ikisinin de şifresini yazabilmek için çok uğraştım olmadı...KANAL 1 çıkınca NBA kayboluyor. NBA'nın şifresini yazınca da Kanal 1'in şifresi kendiliğinden siliniyor. Anladım ki BİSS için hafıza sadece bir tek kanalın şifresini kabul ediyor. Bunun nedeni de her halde hafızanın 1MB olmasıdır. İnşallah ilerde buna da bir çözm bulunur. VERDİĞİNİZ BİLGİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDER,SAYGILARIMI SUNARIM.
İki kanaldan birini tercih edeceksiniz iki kanalı aynı anda izleyemezsiniz.Zaten bu cihazlara yazılım çıkmıyor,Siz gibi 1 mb flashı olan arkadaşlar magdur olmasındiye dünya kupasını izlesin diye bu yazılım verildi.İki kanalı aynı anda izlemek için cihazınıza 2 mb flahs taktırmanız gerekiyor.Alıntı:
Balıkesir Nickli Üyeden Alıntı
eline sağlık usta paylaşım için tşk ederim
arkadaşlar elımde 7010dcı var hw,si 12.01.a5 sw.si v 02.007kanal1 nasıl seyredebilirim tesekkürler
1030 dcı sky kanal 1nasıl açıcam yardımcı olurmusunuz
Niama ni6to interesno pod Slinceta i ni6to novo v tavana !!! Jivota e Ray za tezi koito go RAzbirat !!! Boy, sribska muzika i eban-Koz i Djindjifil !!!
eline saglık
serkan yazilima bi bak.
Yazılımlar foruma eklenmiştir.Alıntı:
eraslan Nickli Üyeden Alıntı
yazılımlar için tekrar teşekkurler radakoglu
Goldmaster sat 7400 cim hw=11 03 65'e göre yazılım bulabilirmiyiz acaba?
teşekkürler
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. kısayoluna girdiğimizde Geçersiz Dosya Eki belirttiniz.
Eğer geçersiz bir işlem yürütmediğinizden eminseniz lütfen buraya tıklayarak bildiriniz.
uyarısı geliyo ve sistemden çıkartıyor..neden tekrar kullanıcı adı istiyo. ?..
acaba bizdemi bi ib.... var? SAYIN ADMİN konuyla ilgilenirsen sevinirim