DÜnya Kupasi Heyecani İlk Yİne Burda İlk Bİlen Sİz Olun
:clap2: :45:
Printable View
DÜnya Kupasi Heyecani İlk Yİne Burda İlk Bİlen Sİz Olun
:clap2: :45:
Foruma AlinmiŞtir TŞk Bornovali
teşekkurler bornovalı
Teşekkurler Bornovalı
ellerine saglık
nasıl yüklüyecem yardımedermisiniz
süper olmuş eline saglık
ya arkadaşlar.ben daha yeniyim bu uydu işlerinde. uzun zamandır uydu kullanıyorum ama bugünlerde benide bir şifreli kanal çözme merakı sardı. Benim cihaz VEstel DVB 840 CI ancak mavi menu aphro menu falan deniyo. benimkinin hangisi olduğunu nasıl anlicam. Yazılım sürümü 1.4.1e. Dün gece denedim yazılım atmayı ama hyper terminal bağlandı diyo fakat dosya gönder dediğimde öylece kalıyo. Bir süre sonra zaman aşımı hatası veriyor. Birde bu kanal 1 için kullanmam gereken program hangisi? bişeyler buldum ama emin değilim doğrusunumu buldum. yardımcı olursanız sevinirim. herkese kolay gelsin.
Bide arkadaşlar bağlantı kablosunu ben kendim hazırladım. bağlantıyı 2-3 3-2 5-5 şeklinde yaptım. Acaba doğru mu? Bi ucu dişi diğer ucu erkek 9 pin soket.
arkadaşlar yeniyim cihaz mavi menülü kanal 1 için bu yukarıdaki *** dosyalarını nasıl yüklicem vestellinkle mi yüklesem yoksa hyperterminal bağlantı ile mi cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..birde hyperterminal bağlantı ile mi yukarıdaki *** dosyalarını toblo ve *** dosyası yükle ile mi yüklicez..
Mavi menulu de biss yok onun için giremezsin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. den 1.7.8 emu al bu eöu her yerde yok cihazın DVB4 se bu emuyu yükle orada biss var ama NBA a.ıksa KANAL1 kapalı oluyor onun için maç seyretmek istiyorsan Biss 001fff 01 18 ** ** **...... ile başlayanı 001FFA 01 18 ** ** ..... yap ve 001fff olanı sil ozaman izlersin iyi seyirlerAlıntı:
antigs28 Nickli Üyeden Alıntı