Şu sıralar kursa falan gidiyorum aklıma anket geldi bakalım kimlerde var ehliyet :)
Anket 30 gun surecektir
Printable View
Şu sıralar kursa falan gidiyorum aklıma anket geldi bakalım kimlerde var ehliyet :)
Anket 30 gun surecektir
usta sınıfınıda sorsaydın ankette güzel olurdu bence:45:
bölükte land rovery sürüyorum ehilyeti uzman stajerken aldım 2001de kazasız belasız sürüşler burdaki form dostlarına ve tüm dünyadaki sürecülere ehliyet önemli değil önemli olan güzel sürüş yeteği dikkat ve uykusuz yola çıkmmamak
benim var 1999 aldım istanbulda sende çok geç kalmışsın admin kardeş sen şimdi arabada alırsın reno brodway falan
Geçen sene aldık ehliyeti ama maalesef araç olmayınca bi halta yaramıyor .Pratik yok maalesef....Aralıkta askere gideceğim bu hafta muayene yaptıracağım ehliyeti ne yapar da göstermemeye çalışırım diye düşünüp duruyorum.Askerde dedem zamanından kalma unimog ve revolarla uğraşmak istemiyorum...
evet ehliyetim var
1996 b
2001 e
1990 dan beri ehliyet sahibiyim benim aldığım dönemde yaşım dolayısıla en büyüğü C sınıfı idi onu alabilmiştim.
1979 yılında aldım.1983 yılından itibarende araba kullanıyorum Allah'a şükür bir kaza yapmadım.
Daha yaşım tutmuyor:D:D.Yani yok
2000 yılından beri var.ayrıca bazen direksiyon sınavlarında komisyonlarda görev alıp (puan veriyorum/z iki kişi olarak) kişinin ehliyet alıp almayacağına karar veriyorum/z.....
Ohooo ben ehliyeti aldım 2 ay sonra 62 tl de ceza yedim :D
eyliyetim yok
2002 B sınıfı
2009 E sınıfı
1993 b
benimde var A2--B
2004 model b sınıfı
1980 sınıfı B
B sınıfı
E sınıfı 1982 yılında almıştım hala kullanıyorum.Yani çalışmaya devam ediyorum. saygılar.
2001 de aldım
2000 model E sınıfı ehliyet var şuan hala kullanıyorum
b almıştım gecen senede A2 aldım motor çok biniyoruz sıkıntı olmasın dedik
1999da aldım ehliyetimi..
kardeş şöförlügüne güveniyorsan ehliyetini göster ben sivil şöför olarak genelkurmayda yaptım askerligimi son model araçlarda tabi düşdügün yere baglı ama şöförlügüne güvenmiyorsan hiç söyleme ehliyeti kullandıgın araç sana zimmetleniyor ona göre iyi düşün.....
1993 model E
b sınıfı yeni aldım!
Kardeş bana kalsa ben söylemiyeceğim de ehliyetin yok mu nerde dedikleri zaman yok desem internetten bakıp ta görürler mi var desem istemiyorum geri hizmette askerlik yapmak ne yapsam ne etsem karar veremedim..
2008 b ehliyetim var vede geçen ay 58 ile radara yakalndım :(:(
2001 ehliyetim var
bende yüksekokulda okurken aldım ehliyetimi.b sınıfı 1994 yılında
evet var..ama bana bu ehliyet işine karşıyım devletin vatandaşı birilerine peşkeş çekmesi gibi geliyor bana nede olssa ehliyet vermek için eğitim yok parası olan rahatça alabiliyor..eğitim yok
Bende elimdeki diğer meslek ile ilgili belgeleri de götüreyim diyeyim komutanım benim belgelerim var ama ben geri hizmet askerlik yapmak istemiyorum desem komutanın cevabı şimdiden kulaklarımda yankılanıyor :Alıntı:
Senin isteklerine göre mi hareket edeceğiz ulan......
Neyse ben yarın olduğu gibi belgeleri toplayıp götürem koyam karşına diyem komutanım seç beğen al :) dur bi daha sayam bakam neler vardı :
*İşletme Lisans Diploması,
*Elektrik tesisat ve pano montörlüğü üzerine Kalfalık,Ustalık,Usta Öğreticilik belgeleri,
*Hiç kullanılmamış B sınıfı Ehliyet,
*Son olarak ta Kalorifer Ateşçi Sertifikası
bi dünya fotokopi parası vercez :D
1997 yılında aldığım bir ehliyetim var.
selam hayırlı sabahlarrrr
2002 den beri B
1992 -e a2
zamanında alsaydım alırdım askerde ama hiçte hevesim yok arabadan yana
Selam arkadaşlar,
Sizlerden uzun zamandır uzak kaldım, bu gün sitenize bir göz atayım dedim ve enteresan bir anketle karşı karşıya kaldım. Evet sürücü belgesi olan arkadaşlarımız, tarıh belirterek ehliyet sahibi olduklarını söylüyorlar. Şimdi içinizde en eski sürücü olarak (ehliyet tarıhı: 1970) sizlere önerim şudur. Süratten kaçının vede trafik levhalarını dikkate almayı sakın ama sakın ihmal etmeyin. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
ehliyet var b sınıfı
15 adet meslek ve diploma setifika ustalık ve eğitici öğretici belgesi bu mesleklerde tam 40yıldır çalışıyorum
ekim 1978 aldım isviçre.
bende 1997 de almıştım
2009 yılı B
1996 dan beri var arkadaşlar sınıfı :E SRC 1 2 3 4 de var
1997 B sınıfı
ben ehliyeti aldım 3 saat sonra ceza yedim :))
E- sınıfı ehliyet
Var 1995 B