Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
19-06-2006 Tarihli yazılımlar eklenmiştir CW OK
SAT-40100 FTA
SAT-40100 CI
SAT-40100 SKY
SAT-40200 SKY
20-06-2006 Tarihli Yazılımlar Eklenmiştir CW OK
SAT-40400 FTA
SAT-40400 CI
Printable View
Teşekkürler Zalim Eline saglık.
Teşekkurler
teşekkurler zalim ellerine saglık .forumlar içinde guncel yazılımları vererek goldmaster bölümü sayende guncel tekrar emeklerine saglık
Gldmaster 4150
çok teşekkürler...
sagolasın ellerine saglık.
arkadaşlar bu yazılımlar nerede ya ben en son yazılımı attım 40100 cı bu sirus açıyormu şimdiden tşk ederim
slm arkadaslar;40400ci için yeni yazilimlar varmi yardim istiyorum tskler
arkadaşım en son 17 . 11 . 2006 tarihli yazılımlar var. yukarıdaki msj mıda linki verdim. oraya bakabilirsin.
sagolasın ellerine saglık.
ellerine sağlık
nerde bulabilirim yazilimlari gm 40400ci için,yardim ltf!
arkadaşlarımızı uyarma gereksinimi duydum bu cihazları bende satıyorum şimdi söyleyeceklerime inanamayacaksınız goldmastırın yeni cihaz diye ön kasayı değiştirip turk halkını nasıl kandırdığını forum daki arkadaşlar bilir 3 aşağı 5 yukarı ama şimdi size asıl rezaleti söyliyorum bildiğimiz gm 40100cı yı silip üstüne 48000cı yazmışlar acilen forum yönecicisi ustamızın dikatine -not dükanda elimde beş adet var dükanın ismini vermiyorum reklama girer diye yerim izmir semt şirinyer
arkadaşım dediklerinden fazla bişi anlamadım 40100-40800-68000 serileri aynı cihazlardır aynı yazılımları kullanırlar. zaten bunu bilioz. benim elimdede 40100 ve 40800 var. Firma numara değişikliği ile cihaz çıkarmış bu bilinene bir olay. birde kullandığın kelimelere dikkat et markaların çıkardığı seriler bizi pek alakadar etmio burda önemli olan öneri görüş ve teknik probelem ve bilgiler.
şunu anlatmaya çalıştım ama galiba anlatamadım benim maksdım insanların kandırılmaması değerli usta bahsini etiğim cihaz 48000cı slot kapağının üstünde yazıyor ama elinde varsa bi bak 48000cı yazısının altında 40100cı yazısı var her hangi bişeylerle silmişler ama baktığında görünüyor bu tüketiciyi kandırmak değilse söylediklerim için yanı ustalardan özür dilemeyi de biliriz gerekirse yarın cıhazların resmini çeker veririm size inceleyin bana hak verirsiniz saygılar sunuyorum
arkadaşım doğrudur bunu dile getirebilirsin. ben sana asılsız olabilir demiyorum. Yalnız bunu dile getirdiğin yer uygun değil ayrıca ön kasasında yapılan böyle bir değişiklikte amblamlerin kabartma yerine boya gibi malzemelerle yapılması sonucu silinip değiştirilmesi kolay oluyor. tabi izide kalıyor. firmanın yaptığı bir iş. burda bize fazla bişi düşmüo tüketici aldığı malı inceleyecek.
şunu da belirtmek isterim yaplan masumane bir yalnış dğil bilerek yapılmış ama pek başaramamışlar firmanın adamları yoğunsunuz değerli zamanınızı aldığım için muzur görün saygılar sunarım
yeri değil ama alakanızdan dolayı sizden gm tf nın yeni seri 9450 4450 kanal editörü için da yardım istırham ediyorum mevcut editörler ulmuyor hata veriyor veya cihazı görmiyor usta saygılar
arkadaşım 4450 için vulcana serisini kanal editörünü kullanabilirsin 9450 için ayrı bir editör verilecek. aditöer üzerinde uyumluluk modunu ayarlamayı unutma.
sağol usta yarın dükanda dediğin gibi yapayım noral şekilde yapıştım cıhazı görmemişti vulcan editör kolay gelsin
üstatlar bu yazılımla sirius açıkmı ben attım yazılımı açamadım
ellerine saglık
TeŞekkÜrler Dostum
elerine saglık ustat
arkadaslar 40400 cı var elimde sirus izleyebilirmiyim
17.11.2006 tairhili yazılımı yükle izleyebilirsin. kolay gelsin.
arkadaşlar 40400 fta CW yazılımı lazım yardımcı olursanız sevinirim
kolay gelsin
Ellerine sağlık TARANTİNO kardeş başarılarının devamını dilerim
hani
nerede
Konudaki yazılımları tekrar eklemiştim...ama her nedense tekrar kaldırılmış...neyse sorun değil...yeni yazılımlar gelene kadar bekleriz...konudaki yazılımlar olmadığı için...
Konu Kapanmıştır...