arkadaşlar bir sitede gördüm. artık kablosuz internet kullanabilirsiniz.ilave usb aparatı ile mümkün oluyor.
incelemek isteyen için link:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
"Access Point" kullanılırsa zaten oluyordu. yeni bir şey değil, ama konuyu bilmeyenler için başlatmanız iyi olmuş. Paylaşım için sağolun.
ne işeyarar ki bu ? biraz aydınlatırmısınız
fakat bence çok kırılma ve kopma olur tadını kaçırır kablo gibi olmaz değilmi_
sayın cabbari ustam kırılma ve donmalar olurmu.olur ise kabloya devam eger düzgün olursa kablo derdinden kurtulmuş oluruz.bende merak ediyorum.bunları kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa ilgi sahibi oluruz.selamlar.
acces point hem ucuz hemde stabil çalışıyor zaten ayrıca bunda anten yok 3. odada olsa wireless çekmesi olurmuki
deniyeceğim bu cihazı inş sıkıntı yaşamayız yaşarsakta kabloya döneriz:D
bende aldım fakat elime henüz geçmedi.umarım iyi sonuç alırız.kablodanda kurtuluruz.selamlar.
evet iki gün evvel geldi.ancak yapamadım ve çocuğun bilgisayarcı arkadaşı işi 1dk.da çözdü.fakat şifreyi bilmediğim için bağlantı yapamadık.şifreyi girince işlem tamam olacak.o zaman sağlıklı bilgi veririm.selamlar.
evet arkadaşlar bu cihazı kullanmaya başladım.kablolu bağlantıdan daha çabuk kanal açılıyor. ha bu arada kablo derdindende kurtuldum.selamlar.
yalnız cihazın fiyatı 150 tl cok pahalı. ve yenı modelleri cıktı inşallah ilerliyen zamanlarda fiyatı düşer. bir çok kişi kablodan müzdarip durumda.
ben 150 tl.ye almadım.daha ucuza aldım.
volkan ustam ben 75 tl.ye aldım.
kırılma donma ve kablo derdinden kurtuldum.gerçi volkan ustam biraz daha beklesek dahada ucuz alma imkanımız dogardı.fakat kablolar sorun olunca mecburiyet karşısında almış olduk.fakat ben memnunum.3 günden beri kullanıyorum.sorun çıkmadı,umarım çıkmaz.
Seremir tahminim sıkıntı olmaz. Basit mantıkla Laptopu kablosuz bağladım download hızım yaklaşık 7Mbit, kabloludada yaklaşık aynı. Öyleyse neden kablo sıkıntısı çekelim. Hem sen araştırmacı kardeşimiz olarak deneyip bize tecrübelerini aktarırsan seviniriz.
dm500 den pahalı :D
bir aya yakın kullanıyorum.herhangi bir sorunla kaşılaşmadım,aynı zamanda kablo derdinden kurtulmuş oldum.
evet arkadaslar güzel bir alet bende düsünüyorum almayı 40 tl cıvarında simdi gititi gidiyorda herkeze hayırlı olsunn
arkadaşlar bir şeyi merak eddim çekim alanı nekadar kaç metreye kadar çekiyor
sayın fati arkadaşım tahmin ederim evde 25 m.ye kadar sorunsuz çalışıyor.açık havada ne kadar onu bilemiyorum. 3 aydan beri kullanıyorum.iki duvar var herhangi bir sorunla karşılaşmadım.cihazım vonets marka.çin firmalara kargo ücretsiz gönderiyorlarmış.turnasuyu arkadaşım almış ve 12 günde eline ulaşmış.selamlar.
iyide whilws dreambox nasıl tanıtacağız bunun açıklamasını yapacak kimse yokmu.
çünki whiless anteni cihaz taktığında firek tanımaz çünki bunu normal masa üstü pc takılıyor whiless çevriliyor ama ona takıldığında hem yazılımını hemde drıverı tanıtmak zorunda kalınıyor öyle çalışıyor demek istediğim dreambox cihaza nasıl tanıtacağız?
ne oldu yaa bu siteye hiçmi bir görevli yok bilgisi olan yok cevap vermiyor
birde dm 500 de usb girişi yokki bu aparatın int portuna balanabileni varmı
dm 500 de usb girişi yok.aparatta bulunan iki kabloyu dm ye adaptörü de aparata bağlayacaksınız.yukuraıda arkadaşım sormuş olduğu soruya aparattın cd sini pcye kurup modemini tanıtacaksın.hepsi bu kadar.eger yapmazsanız pm atınız size yardımcı olayım selamlar.(erdal1988 arkadaşıma)