Planet Çocuk
11012 V 30000 5/6 Planet Çocuk Geldi Vpid:1126 Apid:1226
Aynı zaman da 10970 V 30000 Frekansına da Planet Türk ve Planet Sinema geldi.
Planet Tv'yede Planet Pempe geldi.
Planet Çocuk
11012 V 30000 5/6 Planet Çocuk Geldi Vpid:1126 Apid:1226
Aynı zaman da 10970 V 30000 Frekansına da Planet Türk ve Planet Sinema geldi.
Planet Tv'yede Planet Pempe geldi.
Bu kanal D-Smart'ın kanalı. Ved doğal olarakta şifreli olacak.
şuan şifresiz
yakında kodlanır merak etmeyin....
Acaba yeni bir platformmu gelecek.Yoksa diğer platformların bağlantısı mı?Digitürk'ün değildir.D-Smart'ın belki.Teledünya'nın eksik ama sanmam.İlerleyen zamanlarda görürüz.
Frekans d smarta ait ama Bana göre sinematv platformuna ait gibi geldi epg vs yok:)
11012 v 30000 planet çocul (test) planet penbe valiyette
10970 v 30000 planet türk (test)
planet sinemayı göremedik
Sinema TV ile kardeşlerse Oflaz Medya Grubu ait.Oflaz Medya Grubu'nın D-Smart'tada,Teledünya'dada çoğunluk olmak üzere Digitürk'tede kanalları var.Vikipediden alıntı olarak;Alıntı:
# Sinema TV
# Sinema TV 2
# Sinema TV Aile
# Sinema TV HD
# Sinema TV HD 2
# Sci Tech TV Turkiye
# Eurosport Türkiye
# Eurosport 2
# Eurosport HD
# FilmClub
# Film Club2
# Club 1001
# Euronews
# BBC Entertainment
# BBC HD
# BBC World
# BBC Lifestyle
# BBC Cbeebies
# PRO7
# RTL
# RTL 2
# RTL HD
# SAT.1
Gibi kanalları var.Yabancı kanallarında RTL,Sat 1,Pro 7,BBC gibi dağımtımcılığını yapıyor.Planetler hakkında henüz bir bilgi yok.Bakalım neler olacak.İçerikler,hangi platformlarda olacağı.
Medya sitelerindede hiç haber yok şuanda
Kanallar D-Smartta Yayına Başladı.
56-Planet Çocuk
69-Planet Türk
98-Planet Pembe
99-Planet Sinema
Doğan'la bağlantısı var mı bilmem?D-Smart zaten uydudaki kanalları açılır açılmaz ekliyor.
Hayırlı olsun.bilgi için teşekkürler.
Planet Çocuk-Çocuk Kanalı
Planet Türk-Eski Türk Filmlerini yayınlayan kanal
Planet Sinema-Filmleri yayınlıyor.
Planet Pempe-Pempe Dizileri Yayınlıyor.
Söylentiye göre D-Smart'ın deniliyor.
Kanallar yayına başladı su an guzel şifresiz:)
evet d samrtın kanal listesine otamatik eklenmiş
Şifrelerse gereksiz kanal olur.Zaten D-Smattın Pempe Dizi,Eski Film kanalı var.Planet Çocuk'ta Smart Çocuk'un sevilen zamanlarındaki çizgifilmleri yayınlar.Şifresiz olsun diğer platfromlara pazarlasın iyi olur diye düşüniyorum.
Kanallar güzel hayırlı olsun
10970 v 30000 frekansındaki planet türk şifresiz film gösteriyor
Undefined - Edited
evet bende dikkat ettim sigaraya buzlanma falan koymadılar hiç sansür yok
Bakalım ne kadar şifresiz devam edecekler?
sifrelenene kadar izleyelim bakalım. bilgilendirdiğiniçin teşekkürler...
Uzun sürer inşallah
inş. uzun sürer pek sanmıyorum uzun süreceğini ama neyse
diğer forumlardan duyduğuma göre planet spor anime müzik gibi bir çok kanallar gelecekmiş...
Bu kanallara 4 adet extra kanal daha eklenecekmiş
. PLANET DİZİ
. PLANET YAŞAM
. PLANET EĞİTİM
. PLANET GENÇ
. PLANET MÜZİK
Valla planet turk vasat bir kanal planet sinema fena değil diğer pembe ve cocuk olana bakmıyorum bile şifresiz devam etsinler böyle
TRT'de reklamı varmış.D-Smart ve Türksat'ta diyor mesajda.Bu aralar şifreli olacağını sanmıyorum.Ama kanal test yayını biterse şifrelenebilir.O da D-Smart için.D-Smart ile anlaşma yaparlarsa.Ama kanal D-Smart ile herhangi bir bağlantısının olduğu söylenmiyor.Belki de şifrelenmez...
:stop: Amaan arkadaslar allah askiniza ne var ki özellik kanallarda ? Hep eski filmel tür yada yabanci olsun. Tek bir kanal var oda cocuk kanali o bi ise yarar otutturursunuz evlatlarinizi seretsinler diger kanallar bes para etmez. Yani sifreseler bile ne yazar. Yani benim sahsi fikrim bu
Kanallar test yayınında diye kaliteleri düşük.Planet Çocuk test yayınından çıktı diye programları arttı ve iyileşti.Digitürk'te yayına başladı.Diğer Planet kanallarıda test yayınında çıkınca Digitürk'te başlayacak,Teledünya ilerde anlaşmaları sürüyormuş.Aynı şekilde Tivibu ve internettende izleyenebilecek.
Test yayınından çıktılar. Şu an gayet kaliteliler. Planet Spor,Genç,Dizi,Yaşam,Eğitim,Belgesel,Anime,Moda vs. yolda diyorlar ama görücez...