ARçelik -Beko 510 Turkçe Menülü ve Kanal 1 Ok.
NOT:Bu yazılımda sadece kanal 1 açar diğer şifreli kanalları açmaz
Printable View
ARçelik -Beko 510 Turkçe Menülü ve Kanal 1 Ok.
NOT:Bu yazılımda sadece kanal 1 açar diğer şifreli kanalları açmaz
hocam tesekkurler deneyınce sonucu yazarım
teşekkürler radakoğlu
eee açıyormu ? ve *** menüsüne nasıl girilecek yada nasıl aktif edilecek açıklama lütfen.
Teyit etmek için Kanal 1 üzerine git 8283 tuşla biss bölümü gelecekmi...???Alıntı:
pompous Nickli Üyeden Alıntı
hayır gelmiyor
ama nba açıyor
Çihazınıza yazılım yükleyin cihaza reset atın.Kanalları yeniden yükleyin.Kanal 1 açılır.Bu yazılım da sadece kanal 1 açılıyor.Alıntı:
Bu yazılım 510 orjinal yazılımıdır. Bu yazılımda kod yoktur.Kanal 1 keyleri orjinal yazılım içerisine fixlenmiştir.Alıntı:
TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
Bu yazılım 510 orjinal yazılımıdır.Yazılmda *** menüsü yoktur.Kanal 1 keyleri yazılımın içerisine fixlenmiştir.Emu aktif etme kodu yoktur.yazılım yükleyip çihazınıza reset atıp kanallanı yeniden yükleyiniz.Alıntı:
Ben yazılım yok diyorum müşterilere zaten onlarda kabul etmez hem benim 1 saatimi alır hem 1 kanalı onlar kabul etmez...yinede emeği geçenlere teşekkürler...:wave:
Tercih tüketicinin dir.Bu yazılımda sadece kanal 1 açılıyor.Başka her hang ibir sifreli yayın açılmıyor.Yazılımı bizzat test ettim.kanal 1 .okAlıntı:
TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
sağol arkadaşım
ben 510 cihaza 520 yazılımı yükledim...hazır kanal yükledim...hazır uydu yükledim...herşey tamam ama sadece sinyal yok...bildiğim araştırıp öğrendiğim herşeyi denedim ama mamafih...sadece sinyalde takılıyor cihaz...bir de olsa...:49:
Çihazına yanlış yazılım yüklemişsiniz.Çihazınıza hemen 510 dcı yazılımı yükleyiniz.Alıntı:
DIGISAT Nickli Üyeden Alıntı