pç acma dügmesine bastıgımda pç min pervanesi calışıyor ve 5 saniye gecmeden pervane duruyor ve ekranda görüntü yok vede klavyemin ışıkları vede farenin ışıklar yanmıyor yani calışmıyor ne yapmam gerekiyor saygılar :(
Printable View
pç acma dügmesine bastıgımda pç min pervanesi calışıyor ve 5 saniye gecmeden pervane duruyor ve ekranda görüntü yok vede klavyemin ışıkları vede farenin ışıklar yanmıyor yani calışmıyor ne yapmam gerekiyor saygılar :(
Power tuşun takılı kalıyor olmasın??
Bios bili sök 5dk bekle tak belki düzelebilir. bide fanını temizle.
Şimdi sorun pervanelerdemi, yoksa pc hiç açılmıyomu hangisi.
[QUOTE=xxman;528981]Şimdi sorun pervanelerdemi, yoksa pc hiç açılmıyomu hangisi.[/QUOTE
pç min ekrenında hiç birşey gözükmüyor vede klavye calışmıyor tabiki farede calışmıyor..ekranda birşey gözükmedgi için formatta atamıyorum..pervanelere gelince pc aclırken sadece 5 saniye filan pervaneler dönüyor sontra duruyor
pç min ekrenında hiç birşey gözükmüyor vede klavye calışmıyor tabiki farede calışmıyor..ekranda birşey gözükmedgi için formatta atamıyorum..pervanelere gelince pc aclırken sadece 5 saniye filan pervaneler dönüyor sontra duruyor
arkadaşım powerda proplem yoksa büyük ihtimal virüs kapmıştır, format atıp sonucu bildiriniz.
saygılar
büyük ihtimal power suplayın içindeki kondansatörler bozulmuş. bir elektronıkçiye göstermende yarar var ama varsa ark larında başka bir power suplayla dene.
bu tip arızalarla cok karşılaştım çoğu Power suplaydaki kondansatörlerden cıktı.
Alıntı:
aynı sorun bende de olduydu rem e de bi bak istersen bende rem den olduydu pover e bastıktan sonra pervane çalısıyor kısa bi süre sonra duruyor du ekrana falan görüntü gelmiyor rem i degiştir dim oldu
selam.benim sorunum casper bilgisayarım normal monitörde tamamen güzel çalışıyor.fakat altus tv/monitörde geç açılıyor geniş ekrandan dolayı ne yapmam gerekiyor.yardımcı olursanız çok sevinirim.saygılar.