V_Plug 2.4.6
16.11.2010
- Added Viaccess-3 0x030B00 support.
- Moved N2-ECM handling codes to the external module.
Viaccess3 030B00 desteği eklendi. N2-ECM kodları harici bir modüle taşındı.
Printable View
V_Plug 2.4.6
16.11.2010
- Added Viaccess-3 0x030B00 support.
- Moved N2-ECM handling codes to the external module.
Viaccess3 030B00 desteği eklendi. N2-ECM kodları harici bir modüle taşındı.
teşekkürler ido16 arkadaşım ellerine sağlık
saygılarımla.
teşekkürler...
vPlug2.4.6 ProgDVBPowerInstall7.6 sürümüne yüklüyorum hata veriyor eksik olan ne yüklerken Plugins hedef gösteriyorum olmuyor veya yüklenmiyor Plugins icinde vPlugins seciyorum error belirtilen modül bulunumadı c /proğ/proğDVB/.....helper,mdl yazıyor ve proğDVB acılmıyor
dll_fix yüklemiştim ve rardan cıkartarak belki bu dll_fix farklıdır bunu deneyeceğim birde tam olarak vPlug2.4.6 yüklerken hedef olarak neyi göstereceğim
dediğinizi uyguladım vPlug calışmakla birlikte acılışta 1 Error! Menü ID conflict ! + ve 2 defa Error! Menü ID conflict ! + hataları veriyor bu hataları vermemesi için ne yapmam lazım aslında resim yükleyebilsem daha iyide öyle bir secenek yok
arkadaşım şimdi bi plugins klasöründe var bide progra fileste oldugu için böle bir sorunla karşılaşıyorsun prıgramfilestekini sil düzelir eger düzelmezse plugins kalsörün içinde ne varsa sil yeni baştan vplugu hedef olarak plugins klasörüne göster sorun olmaz..
teşekürler
slm arkadaşlar.bu çalışmalarınızdan dolayı emeği geçen herkese teşekürler
selam İdo 16 ,linki açamıyorum (vplug setup) yardım edersen sevınırım
selam amirim08,sen linki indirdikden sonra sorunsuz çalıstımı program
teşekkürler....
Paylaşım dostları emeğinize sağlık.
teşekkürler emeğine sağlık
teşekkürler
harika site
Ghkfgvvhojfh hhkbnhgrdghghjjh
teşekkürler
:clap2::
ben önce vplu 2,4,5 i yüklüyorum sonra 2,4,6 yı yüklüyorum hata vermiyo ama açılması gereken şifreli kanalları açmıyo
teşekkürler
TeŞekkÜrler
teşekkürler
19.2 emu ile açılan kanallar ok.Bis ler faal.
NT1 den orf kanallarına hustler&dorcel- canalsat
DVBDREAM-progdvb de denenmiştir.
Plugins klasöründeki Vplug dosyasını silin,Yerine verdiğim vplug u atın.Active
edin tamamdır.
kardeş bunu nasıl çalıştırıyoruz exe falan yok içinde nasıl yapılacağını anlatsan dahada makbule geçer.
tesekurlar
V_Plug 2.4.6 bu ne işe yarar dostlar bilen var bilmeyen anlatsanız zahmet olmasa
bu dosya tv kartında çalışıyor emu sisteminin açtıgı kanlları açıyor