Printable View
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Fenerbahçe - Kardemir Karabükspor Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. STAT: Şükrü Saracoğlu HAKEM: Bünyamin Gezer SAAT: 19.00 YAYIN: Lig Tv FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Yobo, Lugano, Caner, Mehmet Topuz, Emre, Cristian, Stoch, Alex, Niang TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman KARDEMİR KARABÜK: Tomiç, Kerim, Bülent Bal, Deumi, Seriç, Tozo, Hakan Söyler, Birol, Yasin, İlhan, Emenike TEKNİK DİREKTÖR: Yücel İldiz
Bu maçın sonucu merakla bekliyorum bakalım ne olacak bir tahminim yok.
2-1 veya 3-1 FENERBAHÇE kazanır.
3---0 fener alir diyorum
2-1 karabük alır
İlk yarıyı 2-0 Fenerbahçe önde kapadı
Karabükspor Emenike'nin attığı gol ile durumu 2-1 yaptı
ya bu emenike çok kuvvetli bir forvet oyuncusu.11 gole ulaştı sanırım...
Fenerbahçe 2-1 Kardemir Karabükspor Maç Sonucu
Alıntı: xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 2-1 veya 3-1 FENERBAHÇE kazanır. Maç sonucunu doğru tahmin ettim. :) Alıntı: sancaktar78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 2-1 karabük alır Evet 2-1 karabük aldı. :) Ama az kalsın berebera bitecekti maç. Karabük'e tebrikler. İyi futbol oynadılar.
bir tarafta 90 bir tarafta 7.5 milyonluk takım teşekkürler karabüküm biraz acele etmeden oynasaydı belki maç dönerdi herkes emmeni***ide görmüş oldu