Cihazın satış linki Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
18-12-2010, 02:13
cilginizmirli
Cihazın fiyatı çok uygun.İleri de almayı düşünebilirim.
18-12-2010, 10:48
arslanelkt
slm
Alıntı:
cilginizmirli Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Cihazın fiyatı çok uygun.İleri de almayı düşünebilirim.
Fiyatı nerde yazıyor okuyamadım
18-12-2010, 11:19
mesentr78
Alıntı:
arslanelkt Nickli Üyeden Alıntı
Fiyatı nerde yazıyor okuyamadım
yukarıdaki reklama tıklayınca geliyor.Yada buradan... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
18-12-2010, 13:42
digitunsat
slam bu atlantaya benziyor
18-12-2010, 14:57
esentepe
medialink tür***de servisi kim onayazmamışınız cıhazlar yüklümü gönderiliyor bunada belirt memişiniz bunları özelliklerine yazın
18-12-2010, 15:17
esentepe
medialik uyduların servisleri varmı
selamalleyki arkadaşlar cıhazlar yüklümü gönderilecek ve aydın - sökede .servisi varmı yosa size birarkadaş önerebilirim bayilik te başvurusuda yapabilir dürüs biridir yalnız seoul yani rüştü korkmaz gibi birsene şifireleri gönderip sonra kescekseniz kimseye tavseye etmem sö***e üç sene evel seoul getirdim şimdi satanı cok alacak lar gelip banasoruyor lar tavseye etmiyom böle yapacak sanız sökede tavseye etmem ben sökede uydu çıktı üçün cüuyduyu bengetirdim şimdi kalpten amaletli oldum için yapmıyom beni tanıyan arkadaşlar uydu alacaklar sa bana sormadan almazlar iyi günler
18-12-2010, 20:39
bildem23
450 tl. Cccam desteği ve işlemcisiyle ilgili bilgi yok
18-12-2010, 22:32
Admin
Alıntı:
bildem23 Nickli Üyeden Alıntı
450 tl. Cccam desteği ve işlemcisiyle ilgili bilgi yok
CCCam destegi var işlemci linux
19-12-2010, 00:29
kınık
atlanta hd ile aynı yazılımı kullanıyor
19-12-2010, 03:48
kaan68
fiat uygun ama her bölgede sevrisi varmı arıza yaptımı yapan usta yok bazı yerlerde at çöpe
19-12-2010, 13:07
pirler
şu an elimde dreambox 500s var bir senedir ilerde bu hd yayınlar artsın gene dreambox alcam:45:
19-12-2010, 19:35
alusta
Anladığım kadarı ile cihaz standart işletim sistemi kullanıyor. Kesinlikle linux sistem değil. Eğer böyle olsaydı açıklamalara özellikle koyarlardı. Yani yapabilecekleri ve desteği sınırlı. Zaten kanal sayısı sınırlı olduğu belirtilmiş. Bir üst model çıktığında destek azalarak bitecektir. Benzeri, atlantanın cihazı zaten var. Çünkü yukarıdaki özellikleri taşıyan linux cihazların klonları bile daha pahalı.. Yanılıyormuyum?
Mesajı yazdıktan sonra diğer konuya bakınca anlaşıldı; bu cihaz değil, diğeri linux.
19-12-2010, 19:39
selvi64
piyasaya çıkan her yeni cihazın eksiği çoktur.
20-12-2010, 09:24
mutlu kılıç
bende dreambox 800 var babama medialink balack panter aldım bizdeki server 5 tane idi ama ciaz donmaya başladı 3' e düşürünce rahatladı kısacası 2 yada 3 server dışında cihazı elektrikten çekmeden düzelmiyor yayın kalitesine gelince sd yayınlar zayıf hd yayınlar 1080- 720 full hd değil dreambox veya vu duo nun yanına yaklaşamaz. Bu fiyata medialink alacağınıza dreamboxun 1. kalite klonu daha iyi
20-12-2010, 13:54
kınık
Alıntı:
mutlu kılıç Nickli Üyeden Alıntı
bende dreambox 800 var babama medialink balack panter aldım bizdeki server 5 tane idi ama ciaz donmaya başladı 3' e düşürünce rahatladı kısacası 2 yada 3 server dışında cihazı elektrikten çekmeden düzelmiyor yayın kalitesine gelince sd yayınlar zayıf hd yayınlar 1080- 720 full hd değil dreambox veya vu duo nun yanına yaklaşamaz. Bu fiyata medialink alacağınıza dreamboxun 1. kalite klonu daha iyi
bu cihaz atlantanın aynısı atlanta yazılımı at
20-12-2010, 18:49
ekrem
Tam olaarak bu cihazı tanımıyorum belki bende almayı düşünütrüm yeteneklerini iyi okumamlazı Kaç uydu izlene biliyoruz?
03-01-2011, 20:34
kınık
bu cihazda usb den mp4 mkv film izleyen varmı
03-01-2011, 20:39
kınık
şuan bu cihaz yazılı kaonusunda atlantayı gecmiş durumda atlantaclar bir başka sitede feryat ediyorlar bu cihazın adı gecince atlantacı bazı fanatiklar sayfayı kapatıyor yani okdar kızıyorlar bu cihaza nasıl bizi gecer diye
27-01-2011, 20:17
kanaryafsy
arkadaşlar medialink black panter kullanıyorum ama internetim yok internet olarak vodafon cep net kullanıyorum limitsiz telefonumu modem yaptım telefon htc tattoo notbook a bagladım cross kabloyla da medialinke bagladım ve cihaz interneti gördü otomatik ip adresini felan aldı. ama şifreli yayınları açamadım. acaba yapmadım bişeylermi var yardım lütfen
27-01-2011, 21:10
kınık
bir arakdaşım da denemiş tlf dan o da olmadığını söyledi demekki yetersiz geliyor
27-01-2011, 21:53
MUTAF
bu rürünmü yoksa atlantayımı tercih edersiniz?
27-01-2011, 22:15
chupit1978
abicim merak ettim telefonu nasil modem yaptin ben onu anlamadim
27-01-2011, 23:10
Volkan
Alıntı:
BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı
bu rürünmü yoksa atlantayımı tercih edersiniz?
hangisi kafana yatıyorsa al bende atlanta var medıa yazılımını attım onu kullanıom hangisi işine gelirse. Ben servis konusunda atlantayı tek gecerim adamlarda destek sonuna kadar.
02-02-2011, 16:12
lavlav
Servis
MediaLink'in servis hizmeti yokmu?
16-02-2011, 19:01
emrea16
teşekkürler ..
28-06-2011, 15:57
goenenly
Alıntı:
Volkan Nickli Üyeden Alıntı
hangisi kafana yatıyorsa al bende atlanta var medıa yazılımını attım onu kullanıom hangisi işine gelirse. Ben servis konusunda atlantayı tek gecerim adamlarda destek sonuna kadar.
Bilgi için teşekkürler...
26-07-2011, 12:15
mustafayldırım
Merhaba arkadaşlar,foruma oldukca yeniyim ,nereye yazacağımı bilemedim herhalde enuygun burası,15 gün önce ml bp bir cihaz aldım ,bu gün itibariyle 3.cihaz elimde ve de oda bozulmak üzere fişini çektim akşam aldığım yere gidicem ,bundan öncekiler 2-3 gün çalıştıktan sonra kilitleniyor,fişini çekip takdıktan sonra açılıyor ve menü ingilizce oluyor bir dahaki kilitlenmeden sonra bir daha açılmıyor,önceki arızalanlara aldığım yer yüksek voltajdan dedi ama bana pek inandırıcı gelmiyor ,bu gün 3.cihazı götürünce papaz olacağımız kesin ,sorun nedir yazlım hatasımı yoksa herhangi bir ekipman hatasımı yardımcı olanlara çok teşekkür ederim birde cihazlar aşırı ısınıyor ve bu hadiseler hep gece 24.00 civarı ve sonrası oluyor.
27-07-2011, 12:29
apetunya
Alıntı:
mustafayldırım Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar,foruma oldukca yeniyim ,nereye yazacağımı bilemedim herhalde enuygun burası,15 gün önce ml bp bir cihaz aldım ,bu gün itibariyle 3.cihaz elimde ve de oda bozulmak üzere fişini çektim akşam aldığım yere gidicem ,bundan öncekiler 2-3 gün çalıştıktan sonra kilitleniyor,fişini çekip takdıktan sonra açılıyor ve menü ingilizce oluyor bir dahaki kilitlenmeden sonra bir daha açılmıyor,önceki arızalanlara aldığım yer yüksek voltajdan dedi ama bana pek inandırıcı gelmiyor ,bu gün 3.cihazı götürünce papaz olacağımız kesin ,sorun nedir yazlım hatasımı yoksa herhangi bir ekipman hatasımı yardımcı olanlara çok teşekkür ederim birde cihazlar aşırı ısınıyor ve bu hadiseler hep gece 24.00 civarı ve sonrası oluyor.
ewinixdeki elektrikyen kaynaklanan birsorun sanırım ve gece olmasıda ilginç bulunduğunuz yerin elektriğini kontrol edin topraklama varmı bazı durumlar olabiliyor cihazdaki aşırı yuksek gelen amperde olabilir ilginç bir sorun 3 cihazında aynı sorunu göstermesi oda ilginç
27-07-2011, 12:55
pikalos
media link linux sistemlimidir yoksa klasik bir uydu alıcımıdır.
27-07-2011, 15:32
apetunya
Alıntı:
pikalos Nickli Üyeden Alıntı
media link linux sistemlimidir yoksa klasik bir uydu alıcımıdır.
linux sistemidir birçok özelliğe sahip tavsiye ederim
xxx.medialinktr.com/receiver_1.htm buradan inceliyebilirsiniz
27-07-2011, 18:01
mustafayldırım
Alıntı:
apetunya Nickli Üyeden Alıntı
ewinixdeki elektrikyen kaynaklanan birsorun sanırım ve gece olmasıda ilginç bulunduğunuz yerin elektriğini kontrol edin topraklama varmı bazı durumlar olabiliyor cihazdaki aşırı yuksek gelen amperde olabilir ilginç bir sorun 3 cihazında aynı sorunu göstermesi oda ilginç
Yorum için teşekkürler,sistemi 1 kw lık regülatörle kullanıyorum,galiba suçlu bulundu ,ml e geçince kullandığım BAFF OPTİON SWİTCH.