Buradan devam ediyoruz
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
sağol kardeş paylaşıma devam süpersatforum farkıyla
yazılımı deneyen yok herhalde
w6 üzerinde 25-12-10 Donkel sürümü Y6 yeni bir
وايضا على اتلانتك بيرد ab1 Atlantic Bird ab1 Ve ayrıca
على سيرفر المورسات شغال 100% sunucuda Almorcat% çalışan 100
للامانة منقول Taşınır dürüst olmak için
yazılımı deneyn yazsın dostlar
yukardaki yazılımı deneyin açılan açılmayan belli olur dost bende tek w3 data var oda 4 kişi kullanıyoruz çevirme imkanım yok dostum
w6 yazılımında kitlenme var ama açılan birşey yok.ab1 yazılımında ise absat paketi hemen hemen tüm kanallar,cyfra bir kısmı ve novalar,jsc paketi açıyor.nilesata bakamadım.
desene thor datayl aynı kanalları açıyor desene
bu verdiğiniz w6 data yazılımı gecen verilen 25 tarihli w6 yazılımı ile aynı acılmıyor
hacı baba yazılım dün verilmiş 3.28 biraz sorunlu galiba
arkadaşlar 3.28 w 12.5 şu an denedim 13 derecekiler italyanlar hariç 19 dakiler belgeseller 3tane urrosportlar fransılar hollanda kanalları açık 16 ya bakamadım . bilgilerinize.
y6new_version_-w6-27-12-2010
hacı abi yazılım açıyormu
arkadslar ben su an w3 data ve 3 25 ı kullanıyorum.hotbırd +18 ler sadece redhotlar novaların bır kısmı oda cok donmalı,jsc ler full,cywfranın da bırkısmı var,astra yıne bır kısım acmakta 5 veya 6 kanal var,nılesat yıne %60 cıvarı.3 25 te kalayımmı yoksa baska bır yazılım önerırmısınz.data w3.yoksa w6 data da var ona mı geceyım arkadaslar.bılgıler ıcın sagolu sımıdıden.
ab1 12 west yazılını yükle nova cyrf absat jsc 18+ nilsat izle
evt 12 west data
valla bu soyledıgın bıraz zor kardes.nıya dersen bırıncısı bunları ayarlamak ıcın cıhaz lazım ıkıncısı ıstanbulda hava cok kotu su an.bırde w3 ve w6 data ıcın baya bır duzen oturttum.onları bozmak ta ıstemıyorum tabı.:46:
w6 data çalışıyormu
w6 data sorunlu bu aralar
Arkadaşlar bendemi böyle yoksa sizlerde demi oluyor y6 cihazı açıyorum yeşil ışık yanıyor data almaya başlıyor sonra kanallar arasında gezerken genelde nova kanallarında oluyor ışık sönüp tekrar yeşil oluyor ama hiç bir kanalı açmıyor tekrar fişi çekip takmak zorunda kalıyorum ya sınırlı kanallar arasında dolaşacaksın aynı frekansta olanda veya her seferinde fişi tak çıkar oluyor ben anlamadım gitti bu arada datam w3 tür
bendede aynı oluyor w3 data sorunlu bu ara
Teşekkürler hemşerim sinir bir durum inş düzelir
ab 1 12.5 batı data sanat ve ab Nova adada Nilesat ve Pedersat paket tam Alastra Avrupa ve Fransız paket Kamilpoalholndep Aldzerpowalseffra oturdu ve Fransız paket ve üzerinde Arnavut ve w2 Aldzerpo
bence bu ara en iyi data thor dongler ve twin data paylaşımlı cihazlar için
toryazılımı aynı 3.24 mü arkadaşlar.bilgi vere bilirmisiniz.
3,24 yazılımı ile thordan data alamadı. w3 ve w6 dan data aldı fakat hotbırd e hiç bir kanalı açmadı.
w6 data çalışıyormu son yazılımla
bende calışmadı
Rom_v3.27-Y6_2010.12.28_w3_02_rom.bin.rar (499,9 KB, 0 Görüntülenme) w3 yazılım verilmiş indiremedim arap formuna üye olanlar indirebilirmi
verilen yazılım burda
sorumluluk yükleyene ayittir..
Alıntı:
Aslında Irak Abohaidar tarafından gönderildi
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته Barış, merhamet ve Allah'ın nimetlerine
سوفت وير جديد للدونقل - y6 usb ليعمل علي يوتلسات w3 بتاريخ 29/12/2010 Yazılım yeni Donql - Y6 usb 29/12/2010 tarihinde w3 üzerinde Eutelsat çalışmak
تمت تجربته ويعمل بصورة ممتازة test edildi ve iyi çalışıyor
علي قمر يوتلسات w3 w3 On uydu Eutelsat
قمر النيل سات يعمل مع قنوات ام بي سي دراما وقناة الشاشة - وسينما 1 - سينما 2 MBC drama kanal ekran ile çalışma Nile Sat uydu kanalları, - Sinema 1 - SİNEMA 2
معظم القنوات في قمر الاسترا 19.2 تعمل iş uydu kanallarında çoğu Alastra 19.2
القنوات الفرنسية في العرب سات ( بدر ) تعمل ) Olan Bedir Fransız kanallarında Arap Sat (
وقريبا خلال يومين سيتم تفعيل باقة المجد علي قمر بدرسات 26 Ve yakında Pedersat 26 Transponder zafer günleri iki aktive içinde olacak uydu,
نطلب دعواتكم اخوكم ابوحيدر العراقي Güzel Irak sormak kardeşin Abohaidar
yeşil ışık yanmadı
3,29 w3 data ile hotbirdde anımuax escales vs bunlar açıkmı?
kapalı nova frnsızlar jsc 18 bir kısmı
yeni yazılım w3data 3.27...28.12.2010
absat pakedindeki belgesel kanallarını hangi yazılımla izleyebiliriz bilen varmı arkadaşlar
ben test edemedim yeni verildi deneyen arkadaslar yazabilir
yazılımı denedim jsc ler full redhotse_x kanalları full novalar full bis paketi xxl kanalı hariç full cryfra nerdeyse full ek olarak sct paketi full olarak gelmiş artı dorcel tv de açılmaktadır astra uydum olmadıgı için deneyemedim astra uydusu olanlar denesin açılan bi şey varsa yazsın
3.27 ile w3 dede astradakilerde hollanda larda dahil açık.
hacı kardeşime te şekkürler.
Teşekkürler Sayın Umut55 emeğine sağlık hayırlı işler
yazılım için teşekkürler usta
3.27 ile w3 datada şu an hiçbir kanal yok abiler sizdede öylemi yoksa bendemi bi sorun var
evet öğlene kadar calıştı su an yayın yok
arkadaslar yazılım ne durumda var mı bır gelısme.
hala yayın yok
yeni yazılımı test ediyorum birazdan verecem
y6 w3 data 30.12.2010
3.25 yazılmla aynı kanalları acıyor 3.27 daha cok acıyordu ama öglende kesildi
umut kardeş son yazılımı yükledim 13de ki anumax abmotor bazı belgeseller 19 daki belgeseller yok . diğerleri acık 16 tıya bakamadım .ellerine sağlık.
3.27 de animuxlarda acıktı ama 1 gun bile gitmedi
3.27 w3 yazilimda data isigi yaniyor ama kanallar acilmiyor