Müjde 1 Ocakta İnternet Fiyatlarına Zam Yapılıyor.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
- 1 Ocak 2011 tarihinden itibaren, NET4 Süreli (2 Aylık, 3 Aylık, 6 Aylık) internet paketlerinin kota aşımı yapılması halinde tahakkuk ettirilecek aylık toplam ücret vergiler dahil maksimum 79 TL olacaktır. Değişen ücret, 2011 Şubat ayından itibaren faturalandırılmaya başlanacaktır. 15 GB olan aylık adil kullanım noktası ise 25 GB'a yükseltilecektir. Aylık download (indirme) miktarı 25 GB adil kullanım noktasını aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı halihazırda uygulanan 512 Kbps yerine 1 Mbps'e yükseltilmiş olarak uygulanacaktır.
- 1 Ocak 2011 tarihinden itibaren, NETLİMİTSİZ Süreli (2 Aylık, 3 Aylık, 6 Aylık) internet paketlerinin 15 GB olan aylık adil kullanım noktası 25 GB'a yükseltilecek olup, aylık download (indirme) miktarı 25 GB'yi aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı halihazırda uygulanmakta olan 512 Kbps yerine 1 Mbps'e yükseltilmiş olarak uygulanacaktır.
Ne Demiştik TÜRKİYE TTNET İle Herşey Mümkün.
Kaynak. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
28-12-2010, 00:48
dcday
konu nereden alıntı yazsaydın keşke resmi bir duyurumu emin olsaydık. tşkler yinede.
28-12-2010, 00:51
Hikmet™
Resim TTNET sitesinden alınmıştır.
28-12-2010, 01:00
f.pala
yeni alacaklar için olabilir bu bence 24 aylık diye anlaşma yapmadılarmı bunlar cayarsanız ilk faturaya yansıtılacak diyolardı nasıl olacak bu iş anlamadım 8mbps limitsiz 49 dan 109 tlye çıkacak hemen kapatırım valla millet avrupada bedava kullanıyo netiya
28-12-2010, 08:46
mehmet707
güzel ülkemin güzel şirketleri bindirmek varken hiç indirilirmi valla çok zor gelir sizlere
28-12-2010, 09:27
umut55
hayırlısı olsun önce int.hızlarını duzenleseler ne veriyorlarki zam yapıyorlar
28-12-2010, 11:05
muslum-baba
bu neya herşeye zam
benzine zam internete zam ekmeye zam
asgari uçrete geldimi 15 tl. onuda çok görüyorlar
yoksula zulüm
zenğin daha çok zenginlik
ne olaçak bu türkiyenin hali
ne zaman rahat yaşam süreçek türk insanı
28-12-2010, 12:11
kınık
bu zamlı uygulam kotayı aşnlar icinmi gecerli
28-12-2010, 12:15
cellini
süperonline bunlara enbüyük cevap olacaktır.!!!!
28-12-2010, 12:38
12eylul10
telefonla arayarak söylüyolar
28-12-2010, 12:52
Baldemir
Türk Telekom, 2011 yılına sayılı günler kala yeni internet hız paketlerini tanıttı. Daha önce pilot uygulamaların gerçekleştiği VDSL2 teknolojisiyle en yüksek 32 Mbps sunan ve ADSL'de 8 Mbps kadar hızları sağlayan Türk Telekom, VDSL2 ve ADSL2+ teknolojileriyle Türkiye'yi yeni bir boyuta taşıyacak.
VDSL2 teknolojisiyle 50 Mbps ve 100 Mbps'ye kadar hız paketlerini sunmaya başlayacak olan Türk Telekom ADSL2+'da ise hızı 16 Mbps'ye kadar yükseltecek.
Kotaların aşılması durumunda ise hızlar eskiden 512 Kbps hıza düşürülüyordu, yeni hız 1024 Kbps olacak.
Türk Telekom İnternet Paketleri
Yüksek hızda yeni limitsiz paketler VDSL2 100 Mbps'ye kadar (100 GB Adil kullanım noktaları)
VDSL2 50 Mbps'ye kadar (100 GB Adil kullanım noktaları)
VDSL2 32 Mbps'ye kadar (50 GB Adil kullanım noktaları)
ADSL2+ 16 Mbps'ye kadar (50 GB Adil kullanım noktaları)
Mevcut limitsiz paketler için yeni adil kullanım noktaları ADSL 8 Mbps'ye kadar (Yeni 25 GB Adil kullanım noktaları)
ADSL 8 Mbps'ye kadar (Yeni 100 GB Adil kullanım noktaları)
Yeni limitli paketler Kotalar ADSL2+ 16 Mbps'ye kadar 5 GB
VDSL2 32 Mbps'ye kadar 10 GB
VDSL2 50 Mbps'ye kadar 15 GB
VDSL2 100 Mbps'ye kadar 20 GB
Yeni hızlar, 1 Ocak 2011'den itibaren kullanıcılara sunulacak.
Upload hızlarında henüz bir değişiklik bulunmuyor. 100 Megabit VDSL kullanan bir abonenin upload hızı da yine 1 Megabit olarak devam edecek.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
28-12-2010, 13:28
odemisligurkan
Alıntı:
muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı
bu neya herşeye zam
benzine zam internete zam ekmeye zam
asgari uçrete geldimi 15 tl. onuda çok görüyorlar
yoksula zulüm
zenğin daha çok zenginlik
ne olaçak bu türkiyenin hali
ne zaman rahat yaşam süreçek türk insanı
:present:
28-12-2010, 15:30
Catapult®
Yok öyle beleş çalış kazan kullan. turktelekomda sende çalışıyor olabilirdin. insaflı olmak gerek.
28-12-2010, 15:45
NeRoMaN
Başka dertleri.Bu ülkede online oyun bile oynanmıyor.Bunlar kalkmış rezilliği zam istiyorlar.Eyy Türktelekom acaba Türkiye'de oynanan yabancı kaynaklı oyunlarda hangi ülkede bu kadar donmalar oluyor söyler misin?:yell::rip::angry8:.
28-12-2010, 17:08
MUTAF
herşey yasal.kimse kimseye zorla internet satmıyor.
en avantajlı hangisi ise ona gecmekte serbest herkes.
smile biri doping vs. Bi inceleyin derim.
bıktım artık ttnetten diyenler için sınırsız 8tlye internette var.
vodafone hattı olup wap destekli telefon ile bilgisayarınıza bağlayıp internete erişebilirsiniz. Yanlız hızınız ilk 100 mb 7.2mbit, sonrasında 96 kya düşüyor.
hotmail msn facebook kullananlara bu yeter..
28-12-2010, 19:06
erhanula
ne bu liste türkiyede enflasyon oranları yükseldide bizimmi haberimiz yok sanki bana dört dörtlük hizmet veriyorlarda ....
28-12-2010, 19:35
o'azis
rekabet yokki internet şirketlerinde ttnet altyapısı her yerde çok olduğundan diyor ki kral benim istediğim gibi yerleştiririm fiyatı
28-12-2010, 20:31
numbai
hızlı interneti bende isterim tabiki...öncelikle alt yapıyı düzenlemeri gerekir...telekomdan 3 km uzaktaki yerde 8 Mbps zaten kaldırmıyor.. çok fazla kopmalar yaşanıyor...500m uzaktakinde 4mbps-6mbps. hepimizde telekoma yakın değiliz . değilki 16-32-50 100 mbps bağlantı olsun. oyüzden hattımı sadece 1024 hız kullanıyorum saygılar.....
29-12-2010, 00:21
Hikmet™
Alıntı:
numbai Nickli Üyeden Alıntı
hızlı interneti bende isterim tabiki...öncelikle alt yapıyı düzenlemeri gerekir...telekomdan 3 km uzaktaki yerde 8 Mbps zaten kaldırmıyor.. çok fazla kopmalar yaşanıyor...500m uzaktakinde 4mbps-6mbps. hepimizde telekoma yakın değiliz . değilki 16-32-50 100 mbps bağlantı olsun. oyüzden hattımı sadece 1024 hız kullanıyorum saygılar.....
Bizim ev telekom binasına 250 mt uzaklıkta ama artık bu zam zam nereye kadar anlamadım bunaldık hepimiz. Arkadaşımla dün msn den görüştüm Fransada kalıyor o Fransada 5 MB sınırsız internet + kablolu yayın + telefon bağlantısı toplam 40 Euro ya alıyorlarmış bizim bu halimize bak.
29-12-2010, 02:41
MUTAF
...........
29-12-2010, 07:47
senol_30
bukadarınada pes vala biz düşecek diye bekliyorduk adamlar bindiriyo
29-12-2010, 13:22
zeusxs
en ğüzeli tüketiçiler birleşip toptan kapatmak kapatmasınlar başka yere geçmesinler diye iki yıllık sözleşme ile,tahhüt alıyorlar.
29-12-2010, 17:36
yekcanajans
..............
29-12-2010, 17:42
Hikmet™
Editt...
06-01-2011, 21:45
MUTAF
Alıntı:
BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı
herşey yasal.kimse kimseye zorla internet satmıyor.
en avantajlı hangisi ise ona gecmekte serbest herkes.
smile biri doping vs. Bi inceleyin derim.
bıktım artık ttnetten diyenler için sınırsız 8tlye internette var.
vodafone hattı olup wap destekli telefon ile bilgisayarınıza bağlayıp internete erişebilirsiniz. Yanlız hızınız ilk 100 mb 7.2mbit, sonrasında 96 kya düşüyor.
hotmail msn facebook kullananlara bu yeter..
Alıntı:
.................. :)
Yukarıda dediklerime istinaden, siz siz olun sakın 16 veya 32 mbs adsle geçmeyin. santrale eğer uzaksanız sakın gecmeyin.
ben bu hatayı yaptım ve 1 ocaktan beri internetim yok, en sonunda bugun var ama halen sıkıntılı çalışıyor internetim. sürekli kopuyor adsl.
hız alıcaz derken internetimden oldum. siz siz olun benim düştüğüm hataya düşmeyin. sıkıntımı bulunduğum semtin santrali bile düzeltemedi. Gayrettepe merkezden anca düzelttiler.
:46:
06-01-2011, 21:47
Hikmet™
Geçmiş olsun abi. Ne gerek vardı Yüksek hızlara. :)
Birde geçmek istesemde (geçmiyecem) Santral bize yakın bi sorun çıkmaz.
06-01-2011, 22:13
chris db
bunun temelinde GSM operatörlerinin o kadar yaygara koparttıktan sonra 3G interneti kullandırmamakta diretmeleri işin aslı hala ve hala GSM opertaörleri 3G sınırsız internet hizmeti vermiyor vermiş olsalar şu an 55 tl ödenen ttnet sınırsız yerine herhangi bir 3G internete 70 TL bile veririm böylelikle sabit telefon derdinden modem derdinden internetteki kesinti dertlerinden kurtuluruz ki fazla bile vermeye değer hale gelir sınırsız paketler devreye girerse zaten insanlar yavaştan ttnet i terketmeye başlayınca o zaman ttnet vitesleri otomatik olarak düşürecektir..
lakin ben bunlar aralrında danışıklı dövüş yapıyorlar gibi izlenim edindim..
kimse bana anlatmasın özellikle turkcell neden 3G sınırsız internet hizmeti vermez veremez anlamış değilim birde utanmadan reklamlara alman bilimadamı çıkartıp en hızlı 3G bizde der yok çekim gücü derde sınırsız adam gibi bi tarife yapıp piyasaya girtmez..
aralarında ya anlaşıyorlar yada emir başka yerlerden geliyor ttnetten ve devletten umudu kesitim belki GSM şirketleri yaraya merhewm olur aksi takdirde yolunmaya devam edeceğiz selametle...
06-01-2011, 22:28
Hikmet™
Alıntı:
chrisdb Nickli Üyeden Alıntı
bunun temelinde GSM operatörlerinin o kadar yaygara koparttıktan sonra 3G interneti kullandırmamakta diretmeleri işin aslı hala ve hala GSM opertaörleri 3G sınırsız internet hizmeti vermiyor vermiş olsalar şu an 55 tl ödenen ttnet sınırsız yerine herhangi bir 3G internete 70 TL bile veririm böylelikle sabit telefon derdinden modem derdinden internetteki kesinti dertlerinden kurtuluruz ki fazla bile vermeye değer hale gelir sınırsız paketler devreye girerse zaten insanlar yavaştan ttnet i terketmeye başlayınca o zaman ttnet vitesleri otomatik olarak düşürecektir..
lakin ben bunlar aralrında danışıklı dövüş yapıyorlar gibi izlenim edindim..
kimse bana anlatmasın özellikle turkcell neden 3G sınırsız internet hizmeti vermez veremez anlamış değilim birde utanmadan reklamlara alman bilimadamı çıkartıp en hızlı 3G bizde der yok çekim gücü derde sınırsız adam gibi bi tarife yapıp piyasaya girtmez..
aralarında ya anlaşıyorlar yada emir başka yerlerden geliyor ttnetten ve devletten umudu kesitim belki GSM şirketleri yaraya merhewm olur aksi takdirde yolunmaya devam edeceğiz selametle...
Gerçekten GSM şirketleri sınırsız tarife çıkarsalar ttnet e gerek kalmaz.
06-01-2011, 23:33
MUTAF
Devlet 3g çıkmadan daha operatörleri uyardı. sınırsız yapmayın diye.
06-01-2011, 23:56
Baldemir
Alıntı:
Yukarıda dediklerime istinaden, siz siz olun sakın 16 veya 32 mbs adsle geçmeyin. santrale eğer uzaksanız sakın gecmeyin.
ben bu hatayı yaptım ve 1 ocaktan beri internetim yok, en sonunda bugun var ama halen sıkıntılı çalışıyor internetim. sürekli kopuyor adsl.
hız alıcaz derken internetimden oldum. siz siz olun benim düştüğüm hataya düşmeyin. sıkıntımı bulunduğum semtin santrali bile düzeltemedi. Gayrettepe merkezden anca düzelttiler.
:46:
Basri kardeş sorun düzeldimi 16 Mbit de kullanım nasıl ne gibi degişikler var
Devlet 3g çıkmadan daha operatörleri uyardı. sınırsız yapmayın diye.
İyide devlet niye karışıyor vergisini almıyormu alıyor sınırlı sınırsız satarım onlara ne anlamadım. Vergimi ödüyommu ödüyom.
07-01-2011, 00:40
Volkan
Alıntı:
xxman Nickli Üyeden Alıntı
İyide devlet niye karışıyor vergisini almıyormu alıyor sınırlı sınırsız satarım onlara ne anlamadım. Vergimi ödüyommu ödüyom.
iyi o zaman herkez gelir buraya ben vergi veriyorum istediğimi yaparım der.
Bu akla sığıyormu. Eğer öyle olsaydı idda ediyorum Telekom şu an en ucuz telefon tarifesını TTNET te en ucuz Internet paketini satardı.
Türkiyede herşeyi BTK belirliyor TELEKOM olsun TTNET olsun TURKCELL olsun VODAFONE-AVEA olsun paket fiyatlarını BTK ya bildiriyor BTK onaylarsa oluyor olmuyorsa limitler belirlenip tekrar düzenleme yapılıyor.
Yani fiyatların cıkmasıda inmesıde BTK nın elindedir.
Firmalara fiyat konusunda suç atmaya gerek yok.
Ayrıca yok 3 G çekmiyormuş yok santrale uzakmış. Ya bilmediğiniz iş size ne kadar basit geliyor. Kışın soğuktqa 80 mt direğe bir tırmanın yada menollerde çalışın. Küçük bir şekirde bile altyapıyı yenılemek sistem kurmak 5 seneyi alıyor öle hemen biz sistem aldık kuruyoruz diye bişi yok plan proje ihale faz çalışmaları survey montaj servise veriliş bunlar öle sizin bildiğiniz gibi basit değil.
Turkcell 3 G sistemi kuruyor bakıyor belli bir aşamadan sonra sorunlar ortaya cıkıyor bu sorunlar üzerinde çalışıyor fabrikadan testlerden geçenler ürünler sahada tam stabil çalışmıyorki bu bir cok sistemde hep böledir saha testlerınden sonra stabil olmaya başlar. size göre 1 yıl 2 yıl uzun zaman alabilir ama sistem testlerinde kısa bir zamandır.
bilmediğiniz için yaptığınız yorumlar inanınki hem komık hemde yaptığınız haksızlık.
07-01-2011, 01:03
f.pala
telefonama mesaj geldi 1.1.2011 den itibaren 49.00 olan 54.90 olmuş birde 24 aylık tahaütlü olmasına rağmen zam yapıyolar biz ayrılmaya kalksak neler olur acaba
07-01-2011, 01:51
zeusxs
ayrılsak sözleşmede ufak ufak yazılarlan yazmışlar kalan süre kadar peşin alacaklar .
07-01-2011, 02:23
MUTAF
Alıntı:
Baldemir Nickli Üyeden Alıntı
Basri kardeş sorun düzeldimi 16 Mbit de kullanım nasıl ne gibi degişikler var
usta hızımı 2mbite sabitlediler.
16 mbit alalım derken 8dende olduk.
Santrale yakınsan eğer alabilirssin ama 2 km ve daha uzaksan sakın bulaşma.
07-01-2011, 14:07
Quaresma_12
eee arkadaşlar türk telekom,galatasarayın yeni stadının sponsoru o kadar parayı nerden bulacak sanıyorsunuz tabi ki sizin bizim paramızla :)
07-01-2011, 14:16
Hikmet™
En iyisi BİRİye geçin adamlar 8MB interneti hala 49 tl satıyor tahahüdsüz. ve 8MB adil kullanımı 25 gb çıkarmışlar kota aşımındada 512 kbs den 1024 kbs çıkarmışlar. Size önerim BİRİ ADSL ÖZGÜR BİRİ tarifesini alın. Hem 24 aylık sözleşme yok hemde zam yok. Benim Tahminim TTNET bu zamları MÜMKÜNLÜ Köyüne para döktüya o paraları çıkarmak için yaptı.
Aslinda herkesin kafasında TTNET var herkez telekoma gidiyor TTNET ten bağlatıyor. Biraz araştırma yapılsa daha iyi olur. Ben TTNET de kullandım Smile da ama BİRİ daha güzel geldi.
Alıntı:
f.pala Nickli Üyeden Alıntı
telefonama mesaj geldi 1.1.2011 den itibaren 49.00 olan 54.90 olmuş birde 24 aylık tahaütlü olmasına rağmen zam yapıyolar biz ayrılmaya kalksak neler olur acaba
Size yaptıkları indirimin farkını + bide modem aldıysanız onun parasını tahsil ederler.
07-01-2011, 14:36
MUTAF
xxman;
bu gecişten sonra gelen ilk faturan nasıldı, kaç liraydı,
extra bi ücret yansıtıldımı? Birde 24 ay taahut yok demişsin ama sitesinde 24 ay taahut olmayan link varsa bi zahmet gönder bana..
smile veya biriye geçiyim bende..
07-01-2011, 14:55
Hikmet™
Alıntı:
xxman;
bu gecişten sonra gelen ilk faturan nasıldı, kaç liraydı,
extra bi ücret yansıtıldımı? Birde 24 ay taahut yok demişsin ama sitesinde 24 ay taahut olmayan link varsa bi zahmet gönder bana..
smile veya biriye geçiyim bende..
Abonelik aralık 15 de yapılmıştı daha fatura çıkmadı ama 49+29 şeklinde çıkacak bağlantı ücretini peşin verecem dedim.
Link burada.