forumdaki bütün arkadaşlarıma selamlar.2011 seçimlerinde chp den adaylığımı koydum.google da chp li arpaku diyerek arattığınızda yaptığım siyasi çalışmalar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.ilgi ve destekleriniz için çok teşekkürler.
Printable View
forumdaki bütün arkadaşlarıma selamlar.2011 seçimlerinde chp den adaylığımı koydum.google da chp li arpaku diyerek arattığınızda yaptığım siyasi çalışmalar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.ilgi ve destekleriniz için çok teşekkürler.
Başarılar arkadaşım.İnşallah seçilirsin.Forumda bir milletvekilimiz olur.
başarılar
Başarılar umarım muvaffak olursunuz.Şayet seçilirseniz bizim forumuda unutmazsınız heralde.
saygılar.
hayırlısı olsun yolunuz acık olsun ama şimdikiler gibi kukla olamayın yeter
Başarılar
Başarılar dilerim
başarılar dilerim , yolunuz ve şansınız açık olsun saçilirseniz tanışmaya gelecem sizle, birde gürsel tekin hemşerimdir söyleyeyim ,:)
başarılar diliyorum...
başarılar dilerim arkadaşım.seçilirsin inşallah
Benim görüşümü temsil eden siyasi partiden değilsiniz ama bu size şanş dilememe engel değil inşallah başarili olup temsil ettiğiniz seçmenlerinize ve ilinize faydali olursunuz
Şansınız çok,umudunuz gerçek olsun!
başarılar umarım seçilirsin
allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin...umarım seçimlerde istediğiniz sonucu alır ve vatana millete hayırlı hizmetler de bulunursunuz...
selametle...
şansınız ve yolunuz açık olsun başarılar dilerim umarım vatandaşın çektiği sıkıntıları memleketin içinde bulunduğu güçlükleri görüp bunların mücadelesini hakkı ile verirsiniz hayırlısı olsun!
bu arada çalışmalarınızı okuyup resminizi gördüm döner keserken:) tekrar allah yolunuzu açık etsin!
destekleriniz ve iyiniyet mesajlarınız için bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederek selam ve sevgilerimi arz ederim.benim siyasi faaliyetlerimi takip etmek isterseniz ve beni daha yakından tanımak isterseniz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dan veya google da chp li arpaku veya mehmet arpaku diye arama yaptırırsanız herçeşit haberime ulaşırsınız ve google da popülaritemi arttırarak bana destek vermiş olursunuz.destek ve önerilerinizi beklerim.herkese tekrar teşekkürler.
başarılar dilerim.umarım sonuç istediğiniz gibi olur
hayırlı olsun arkadaşım....
kendine uygun partiyi bulmuşsun....bakalım halk ne diyecek....
iyi niyetleri ve destekleri için bütün arkadaşlarıma teşekkürler vr selamlar.
hayırlı olsun kardeşim inş.senin için hayırlısı olur...