YAZILIM GÜNCELLEME ( 1 Card 1 Modül)
Cihazınızın en son sürüm yazılımı indirip yükleyebilirsiniz. Böylece cihazınız her zaman güncel yazılıma sahip olacak ve size doyumsuz tv ***fini yaşatacaktır.
Printable View
YAZILIM GÜNCELLEME ( 1 Card 1 Modül)
Cihazınızın en son sürüm yazılımı indirip yükleyebilirsiniz. Böylece cihazınız her zaman güncel yazılıma sahip olacak ve size doyumsuz tv ***fini yaşatacaktır.
tesekürler eline emegine saglik ustam
tesekkür ederiz
2.7 MB yeni yazılım internetten yüklemek için bir çok adres denedim başarılı olamadım.Tam adresi bilen yazarsa sevinirim.Uydu alıcı 1CI Teşekkürler
Slm çok tesekkürler sen anladın onu
Çok teşekkür,ama ne farkı var acaba?bir önceki versiyonla.
teşekkürler
teşekkürler ellerine sağlık
ne yaptıysam olmadı arkadaşlar plaase wait yazıyor
on numara arkadaslar
medilink 1kart 1 modül iptv de görüntüvar ses yok lütfen acil yardım
teşekkürler saol
teşekkürler
bi deneyelim olacakmı bakalım çok yerden indirdim gecersiz dosya dedi birde burdan deneyelim
TŞkler
medi@link bilek panter iptv yazılımı hayırlı işler arkadaşalar
eşekkürler saol
Ben bu cihazı yeni aldım bir çok hd kanal açılmıyor tv 8 i de yükleyemedim bir türlü...
yükleme yapıyorum ama her seferinde eski sürüm kalıyor bir türlü yeni sürümü yükleyemedim
Ya Arkadaşlar nasıl yani son yazılım 2011 ocak ayına mı ait? Ki zaten bu da yüklenemiyor. :(
slm herkese bana ustalardan biri işi bilen yardım edebilirmi acaba sorunum iptv yazılımı bu 2.35 yazılımı iptv desteklemiyor bunu atlantaya çevirmemiz gerekiyor ama bi türlü usb den atamadım kafayı yedirecek ana kod falanda olmuyor nasıl yapabilirim acil cvp verirseniz sevinirim...
yardım edecek kimse yokmu
Teşekkürler...
selam savaş35:ty: ben de bp kullanıyorum. 2.35 versiyonu iptv destekliyor..Alıntı:
192.168.1.___ :8080 kul.adı: admin şifre : 0000 boşluk yerine cihazın ip'sini yaz. şifreleri gir. çıkan sayfada network bölümüne tıkla.. http:// ile başlayan iptv adresini gir.. kaydet ve çık...
Sonra kumanda da ok bas kanal listesi gelsin.. kumada da play tuşu ıptv bölümü o tuşa bas.. kayıt ettiğin kanalları görürsün.. kanalı seç ve izle... internet hızın 20Mbs olursa donma olmadan seyredersin ... yerli kanalların iptv adreslerini internette bulabilirsin..
kolay gelsin...
:49:Tesekkürler. Yeniyim ve deneme yanilma ile umarim hedefe ulasirim
teşekkürler
paylasim icin tesekkurler
teşekkür ederim
cok tsk elinize saglik
TŞk Üstad ellerİn dert gÖrmesİn
tesekkurler
çok teşk... :)
tesekkur ederiz daha calisiyormu bu program
bendede vardi vu reciever hic sevmedim
denemek istiyorum. tesekkurler