Arkadaşlar son zamanları tnt nin içerigi değiştirmesi ile ilgili baya olumlu olumsuz yorumlar oldu size göre tnt şu anki içerigi ile nasıl buldunuz
Anket 15 gun sürecektir
Printable View
Arkadaşlar son zamanları tnt nin içerigi değiştirmesi ile ilgili baya olumlu olumsuz yorumlar oldu size göre tnt şu anki içerigi ile nasıl buldunuz
Anket 15 gun sürecektir
Ben beğendim...
bencede guzel.
TNT film kanalı olarak çıkmıştı ama hep bilindik filmleri verip durdu.
dğişik bişiler göremedim.
şimdi en azından saçma türk tv kanallarına benzedi :)
evlendirme programı bile var be, daha ne istiyonuz
beğendim güzel......
Beğendim eskisinden daha iyi
eskisi daha iyiydi
Bende begendim iii
Güzel ama daha yeni şeyler eklenmesi lazım...
eski yayından daha iii bence ilerde eskisini aratmasalarda yaniiiii
bende begendim.., Özellikle akşamları açıl susam programı bayağı komik tabiki M.ali erbil sayesinde , ayrıca güzel flimler oynatmaya başladılar.
bende beğendim içeriği güzelleştirmişler ....
daganın yayınalrını izlemediyim için bilmiyorum
henüz izleyemedim birşey diyemiycem...
hiç izlemiyorum
Eski içeriğini izleyemedim sağolsun DİGİTURK şifrelemişti kanalı. Ama bu yeni yayın dönemine girince şifreler çözülmüştü biraz izledim eh işte beğendim diyelim.
Bu ankette bi şık eksik.
3. şıkda (Daha izleme şansım olmadı) şeklinde olsa güzel olur.
eskisine gore iyi sayilir uç bes programini baktimda tanidik simalarda var orada
Taş devrindeki televizyon kanalları daha iyiydi.Tabii ki berbat.Yerli kanallarımıza benzedi.Dünya'nın en kalitesiz medyacılığı Türkiye'de.TNT,Fox kapatılmalı rezil olduk diğer ülkelere karşı.Neredeyse diğer forumlara fln bakınca %90 küçümsüyor kanalı.Tenete diyorlar birde.Rezil ettiler Türkiye'yi.Çok şükür CNBC-e,e2 var.
Chat kanalı olmasından farkı yok.Eee takım değişmiş.Supernatural,lost gibi tutulan dizileride tarihe karışır.Her hafta erteliyorlar supernaturalı.Taş devri Tenetesi tıpkı diğer Türk kanalları gibi.Eee halkımız izliyor o zamandan bu zamana ilerleme kaydetmemişiz medyacılıkta.
evet dedim ama çok fazla izlemediğim bir kanal
Yenilik iyidir. :nod:
Hersey Vatan icin Gerisi Hikaye...
Ama zararımıza.Bizi rezil ediyorlar.Diğer ülkeler kaliteli yayın izlerken TNT Türkiye Mehmet Ali Erbil,evlilik programları,magazin programları alakasız bir isim.Gündüz içeriği sorun değil.İlerleyen zamanlarda yerli dizileri yayınlarlarsa tırnak kadar içeriği de yok olmuş olur.Diğer ülkelerde kaliteli yayınların yerine bu tarz programları görünce hakkımızda ne düşünür bilemiyorum ama ne kadar küçümserler o kadar da haklılar.Dizilerin sayısı iyice düştü.Acaba bu ül***e para kazanmaya mı geliyorlar yoksa Türkleri küçük göstermeye mi?{FOX,TNT}
eskisi daha iyiydi bence
ben farketmedim bile.:8[1]:
TNT kanalında tek olumlu bulduğum şey Kemal SUNAL filmlerini yayınlaması...Ötesi yalan...
güzel olmuş lakin şöyle şanına yakışır güzel filimler verirse harika olur.
Türk tvlerinde 500 kere yayınlanmış filmleri yayınlayacak elbet.Alıntı:
İçeriği artık diğer ülkelerdeki gibi değil.Ne yerine koydular bizi teşekkür ediyoruz TNT'nin yeni takımına.İzleyecileri vardı dizilerin yerli diziler koyarlarsa tamam herşey bitmiştir.Böyle medyacığın olduğu bir Ülke AB'ye girme hayalleriyle nasıl dolup taşıyor anlamış değilim.Gençlere gece bahçesi,evlilik programları,saçma sapan dizileri izletmeye mecbur bırakılan,çeşitliliğin olmadığı birbirine benzemeye çalışan kanallar.Diğer kanallar ulusal kanal tamam TNT'nin neden o seviyeye inmesindeki amaç nedir.21.yüzyılda 19.yüzyılı yaşıyoruz.:45:.
TNT'den bir kaç ay sonra başlayacak dizinin adını şimdiden tahmin ediyorum ''TienTi kanalının izleyecilerinin suçu ne?''.1 aydır dizinin bölümleri bekliyoruz her hafta başka bir güne erteliyorlar ne rezilliktir bu.
Gündüz kuşağı değişebilir önemli değil.Akşam kuşağını da bozdular.Kanal her geçen gün batıyor.Diyecek söz yok:rtfm::wave:.Büyük bir kısım bu halini sevecektir.Artık seviyesiz espiriler,saçma sapan benzer diziler,her kanalda yayınlanan magazin programları,evlilik programları 0 kalite.İçerik değiştirmekte haklılar.Farklı 3,5 dizi görüyorduk en azından anlayabilene değerli gelirdi.Darası CNBC-e,e2 başına İnşALLAH onlarda sapıtmazlar.
Bize ilkel diyen ırkların bir kanıtı daha oldu.
Yenilik faydalı olacaktır.
cok güzel::::
Süper bencce Mali çok başarılı. Ama biraz daha ünlü trasfeeerr!
:rockon:
tnt kanalı çok iyi
:clap2:::clap2::
evet anlayamadım
önceki yayınlarınıda izlemiyordum şimdide izlemiyorum
eski yayınlar daha iyiydi sadece görsellik var suan
Fox,Türk halkının sevdiği programları yayınlarken diğer taraftan FX,Fox Life gibi kanallarında özünü yayınlıyor.Fox'da sorun yok.Ama TNT özü hiç bir kanala kaydırılmadı.Tek kelimeyle çöp kanal TNT.:45::mad2::tsk:
Akşam film kuşağı hariç hiç beğenmedim.Hele hele Mehmet Ali Erbil gibi türkiyenin şarlatanına program yaptırması tam bi rezillik.Neymiş Tenete kırk yıllık Tienti oldu Tenete.
güzel olmuş:45:
memet ali erbilin programı çok eylenceli
mehmetali erbilin programı olmasa daha iyi olurdu diye düşünüyorum...
Elinize emeğinize sağlık, teşekkürler
Akşamlara da filmleri sıkıştırıyorlar.Mehmet Ali Erbil'de 21'e kadar uzuyor.Diziler sürekli ertelendi.Söylenti doğruysa Mart ayında kendi dizilerini çekecekmiş yerli hemde.Bir yabancı asıllı kanal daha Türkleşme daha doğrusu dünyaca denilen sözcüğüyle dandikleşmeye gidiyor.İçeriği başka kanala atsınlar.Her platfromda olsun o kanal.Eski izleyicileri reyting uğruna önemsemedi.Alıntı:
Zaten Mehmet Ali Erbil'in programını bir kaç saniye baktım anlayamadım ne olduğu.Bu kadar kalitesizlik olmaz,taş devrine geri gittik Tenete sayesinde.Zaten yeteri kadar aynı tarzda kanal var.Türk halkının çoğunluğu seyrediyordu.Millet karar veremiyor neyi seyredeceğine.Şöyle farklı,kaliteden anlayan kişileri de yüzüstü bıraktı.Teşekkür ediyorum Tenete'nin yeni takımına:bangin::nono::mad2::rtfm::angry8:
çok güzel ama biraz daha vizyon filmleri oynatmasi gerekli
Beğendim güzel olmuş,diğer kanallarda da yenilikler olsa daha da güzel olur
arasıra seyretim bende yeni şeklini beğendim.
TNT yeni icerigi cok daha guzel eskisinden
Benim Türk medyacılığına kafam basmıyor o kadar rezillik o kadar reyting.Dünde Çember adlı bir program vardı Show Tv'de.Valla insan olduğumu unutuyorum medyacığımızı görünce bu kadar seviyesizlik en gelişmemiş ülke de bile yok.
@neroman sen cırpınıp dur :) ankette bile % 67 bu TNT daha iyi oranını göruyoruz bizim milletimiz bu tür kanalları seviyor tnt belirli gunlerde yeni sezon cekilmiş türk filmleri yayınlarsa bence dahada başarılı olur düşüncesi içersindeyim:45:
Anlamadığım noktolardan biride bu.Akşam saatlerinin çöp içeriğine de düzgün içeriğine de bırakmıyor.Seyreden vardı elbet ama filmlerin yerine dizilerini yayınlasın da yarım yamalak bırakılmasın.Tutan dizileride vardır House,Supernatural gibi.Bir sürü kişi Supernatural'ın bekliyor,edilmeyen beddua kalmadı kanala.Kabul etsede kurtulsak her kanalda aynı şey var.Bazem bakıyorum bir kaç sene önce bu na benzer bir olay vardı neydi acaba hangi dizi diye düşünüyorum.Bir farklılık,fikir üretmek yok.Espirili birşey olsa facebook'ta yazılan espiriler,Türk medyası kadar dandik bir medya Dünya'da arasam bulamam.Film gibi aksiyonlu birşey olsa.Arka Sokaklar mesela,dizi tuttu izlendi bence baydı.Yabancı dizilerdede yok değil bu Ghost Whisperer'i izlerdim.O da sıktı.Tırnak kadar kalite göremicek miyiz?AB'ye başvuru yapmış bir ülkenin eminim değerlendirirken medyacılığımıza bir baksa bir de dizileri eklese 2. gün redediliriz.Dizilerde artık eski bölümlerini taklit ediyor,farklı karakterler sadece.Ama izleniyor,asıl tuhaflık burda.Bu nu da anlamak için Einstein'den bin kat zeki olmak lazım.Alıntı:
Cinsellik öne sürülmüştü,ama yabancı dizilerde daha sık görüyorum.Bizim ulusal kanallarımızdan çocuk kanallarıza kadar rezillik içerisinde.Çağ gerisi kalmışız,eskiyi tekrar edip dururuz artık.Yabancı kanallarımıza bakarsanız öncülük ettiğimiz,küçük gördüğümüz ülkelerde daha kaliteli yayın var.:present::present::present:(Uluslararası kanallar Fox,Cartoon Network,MTV,Nick,VH1)
Ama halk seviyorsa içeriği değiştirecek ama ayrı bir kanal açacak.Fox gibi Fox ila Fox Life,FX alakası var mı yok.Bir kanalda büyük kısma diğerleri orjinal kısıma hitap ediyor.Fox(Fox Life,Fx),Doğuş Grubu(NTV,NTV Spor,CNBC-e,e2,HDen),Nat Geo ve Disney tv'de olmasa farklı kesime hitap eden kanal kalmayacak
Yenisi çok güzel degişmese tabi
Bende begeniyorum cok iyi oluyor yenilik daima iyidir...
arkadaşlar benim yorumum tv lerin sürekli magazinleştiği yönünde ve bunu doğru bulmuyorum.Önceden en azında prime time larda yabancı sinemalar,güncel programlar vs yayınlanırdı. Şimdi ise tamamen dizlier,sabah programlarını anımsatan,bbg evleri,yemek programları kısacası televole kültürü hakim. Evet her şey reytinge göre,bunlar ilgi çekiyor halkımız tarafından. Fakat birazda insanları eğitici programlar eklenmeli belgeseller vs. Çok izleneceğini bilinse +18 yayın mı yapılacak. Her şey kara odaklı durumda.
Yabancı şirketler olmasa sürünüyor durumda olacağız.Belgesel,müzik,genç,çocuk(yerli kanallarımızın çocuk kanalları diğer ülkelerin Baby Tvsi),Dizi ve zerre kadar kalite göremeyeceğiz.Bizim düşmanızmız biziz diğer ülkeler değil.Gelişmemekte yeminliyiz.Diğer ülkelere bakıyorum belgesellere Nat Geo'da uzaya çıkmışlar,Disney'e bakıyorum doğru düzgün gençlik dizileri ve TRT Çocuk'a bakıyoruz gençlere özel Gece bahçesi,müzik kanallarına bakıyorum yerli pop ve rap ve tekno.Şimdiki gençlerin çoğu Apaçisiymiş,Rap'ıymış geliyor bana bebek ninnisi gibi geliyor bence gençlim sonuçta Rock kanalı yok.TNT gibi yabancı dizi yayınlayan kanal yok,hepsi birbirine benziyor(CNBC-e,e2,Fx dışında).Aynısı tıpkı çamaşır,bulaşık makinesinden farkımız yok çamaşır makinesi çamışır yıkar,bizde Tv'de aynı şeyleri izleriz.Alıntı:
Halk sevse de istatislikler bu.Kalite,farklılık ve orjinallik yok.Atalarımız bir çığır açıp,kapatmışı ama şimdi yabancılar tarafından özenti olarak görülüyoruz.Kaliteye özenmek yerine reyting'e özeniyorlar.Halkta bu duruma alışık bu duruma.Zevk ve alışma meselesi sonuçta.
eski filmleri daha güzeldi sanki
teşekkürşerr
bence tnt şu anda çoğu kanaldan güzel yayın yapıyor
Yeni yenidir Eskiye Rağbet Olsa Bit Pazarına Nur Yağardı Derler.
bencede güzel olmuş
Eskisi daha ciddi idi.
Yenisi daha çok ; reklama, kadın eğlencelerine ve shov programlarına
önem veriyor