Arkadaşlar acemilik bitti 7 günlük izindeyim çok kötü hastalandım. Şimdilik bukadar.
Printable View
Arkadaşlar acemilik bitti 7 günlük izindeyim çok kötü hastalandım. Şimdilik bukadar.
hayırlı teskereler
hayırlı olsun vatan millet için en güzeli bu kutsal görevdir allah bahtını açık etsin dostum bi isteğin varsa biliyon yeri.
Hepinize teşekkürler. abilerim. :)
Sağlık ve sıhhatle Güle güle git gel..hayırlı Teskereler...:praying:
Kolay gelsin Hikmet Abi.
hayırlısıyla git gel hayırlı teskereler kardeşim...
Hepinize teşekkürler. Sizlerden ayrı kalmak kötü olacak. Ama çarşı izinlerinde siteye girecem. :45:
hayırlı testereler buda gelir gecer ALLAH saglık versin
hayırlı teskereler olsun.Bizim eller iyidır usta iyiyere geldın
hayırlı teskereler kardeşim...allah güle güle askere gidip gelmeyi nasip etsin..sanada diğerlerine de...
selametle...
Hayırlı teskereler
hayırlı teskereler kardeşim.
Sağolun arkadaşlar.
Serkan abi merak etme çarşı izinlerine çıktıkça uğrarım buralara. :45:
Hayırlısı olsun sağlıcakla gidip gelmeyi nasip etsin yüce RABBİM ...
İyi teskereler dikkat et kendine
Güle güle git güle güle gel, Allah kolaylık versin, Hayırlı teskereler kardeş
Teşekkürler arkadaşlar. Vallaha sizleri özlüyecem.
hayırlı tezkereler kardeşim moralini hiç bozma herkes gibi sende yapıp gelceksin..
Yok Özgür abi morelim bozuk değil aksine çok yüksek. Basri abi sıcak süt çokokrem oh iyi beslemişler ozamanlar.:sunglasses2:
hayırlı tezkereler kardeşim gel tezkere gel
Hayırlı teskereler kardeşim Allah kavuştursun inşallah gittiğin yer hayırlı olur senin için
Hayırlı teskereler. Allah yolunu açık etsin... Bu forum Seninle Gurur Duyuyor... En büyük ASKER bizim ASKER. Yavaş yavaş havaya sokalım değilmi?:clap2:::clap2:::clap2::
Basri Mutaf profil yaşın 29. Tam 10 sene önce askerlik yapmışsın yaş 19. Sen askere erken gitmişsin galiba. :8[1]:Alıntı:
------------------------------------------------------------
Basri; Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. forumda yaş 15te yazabilir usta :tongue:
2001 - 5 marttı ben askere gittiğimde. 1981/1 tertip Burdura gittim...
benım de acemı birliği burdurdu.
Yemek konusunda sıkıntı cekmesın cok guzel yemek cıkar. Ama oranın bir gece soğu vardır akıllara zarar tam dönemınde gidiyorsun. Ayrıca hasta olmamaya bak reviri berbat bir yerdır giden dahada kötü olup dönerdi bende gittim gidip gitmeyeceğime pişman olmuştum. Giderken fazla bişi götürme zaten 1 ay boyu bol bol yürüyüş yapacaksın bu soğukta kulakların yara olur en fazla o.
Şansın varsa tavisyem giderken eğer gizilice sokabilirsen vitamın ve grip ilaçı sok dıecem ama girerken cantan cok sıkı şekilde aranıyor artık o ilaçları ufak ufak kesıp neyın içine koyrsan koy ama vitamın ve grıp ilacı al mutlaka. dieceksınkı şimdiki yerım cokmu sıcak ama oranın havası çok değişiktir gunduz guneş yakar gece soğuk adamın ciğerıne işler 4 mevsimi yaşarsın bır gun içinde o kadar değişik bir yer. ben mayıs ayında gittim oraya cok kötu hasta oldum ve acemı birliği zehir oldu bana artık burdurun yakınından bile geçmiom.
Volkan gerçekler acıdır ama bari yerinde görseydi daha başlamadanAlıntı:
kardeşimi perişan ettin? Ama şunu söyleyeyim bana güleceksiniz belki ama -15 derecede sabah soğuğunda veya gece nöbetinde kulağımın yanarak sızlamasını özledim.VATANIMA CANIM FEDA...
Yürrrü koçum kim tutar seni.Site bize,Vatan sana emanet.
Hayırlı teskereler.
hayırlı teskereler...
@xxman Hayırlı teskereler diliyorum görev kutsal şimdi daha kısa 15 ay eskiden daha fazlaydı mesala ben 18 ay yapmıştım. Allah güle güle gidip gelmeyi nasip etsin. Bizleri unutma.:wave:
hayırlı teskereler kardeşim sağlıcakla git sağlıcakla dön kendine çok ama çok iyi bak
bu mukaddes görevde allah yanında olsun kardeşim!!!
şafağın çok ha zor biter senin askerliğin :) hayırlı teskereler:45:
hayırlı teskereler bu kutsal görevinde başarılar dilerim
ALLAH hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin
Vallaha sizlerden nasıl ayrılacam bilmiyorum. :)
yolun acık olsun kardeş burdur güzeldir inşaallah senin içinde coçuklarına anlatacağın güzel anılarla gecer sağlıkla gel inşaallah
Allah hayırlısı ile vatani görevini tamamlayıp aramıza dönmeni nasib etsin kardeşim bende aynı yerde yaptım acemiliğimi paralı askerlerin yeri çok güzeldir kuru soğuğu vardır yakıcı güneşi vardır ama bölük çok güzel ve lüks şimdiden hayırlı teskereler olsun
hayırlı teskereler sevgili dostum hayırlısıyla bitir gel biz gene burdayız tekrar tekrar bekliyoruz
Hayırlı tezkereler güle güle git güle güle gel inşallah :)
Hayırlı teskereler kardeşim.Güle güle git güle güle gel.
hayırlı tezkereler güle güle git gel inşallah
güle güle git
Hayırlı teskereler kardeşim. ALLAHA emanet ol!
Hayırlı tezkereler güle güle git güle güle gel inşallah hepiniz allaha emenet olun.
hayırlı teskereler olsun bende j.kom.ulş çvş idim allaha emanet oll
hayırlı teskereler
allha emanet ol hayırlı teskereler
hayırlı teskereler kardeşim
bi başladın mı gerisi gelir hayırlısı ile sağsalim gidip gelmek nasip eylesin Allah. 2002 mayıs tı askerliğim bitince şimdi yıllar geçmiş yahu
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER :)
:wave::wave:donuste gorusmek uzere ALLAHA emanet olunuz hayırlı teskereler dılerım
Arkadaşlar bugün saat 14:30 da yola çıkıyorum hoşçakalın.
ALLAH yolunu acık etsin hayırlısıyla git de gel