dreambox yeşil ışıkta kaldı açılmıyor herşeyi denedim dreamup la 10 dan fazla image yüklemişimdir image normal yükleniyor ama açılmıyor bana bi yardım edin lütfen
Printable View
dreambox yeşil ışıkta kaldı açılmıyor herşeyi denedim dreamup la 10 dan fazla image yüklemişimdir image normal yükleniyor ama açılmıyor bana bi yardım edin lütfen
dremup-1.3.3.4 yükle sorun olmaz başka bir arıza varsa bilemem kolaygelsin
adaptörun bozuk olma ihtimali yuksek baska ADAPTÖR DENEYIN.
şimdi deniyorum bakalım
Makinaya kesinlikle dreamup ile orjinal yazılımını yüklerseniz sorun düzelebilir
aynı sorun bende de oldu dreamup ile yazılım yemiyor.. Adaptör de değiştirdim. :/ Başka bir fikri olan var mı?
Arkadaşlar dreambox 500s cihazım çöktü açılmıyor, r232 kablosu ile denedim imaj yüklenmiyor. Elimde bir aynısı daha var kablo bozukmu diye onda denedim ama ona yükleniyor, yardım ederseniz sevinirim
[QUOTE=ibrahjm;592645]Arkadaşlar dreambox 500s cihazım çöktü açılmıyor, r232 kablosu ile denedim imaj yüklenmiyor. Elimde bir aynısı daha var kablo bozukmu diye onda denedim ama ona yükleniyor, yardım ederseniz sevinirim[/
Arkadaşım hangi programla yüklemeye çalışıyorsun onuda belirtirsen sana yardımcı oluruz. istersen burayı bir kontrol et hepsi var burda. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
benimde aynı sorunum var
arkadaşım yeşil ışıkta kalan dreambox,u kurtarmak için dreamup,la en az 3-4 sefer flash eraze yapacaksın ondan sonra orijinal imaj yükleyip cihazı fişe takacaksın eğer cihaz açılmışsa tekrar flash wizard poroğramıyla backup yükleyeceksin bu böyledir başka türlü cihazı kurtaramazsın.
dreambox 500s cihazım yeşil ışıkta kaldı açılmıyor flash vinzaedla kurtarabilirmiyim arkadaşlar yoksa dream up şartmı tesekkurler
arkadaşım önce dreamupla orijinal imaj ,daha sonrada flashwizard,la timebomp,suz backup at yalnız dreamupla birkaç sefer flash erase yapmalısın chazı kurtulur merak etme.hadi kolay gelsin.