Medialink Black Panther Versiyon 1.88 Yazılımı 11.02.2011
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Printable View
iyi güzelde yine hiç bir acıklama yok Serkan yazılımda ne değişiklik var artısı eksisi nedir.
Acıklaması olmadan bir yazılım vermek kullanıcılar acısından cok zor cihazlarını resetleyecekler kanal listesi uyumsuzluğu yaşayabilirler motorlu kullananlar için terardan ayar.
Yani bu yazılım hangi kullancılara hitap edicek mesela oldukı işte dosya oynatmasında belki bir yenılık var mesela bunu ben kullanmıyorum o zaman benım yuklememe gerek yok.
Bence firma bu konuda gerekli alaka ilgi ve özeni göstermelı yoksa sınıfta kalır.
Yarın detaylı acıklama geçerim demiş yuksel bey aynı soruyu ben kendilerinede sordum zaten:)
Bu yazılımı Atlanta ya yüklememiz mümkün müdür? Yükleyen var mıdır ? EPG ler düzelmiş midir? İki versiyon var. Hangisini tercih edeceğimi nasıl anlayacağım. 1 CI slot olan mı 2 CI olan mı? T tuşlu seri var bende. Yedeklediğim 1.84 kanal listemi geri alabilecek miyim yüklersem? Çok mu soru sordum bilmiyorum.:49:
atlantaya 2 cı yı yuklemenız lazım ama bu yazılım direk atılmaz ve ayrıca atlanta yazılımında aldığınız kanal listesini yükleyemezsınız.
Yazılımın Atlanta ya nasıl atılacağını yazarsanız sevinirim. Bir de gerek duyarsam geri dönüşü de bilmem gerek. Bu işlerde az çok tecrübeliyim.
Yeni yazılımın artılarından bahsetmeniz mümkün müdür? EPG, Altyazı ve Çakılma sorunlarıyla ilgili çalışma yapılmış mı acaba?
Emek icin tesekkurler
yaklaşık bir yıldır atlanta hd box kullanıyorum.atlanta yazılımları ile beraber medialink yazılımınıda çok sefer kullandım.
her yazılımın kendine has güzellikleri vardı.
medialinkin yazılımın menüsü renkli.
ve hiç bir vakit atlantadan geri değil bence
.
sadece kanal listesini usb ile atıyorsunuz.yani pc ile atamıyorsunuz.
server bilgileri tarayıcı ile, yani explorer sayfasına atlantada nasıl yazılıp atılabiliyor ise bunda da aynen öyle.
şifre...emü
vs aynı.
hatta daha ötesi benim panelde bu media link yazılımları daha iyi resim veriyor gibi geliyor
devam edelim:49:
info barda bu şekilde
hocam resımler gerçkten atlantadan daha kaliteli ama bu konu bence atlantanın muhendıslerinin yazılım uzerınde kullanıcı ısteklerıne göre yaptığı bazı oynamalardan ve kendı pachlerınden kaynaklanıo.
Ama atlantanın ana menusu daha guzel ve hoş. Birde istekler doğrultusunda paralel bir calışma var.
doğrudur
devammm:45:
şifre için menüsüde var tabi
gelecek...:)
bir akşam oturup karıştıralım cihazları....:8[1]::tongue:
vuo ile de
ilgili açıklamalar yapacam bi ara ..hafta sonu çözdüm bu vuo yu
sakın bu yazılımları atmayın cihaz sapıtıyor rengi ve sesi bozuluyor
denemek lazım