Ne zamandır çıkacak deniyor bu yazılım... Ama gala ses yok... Bilgisi olan varmı?:rtfm:
Printable View
Ne zamandır çıkacak deniyor bu yazılım... Ama gala ses yok... Bilgisi olan varmı?:rtfm:
bende bekliyorum walla yazılımı hiç bişey açılmıyor
o inanılmaz böle bişe varmı 76500 FTA için
kaç aydır 76500 fta için uydudan yazılım güncelleme bekliyoruz... yeter artık goldmaster duy sesimizi
bende isterim
mükemmel olur
teşekkürler
fta 76500 için uydudan güncelle isterizzzzzzzzzzzz.lütfen
Uydudan güncellemeli yazılım gelse ne olur bende uydudan güncellemeli 72000 fta var en son 12-01-2011 Tarihli v1.18.84 güncellemesi geldi aradan neredeyse 7.ay geçti hiç bir destek gelmedi bu tabandaki modeller Goldmaster'in en iyi ürünü ama destek yok malesef Goldmaster büyük bir firma ama gün geçtikçe geriye gidiyor...
Arkadaşlar ne yazılımı istiyorsunuz.İzleyecek bir şey kalmadıki.Yazılım çıksa ne yapacaksınız.
fortis taban cihazlar çöktü goldmaster vaadettiği desteği vermiyor siz cihazı bi alın bakarız diyor gerisi yok kıytırık marka cihazların yazılımı daha çok abimde taplin marka vardı 1 yıldan fazla hellasatı auto olarak izledi ben goldmasterla 1,5 ay anca çıkan softcam 1 hafta dayanmıyordu bile defalarca yazdım goldmaster sesimizi duy diye ama o ne yaptı kulaklarını tıkadı. zaten 74200 cihazımda 3 yıl içinde cortlamaya başladı garip garip sesler geliyor artık goldmaster'a elveda demenin vakti geldi...
Goldmaster hep böyle yapıyor... GM Bitmiştir.
gm almayalım bizlerde reklamla mal satıyor 76500 uydudan güncelleme yazılımı mevcut nasılmı ilk önce cihazınızın aynısından bir tane daha satın alacaksınız sonra cihazdan cihaza yeni aldıgınız cihazdan eski cihaza rs 232 ile yazılım aktararak iki cihazda uydudan güncellemeli olacak ya bu firma geri zekalı yada bizler keriz yerine konuyoruz yazılımı vermiyorlar
9. hattâ 10. sınf receverlerde bile bu sistem var iken GOLDMASTER gibi markalaşmış kaliteli bir cihazın bu eksikliği neden giderilmiyor şaşkınım doğrusu...
Yeni modellerinde var fakat bende 76500fta ve 77900pvr cihazlar var bilgisayara tak sök, tak sök bıktım... USB den k.data güncellemesi yaptığımda da biss ve cw ler aktif olmuyor. En azından bu sorunun çözülmesi konusunda arkadaşlarla hemfikirim.:49::smiles24::rtfm:
cook basıt arkadasım ben 25 30 adet cıvarında yaptım *** ve kanal guncellıyor ama 1yıldır yazılım cıkmadıgı ıcın yazılımda deneyemedım stb kopyalama yontemı kullandım uydudan guncellemelı olan bır cıhazdan otasız olan cıhaza rs 232 kablo ıle kopyalıyorum oluyor sizede tavsıye ederım
not otalı olan cıhaza pc den veya usb den yazılım yuklersen ota kalkıyor
Sat 76500 fta kullaniyorum sabah sİnyal yok dİyor akŞam kendİ kendİne kanallar gerİ gelİyor. Nasil olduĞunu bende anlamadim. Neden olduĞu ve ne yapmak gerektİĞİne daİr fİkrİ olan varsa paylaŞirsa sevİnİrİm.
Goldmaster duy sesİmİzİ...
arkadaşlar bende goldmaster sat-76500fta vardı. uydudan güncelleme yapıyordu. internetten bir yazılım indirdim. uydudan güncelleme menüden kayboldu. lütfen yardım edin!!!! :)
emeğinize sağlık tşkler
hani nerden usb şeyi nasıl indirecez :S
bende istiyorum
eyvallah
teşekkürler kardeşim
76500 fta için en son yazılım hangisi bilen varmı
goldmaster sat-76500 fta cihaza Turksat 4/A uydu ve kanal ayarları nasıl yapabilirim?
teşekkür ederim