2011 Sezonu Şampiyonu Size Göre Hangi Takım Olur?
Anket 15 gun surecektir Sıralamaya giren 3 takım ankete alınmıştır fikirleriniz yorumlarınızı bekliyoruz
Printable View
2011 Sezonu Şampiyonu Size Göre Hangi Takım Olur?
Anket 15 gun surecektir Sıralamaya giren 3 takım ankete alınmıştır fikirleriniz yorumlarınızı bekliyoruz
usta tabiki FENERBAHÇEm...
Trabzon
Bjk ile Gs'liler çoğunluğu fener olmasında kim olursa olsun diyorlar bu anketin sonu belli..:nod:
Galatasaray ve Beşiktaş neden yokkk??
:D
tabiki trabzonspor
matematiksel olarak var oldugundan belki olmalarını istemiştir:))
tabiki trabzonspor
bir cimbomlu olarak istemesemde fenerbahçe en az 7 puan fark atıp şampiyon olacak kesinlikle
Fenerbahçe bence....
fenerbahce şu gunden itibaren liderliği bırakmaz.
son dk golü olmazsa sezon sonunda FB şampiyon olur
daha cok mac var trabzonda mac kaybeder fenerde ama fener şampiyon olur
hani dıyoruz ya Bir gun elbet Herkez Fenerbahçeli olacak.
Öle bir gun geldiki Beşiktaş ve Galatasaray ilk 3 bile giremıyecek duruma gelip böle bir anketten mahrum kaldılar.:D
tranzonspor
tabiki fenerbahçe ama galatasarayın ismini göremeyince:sunglasses2::sunglasses2::sunglasses2:çok üzüldüm
trabzon spor bu sene şampiyon olamazsa bi daha ne zaman şampiyon olacak ben bir galatasaraylı olarak sadece fenerbahçe yi yenip içtenlikle bu şampiyonluk gibi gelir cimbom lulara bu arada trabzon ada tereyagına bal sürmek gibi bir şey olsa gerek :-)
federasyon da derbi maçı 18 mart cuma günü saat : 21:00 de oynanmasına karar vermiş enteresan yani böyle bir maç cuma günü oynanırmı yav pazar günü varken hayırlısı artık...Nevruz pazartesi günü olugundan öyle olmuşş
Tabiki FenerBahçe
tabiki fenerbahçem
ilahi adalet yine feneri yapmaz trabzon şampiyon
teşekkürler
fener bu saatten sonra bırakmaz gibi görünüyor
Tabiki Fenerbahçe
ben bir Galtasaraylı olarak fenerin şampiyon olacagını tahmin ediyorum :-(
tum kalblerimizla inanclarımızla tabiki TRABZON SPOR
gönlüm bursa'dan yana ama zor gibi geliyor, bende trabzon olsun isterim,bu arada galatasaraylıyım ama yerlerde süründüğümüz için arkadaşların bazısının dediği gibi fener olmasında
trabuzon bu işi bitirir
hakem ve federasyon ıle tabiki fener
Tabiki fenerbahçe
Bende bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçenin bu saatten sonra şampiyonluğu kaçıracağına ihtimal vermiyorum
Gönlüm TRABZONSPOR diyor. Benim aklım esas Bank Asya 1. Ligi Şampiyon adayı ORDUSPORda...Kısmetse Spor Toto Süper Lige çıkacağız...
Trabzonsporu izlemeye devam edin
tabiki fenerbahçe
:clap2::
beşiktaş şampiyon olaçak:)
Fenerbaçe bu havayla şampiyon olur kimse tutamaz
Trabzon olsun, kendimizi bu senede böyle avutalım..
Tabiki fenerbahçeeee