Arkadaşlar ben bugün babamı kaybettim ..Vakit geldiği zaman ölümden kaçış yok ama çok acı dualarınızı babam için eksik etmeyiniz.Hepinizden ALLAH razı olsun.
:(:(:(
Printable View
Arkadaşlar ben bugün babamı kaybettim ..Vakit geldiği zaman ölümden kaçış yok ama çok acı dualarınızı babam için eksik etmeyiniz.Hepinizden ALLAH razı olsun.
:(:(:(
Değerli kardeşim. Ölüm Allah'ın emri. Elbette vakti saati geldiğinde bizlerde öleceğiz. Size ve kederli ailenize başsağlığı diliyorum. Allah mekanını cennet eylesin inşallah. ALLAH Sabırlar versin. saygılarımla.
Sevgili baldemir ustamızın Başı saolsun.
Allah rahmet eylesin.gittiği yerde utandırmasın.sizede sabırlar ihsan eylesin.başınız sağolsun
emir ALLAH'ın başın sağolsun usta
başın sağ olsun usta çok üzüldüm allah geride kalanlara sabır ihsan eylesin!
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.. çok zor bir durum arkadaşım Allah sabır versin..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun usta.acın acımız başımız sağolsun...
ALLAH rahmet eylesin
Hocam,başın sağolsun Allah Rahmet Eylesin,geride kalanlara sabırlar dilerim.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.başınız sağolsun
allah rahmet eylesin-başın sagolsun kardeş
allah rahmet eylesin.toprağı bol mekanı cennet olsun.
başısın sağ olsun. allah babanıza rahmet etsin, sizede sabırlar versin.
selametle...
Hayata Elveda Deyip öLüme Merhaba Diyen Ruhlara edelim hep birlikte dua ruhları şad mekanı cennet Olsun Başın Sağolsun.usta
Allah cc.rahmet eylesin, geride kalanlara sabr-ı cemil ihsan eylesin...
Usta başın sağolsun Allah mekanına cennet eylesin sizlere de sabır ihsan eylesin..
başın sağolsun kardeşim allah geride kalanlara sabırlar versin mekanı cennet mekanı olsun
Başın sağolsun.Allah rahmet eylesin.
Amin...
ALLAH hepinizden razı olsun arkadaşlarım.Teşekkür ediyorum :frown:
ALLAH hepinizden razı olsun arkadaşlarım.Dualarımız kabul olur inşallah, ölüm gerçekten acı oluyor ama kendine yakın birisi olduğu zaman insan hayatın değerini daha çok anlıyor.:frown:
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
allah rahmet eylesin
ALLAH rahmet eylesin cennetine kabul eylesin..amin
Başınız sağolsun allah rahmet eylesin geride kalanlara allah sabırlar versin.
Allah rahmet eylesin
mekani cennet olsun
Başınız sağolsun
Başın sağolsun.Allah rahmet eylesin.
Usta Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum....mekanı cennet olsun... hepimizin gideceği yer orası be çare yok...
başınız sağolsun allah yakınlarına sabır versin
ALLAH rahmet eylesin başınız sağ olsun ustam..................
Hepinizden ALLAH razı olsun amin..:praying:
baldemir kardeşim öncelikle başın sağolsun...sen ve geridekalan diğer yakınlarına ALLAH sabır versin...benim merak ettiğim babanın yaşı kemale ermişmiydi herhangi bir rahatsızlığı varmıydı...muhakkak vakti saati geldimi birşeyler vesile olacaktır fakat bu konuda birşeyler söylemek istermisin..
ALLAH razı olsun arkadaşım babam 83. yaşındaydı son bir iki aydan beri ***fi yoktu Prostat ve unutkanlık vardı bir ara şekeri yükselmişti ama tedavisi ve haplarını düzenli olarak kullanıyordu ağır şekilde hasta değildi pazarı pazertesiye bağlayan gece bilincini kaybetti hiç bir sese ve uyarıya cevap vermedi pazartesi sabahı saat 10:25'de hayata gözlerini kapadı.1992 yılında Annemi kaybetmiştim 19 yıl sonra babamı. Elden gelen bir şey yok hepsi ALLAH'tan Vakti saati gelmiş ne diyelim bizlere bol bol dua etmek kalıyor.Mekanları cennet olsun dualarımız onlarla...:praying:
mekanı cennet olsun...
Allah sabır versin ağbi...Mekanı Cennet olsun.Ne kadar uzak görsekte kendimize ölüm heran yanımızda.Öyleki" Ölen yavrusunun ızdırabını bir türlü dindiremeyen ana, mezarın başına oturmuş, feryadüfigan edip duruyordu.Oradan geçmekte olan Resul-ü Ekrem(asm) kadını teselli etmek istedi; herşeyin Allah’tan geldiğini, sabretmenin icabettiğini, bu kadar feryadüfiganın fazla olduğunu ifade buyurdu.Başını dahi, kaldırmayan kadın çıkıştı:
“Sana ne benim halimden? Bırak beni kendi halime!” Şefkat ve merhamet madeni Resul-ü Ekrem kadıncağıza bir şey söylemeden ayrılıp gitti.Sonradan teessür içinde gelen kadın, “Ya Resulallah, zatınızı tanıyamadım, beni affedin.Yavrumuzun üzüntüsü benim sabrımı yok etti.” dedi.Bunun üzerine Resul-ü Ekrem(asm) buyurdu: “Sabır, musibetlerin ilk çarptığı anda lazımdır.O anda gösterilmeyen sabrın sonra gösterilmesi istenen sabırdan değildir.”Resul-ü Ekrem (asm) musibetin ilk isabet ettiği anda yapılması gerekenin, meali verilen, şu ayeti okumak olduğunu belirtmiştir:”Sabredenlere müjdele.
Onlar ki, üzerilerine bir musibet isabet ettiğinde, ‘muhakkak ki, biz Allah içiniz, Allah’a teslim olmuşuz ve yine O’na döneceğiz.’(derler.)”
Bu ayetle yeryüzündeki varlığımızın Allah’ın tecellileri adına değişip dönüşebileceğini aslında halimizin sayısız esmanın tecellisine mazhar ayineler olduğumuzu hatırlıyor, kalbimize bir teselli, nefsimize bir nasihat devşiriyoruz.”Ben ben için değil, ‘Allah için’ varedilmişim, öyleyse her hal O’ndandır, her halukarda O’na döneceğim.” Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin
Kardeşim Allah Rahmet eylesin Mekanı cennet olsun
allah rahmet eğlesin ailesine sabır diliyorum mekanı cennet olsun
başın sağ olsun kardeşim Allah sabır versin baba acısını bilirm:( gerçekten çok zor , Allah Rahmetli babanında mekanını cennet etsin
Başın sağolsun kardeşim
Allah rahmet etsin günahlarını affetsin (hepimiz günahkarız bütün müslümanların günahlarını affetsin peygamberimize komşu etsin)
allah rahmet eylesin ve mekanını cennet eylesin
allah rahmet eylesin. başınız sağolsun.
Başınız sağolsun.ALLAH Rahmet Eylesin.
başınız sağ olsun usta çok üzüldüm allah geride kalanlara sabır versin
Başınız sağolsun.
Ölüm insanlar için en büyük acı acınızı paylaşıyoruz başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin
ALLAH hepinizden razı olsun arkadaşlar,acılı günümde acıma ortak oldunuz, çok teşekkür ederim.:praying:
Başınız sağolsun.ALLAH Rahmet Eylesin.
başın sağolsun Allah Rahmet Eylesin
Başın Sağolsun.
ALLAH rahmet etsin
Başınız Sağolsun Allah mekanını cennet eylesin
Allah Rahmet Eylesin, Allah sabır versin
allah rahmet eylesin.başın sagolsun.allah sabır versin
Usta Başınız sagolsun Allah rahmet eylesin.