redline twin 2 board yazılımıdır
rl 100csx se ve 104x bunların twini çıkarıp br 1000x 1500x takıp usb bellekle
2 ci yazılım seçip yükleyin
bu yazılım br 1000x serisi içinde geçerli
Printable View
redline twin 2 board yazılımıdır
rl 100csx se ve 104x bunların twini çıkarıp br 1000x 1500x takıp usb bellekle
2 ci yazılım seçip yükleyin
bu yazılım br 1000x serisi içinde geçerli
yüklemenin bir yolu daha var max 232 ilede yükleniyor
max 232 entegre ile bir devre yapılması gerekir ve matrix loaderle yüklüyoruz
yazılımı bu verdiğim resimde olduğu gibi kabloları lehimleyin
sağol
Sevgili devriş,bu enson çıkan redline dongle yazılımının içeriği veya getirdiği yenilikler nedir,aydınlatırsanız sevinirim.Çünkü servise boşyere gitmek istemem.Cihaz [B]CS-100X twin.
ustam 50cx yazılımı yokmu
br50 ve50 csx
teşekkürler
teşekkürler
arkadaşlar br 2000 x e yazılım yokmu. bu yazılım açmadı br 2000 e yükledim
arkadaşlar ben seelerdir redlineye bakıyodum ama malesef ki yanılmışımmmmm en güzel makiaaa herzz tavsiye ederimmmmmmmm
yukarıda verilmiş olan redline br1000x- 1500 twin rar yazılımını rar dan çıkartıp usb ye atıp , usb den de cihaza 2. yazılı olarak atabilirmiyiz ( cihaz redline br1000x twin)
yeni verilmişti bende ekledim w3 aktif
son yazılımı yükledim data alıyor kanalların ismi kırmızı renk lakin açınca 1 dk kadar açılıyor sonra donuyor kanalların ismi kırmızı duruyor
bu yazılım aktif w3 yeni yazılım 05.04.2011
bende yükledim bende de açılan kanallar kırmızı renkte ancak bir türlü açılmıyor yukarıda verilen slave redline yazılımını rar dan çıkartıp usb ye atıp rardan çıkan dosyaların hepisini de 2. yazılım olarak mı atmamız gerekiyor
yeni yazılımla eskisinin arasında ne fark var birde nss6.95 bu hangi uydu oluyo
arkadaşlar donma problemi emuyu kapatınca düzeliyor ben öyle yaptım br 1000 de denedim sorun kalktı
bende emu yu kapatmak istiyorum ama kapatamadım nasıl kapatılıyor
beyaz tuş 3 defa sonra 000
benim cihaz br 1000 kumanda da beyaz tuş yoktur acaba br 1000 lerde nasıl kapatılıyor
gelişmiş ayarlar patch on kapalı emuyu kapatmaAlıntı:
bende br 1000 de açılan kanal isimleri kırmızı lakin açmıyor
sorun devam ediyor
geçtiğimiz cuma ve cumartesi ölene kadar iyiydi cumartesi öğlenden beri böyle
valla ben emuyu kapattım hatta açılan kanallar kırmızı renkte gösteriyor ancak kanallar bir türlü açılmıyor , açılan kanallada bir kere açılıyor kanal değişimi yaptıktan sonra bir daha açılmıyor, acaba data uydusunu w6 yapsak sorun çözülür mü onu da bilmiyorum yada yeni çip dedikleri şeyi alıp cihaza mı takmak gerekiyor
sadece hotbirde jsc sporlar açık
yeni yazılım redline w3.w6 data kapalı hellesat 39e data paylaşıma açık
mesaj 1 sonuncu link
iyi çalışma teşekkürler
şuan için 39 derece hellasat sağlıklı çalışmakta
matrix loder üzerindeki entegre ile yükleme olur demişssin.yükleme programını siteye ekleyebilirmisin.denemek istiyorum.resimi biraz daha açıklayıcı yapabilirmisin ps nin com uçları nerelere denk gelicek.teşekkürler..
İmkanları kısıtlı olanlar için, Twini sökmeden, kapı kapı dolaşıp BR serisi aramadan RS 232 kablo veya uygun bir kablo ile yazılım yüklemeyi anlatacak değerli bir kardeşimize şimdiden teşekkür ediyorum.
Merhaba alsancaklı,Alıntı:
Cihazım CS-100X Twin.Dongle yazılımı yüklenerek bugün (bu arada chipi de değiştirildi) 85 Cm.lik ofset çanak Hellesat'a ayarlandı.11.512 H 30000 frekansında sinyal kaitesi %55_60 arasında.Ama paylaşım kanalları çok geç açılıyor ve çok sık donuyor.Kısacası hiç izlenmiyor.80 Tl para verdik sorunları daha da artırdık.Mart ayındaki kadar izleyebilsem yine de sevineceğim.Ama nerdee?Sizce sorun nedir?Teşekkürler!..:frown:
bir servise git veya redline ara twın yükleme aparatı göndersin ermercan dostum
arkadaşlar benim elimde br 1000x var
twin yazılımını atcam ama ikinci yazılım diye secemiyorum nedendir
evet aynı sorun bende de var ne yapmalı
Ben de kanallar çok geç açılıyor. yani kanal değişimi olunca en az 15 saniye kadar bekliyorum. cihazım redline br 1000X. Bunu nedeni nedir acaba?
çok doğru
süpeeeerrrr
teşekkürler arkadaşlar
arkadaşlar bu verdiğiniz yazılımları flaş disk le atabilirmiyiz teşekkürler
Elleinize sağlıkçok teşekkür ederim. Emeğe Saygılar :45:
bende yükledim bende de açılan kanallar kırmızı renkte ancak bir türlü açılmıyor
bakın ben artık vermiyorum yazılımları spacesat 6000 slav yeni yazılımı çıkmış
ve 13 derecedeki kanallar açık haberiniz olsun
teşekkür
Arkadaşlar bir türlü yapamadım ya cihaz sıfırlandı ve cihazın ekranında kırmızı ışık yanıp sarı renkteki rakamların hepsi 0 olarak kalmış durumda
teşekkürler
teşekkürler:clap2::
teşekkürler
Eline sağlık
eyvallah kardeşim
:angry8:aaa