selam arkadaşlar ful hd ve spacesat çeşitleri ile dongle çeşitleri uygun fiyatlarla yardımcı olabilirim :ty::ty::clap2:::clap2:::clap2:::clap2:::clap2::
Printable View
selam arkadaşlar ful hd ve spacesat çeşitleri ile dongle çeşitleri uygun fiyatlarla yardımcı olabilirim :ty::ty::clap2:::clap2:::clap2:::clap2:::clap2::
fiatları nedir
arkadaşım bana lazım lütfen eyer varsa dongle lazım bana iy bir şey bende baff 2000hd var. no:5073071485 arasan anlaşırız
msn den görüşelim [email protected]. ahmedi. slm lar
ful hd linux olanların fiyatı nedir ve nasıl temin edebiliriz
spacesat freebox ful hd ve dongle çeşitleri diye yazmışşın elimde bir tane diyosun nasıl oluyor anlamadım normal bir faiatını ver bakalım
arkadasım buraya satacağın cihazların resimlerini özelliklerini ve fiyatlarınıda ekleyip paylaşırsan daha iiyi olur lutfen gereksiz bir şekilde cihaz satmak için böyle konu açmayınız
[QUOTE=umut55;554308]arkadasım buraya satacağın cihazların resimlerini özelliklerini ve fiyatlarınıda ekleyip paylaşırsan daha iiyi olur lutfen gereksiz bir şekilde cihaz satmak için böyle konu açmayınız[/QUOT
o sizin sorununuz beni ilgilendirmez burada forum kurallarına uydugunuz muddetçe problem yok.lutfen başkalarını karalayıcı tartışma gerektirecek mesajlar yazmayınız.
burada ve her forumda belli kurallar vardıır.uymayanlar cezalandılır merak etmeyin
umut sana ben bir şey söyleyim arkadaş sen benden küçüksün ve beni tanımıyorsun beni lütfen bozan arkadaşa sor benimle öyle konuş olmaz mı rica etsem
Seninle yazişmak bile bana göre gereksiz anladin mi arkadaş