biss paketinde sinyaller kesildi bendemi öyle?...:49: dostlarım
Printable View
biss paketinde sinyaller kesildi bendemi öyle?...:49: dostlarım
evet sabah kesildi 11681 frekansı...
sağol toprağım
bende sabahdan beri ugrasıyorum :)) sinyal neden yok die
arkadaslar malesef bıss paketı artık hotbırd te degıl.yenı uydusu 5 derece batı atlantık bırd3 uydusu.astradan ızlemeye devam.
nirden haber aldın abican o zaman iş yaş
sinyaller dün gece saat 02.30 gibi kesildi sebibi ise hd yayın sistemine geçmiş olmalarıdır ama bu konuda daha önceden resmi bir açıklamam olmadığı için sinyaller geri gelebilir şu anda sd yani normal uydu cihazlarında izleme imkanı yoktur hd cihazı olan arkadaşlar izleyebilirler....
11681 H 27500 3/4 DVB-S2/8PSK
France 2 HD/France 3/TF 1/Direct 8/W9/TMC/NT 1/NRJ 12/LCP/France 4/France 5/M6/Arte HD/
12692 H 27500 3/4 DVB-S2/8PSK
BFM TV/Direct Star/Gulli/France O/RTL 9/AB 1/AB MOTEURS/Animaux/Chasse&Peche/Cine FX/
Cine Polar/Escales/Toute l'Histoire/AB3/Action/Mangas/Encyclodeia/AB4/Lucky Jack/Orange Sport/XXL/
adaşım sinyal şu an var evet mpeg4 yayına geçmiş çoğu kanalı mpeg4 normal uydu cihazıyla sinyal alamazsınız
Absat paketine HD kanallar gelmistir... ayni tpleri S2 - 8PSK yaparak taratiniz...
AB Moteurs, Animaux, Encyclo, Escales kanalları, Mpeg-2 formatından Mpeg-4 SD formatına geçiş yapacakmış.. Teledünya SD kutular Mpeg-2 formatına uyumludur. Mpeg-4 formatında yayınları desteklemiyor. Muhtemelen yayın merkezlerinde bir ayarlama yapacaklar.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Not : Kesinti sadece SD Setup Box kullanan abonelerimiz için geçerlidir.
Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş.
dikkat ettiyseniz hd olan rısıvırlarda hotbirt uydusunda nat geo wıld hd. türkçe kanalı var ama serverlen açık DT.ortak yayın
çalışma varmış biiss paketinde kısa sürede yayınlar eski haline döncektir.4440126 inanmasanız arayın teledünya
artık kanalar hd ye gecmeye hazırlanıyorlar iyi oldu benim acımdan
bizde hd den izleriz
normal yayında yapcak hd de herkez rahat olsun dostlar
bizde hd yokki yandık desene herkeze hd aldıracaklar
anlasilan herke's i hd kutu aldiracaklar
eskiden turkçesi vardi su an turkçesini kaldirmislar
herşeyiniz ayarlıysa dm 800 hd den vhannibalın 1 .5.2011 e2 motorlu hazır settingini yüklerseniz bahsettiğiniz kanalları rahatça seyredersiniz iyi seyirler
ben dm 800 hd cihazımda şu an açık ve türkçe seçeneği ile seyrediyorum.selamlar.