Merhaba arkadaşlar. Bu akşamki maçı izleyebilmek için cihazıma nasıl şifre girebilirim? Yardımlarınızı rica ederim
Printable View
Merhaba arkadaşlar. Bu akşamki maçı izleyebilmek için cihazıma nasıl şifre girebilirim? Yardımlarınızı rica ederim
teşekkürler
teşekkür ederim
bunu nasıl yükleyeceğiz :(
Sağol
teşekkürler
teşekürler
Teşekkürler. nasıl giricez
teşekkürler eline sağlık
çok sağoluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
z<xz<x<zxz<x<z<zx
bir turlu cozemedim su sufreyi
çok işime yaradı saolasın:wave::wave:
teşekkürler
Eline sağlık
SaoL dayıoğLu.
teşekkür
teşekkürler kurulumunu bilen varsa anlatabilir mi
teşekkürler eline sağlık
teşekkürler
bakalım nasıl bişey
dasssssssssssssssssssssssssssd
teşekkürler
Sağol
saolasınnn
teşekkürler eline sağlık
süper
teşekkürler eline sağlık
tesekkurler
arkadaşlar daha yenı 1500 nex aldık dedığınız gıbı tv sıstemınden 0000 yapınca aktıf oluyoama işler ondan sonra karma karısık bıss ***ı nere yazıcağmı ve kanal secımını nasıl olcagını bır turlu anlayamadım dedeım butun heryerı bır turlu kanal ismı cıkarmıyorum ...yani emu aktıf olduktan sonra neler yapacağımı bılen bırı varsa lutfen yardımcı olabılırmı....
arkadaşlar daha yenı 18500 nex aldık dedığınız gıbı tv sıstemınden 0000 yapınca aktıf oluyoama işler ondan sonra karma karısık bıss ***ı nere yazıcağmı ve kanal secımını nasıl olcagını bır turlu anlayamadım dedeım butun heryerı bır turlu kanal ismı cıkarmıyorum ...yani emu aktıf olduktan sonra neler yapacağımı bılen bırı varsa lutfen yardımcı olabılırmı....
tşk hocammmmmm
Teşekkürler... inş. yapabilirim..
tşkürler
tskurler cok ama birde calistirsam daha iyi olacak
tskekkurler
GÜzell
emu yu aktif hale getirmek yeterli mi? ***.db diye bir dosya var next in sayfasında. onu napıyoruz? acemilik ne kötü şey...
teşekkürler
teşekkürler
güzelll
teşekkürler
teşekkürLer