Atlanta HDBOX ait tüm yazılım versiyonları tek başlıkta olacaktır. Tüm Atlanta HDBOX kullanıcıları tüm yazılım versiyonlarına ulaşabilecektir.
Yeni çıkan yazılımlar konuya eklenecektir.
Printable View
Atlanta HDBOX ait tüm yazılım versiyonları tek başlıkta olacaktır. Tüm Atlanta HDBOX kullanıcıları tüm yazılım versiyonlarına ulaşabilecektir.
Yeni çıkan yazılımlar konuya eklenecektir.
cok yararli bir calisma olmus
Teşekkürler
harika olmuş gerçekten ..
Volkan Ustam Atlanta HDbox V_2.10 yazılımını eklemeniz münkünmü? Diğer konuda link ölü galiba...
imaj nasıl atacağız? bu konudada bilgi vrtirmisiniz
teşekkürler güzel bi paylaşım
iptv yazılımı beklıyoruz
tesekurler
atlanta hd box açılmıyor
tesekurler
tşk.ler
teşekkürler...
Atlanta HD Box'un bu zamana kadar çıkan tüm yazılımları foruma eklenmiştir.
teşekkürler
Güzel bir çalışma teşekkürler
Tüm modellere uygun mu?
Yeni Diamond aldım, ama şu saate kadar güncel yazılım yükleyememiştim. Farkettim ki ara versiyon yüklemeyince son versiyon için geçersiz dosya uyarısı veriyor. Bir kaç ara versiyon yüklemesinden sonra son versiyonu yüklemeyi başardım çok şükür. Mağdur olanlara duyurulur.Alıntı:
:ty:
teşekkürler
cok yararli bir calisma olmus
değerli ustalar hd box ve hd box s yazılımında bir fark varmı bende hd box yazılımı var hd box s yazılımı atılırmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
slm atlanta diamond 2.35 yazilimi ni ariyom varmidir saolun
diamond hd boxa anakod yazlımı daha sonra 2.31 yükledim anten sinyali yok yazdı
teşekkürler
emeğine sağlık
slm 2.35 yazilimi ni ariyorum atlanta diamond hdbox var bende yardimci olurmusunuz lutfen tesekkurler
teşekkürler
mavi info barlı 2.44 yazılımı listeye eklenmiştir.
ÇaliŞmalarin İÇİn teŞekkÜrler
Atlanta_HD_v2.45 yazılımı listeye eklenmiştir.
güzel çalışma olmuş ellerinize sağlık
2.45 i bi deneyelim bakalım...
selam 2.29 T1 yazılımını cok methettiler.atlanta hd box s e olurmu.yada iyi goruntu ıcın hangısını tavsıye edrsınız.
2.29t1 yazılımın s olan modeli 2.35 olduğunu duydum doğrumudur.
2.45 denicem bakalım nasıl mış!
Atlanta HDBOX 2.47 yazılımı listeye eklenmiştir
2.47 yazılımını yükledikten sonra sanırım uyduları tekrar taratmak gerekiyormuş..yani usb ile kanal yedeği almak ve geri yüklemek bu yazılımda geçerli değil... benim gibi çok uydu kullanıcıları için son derece kötü oldu..motorlu disegc çanak ile 25 uydu bulunmakta.. bu uyduların hepsini taratmak ve sıraya koymak başlı başına bi iş..inşallah diğer çıkacak yazılımda bu durum göz önüne alınır...saygılar..
Emeğinize sağlık.
cok güzel çalışma olmuş ellerinize sağlık
Bende indirmek istiyorum ama mesaj atmadan olmuyormuş bu yüzden herkese selamlar
Diamond için uymaz sanırım..
Çok teşekkürler.
imaj nasıl atacagım bilgi vere bilirmisiniz veya resili anlatmak mümkünmü
teşekkürler
Tesekkürler....
tesekkurler
Atlanta HDBOX S - t tuşlu modele arşiv yokmu t tuş modele 2.29t1 alternatif yazılım arıyom benim için görüntü kalitesi önemli
Teşekkür ederim ilginiz iiçin
çalışmıyor
teşekkür ederim