piyasada baff 2000 veya baff2200 1 yıl server hediyeli cihazlar var.Bunlardan birini kullanan arkadaşlardan nasıl çalıştığına dair veya memnun olup olmadıklarına dair tavsiye bekliyorum.
Printable View
piyasada baff 2000 veya baff2200 1 yıl server hediyeli cihazlar var.Bunlardan birini kullanan arkadaşlardan nasıl çalıştığına dair veya memnun olup olmadıklarına dair tavsiye bekliyorum.
bende inpax 9100 al göruntu kalitesi bakımından bafftan daha iyi ve ondada server hediyesi var 1 yıl sd ve hd göruntu kalitesi çok iyi inpax 9100 hd
umut55 hocam inpax 9100 ler de dm500 gibi disec seçip ''aradığınız servis bulunamadı '' hatası veriyor mu.
müslüm baba bu server nasıl çalışıyor biraz bilgi verirmisin?Datayı bilgisayarın modemindenmi alıyor,oradan alıyorsa tv açık olduğu müddetçe bilgisayarda açıkmı olmalı?Serverlerin nasıl çalıştığını bilmediğim için soruyorum.Teşekkürler
müslüm baba sizi bulmuşken aklımdaki diğer soru işaretlerinide sorayım
1-2000 mi yoksa 2200 daha sorunsuz,hangisini tercih etmeliyim?
2-Her iki cihazın cccam ve newscamd da sorunsuz çalıştığı vurgulanıyorbu ne anlama geliyor?
3-Her iki cihazdada seçenekler arasında yetişkin paketi ve cc cam full paket öneriliyor.Bunlar cihazamı yükleniyor yoksa bilgisayar üzerindenmi çalışıyor?
Teşekkürler kolay gelsin.
şimdi yumatu ile baff hd ayni menusu bile ayni fakat yazılımlar farklı mesela baffın yazılımını yumatu,ya atsan kabul etmiyor
bu cıyazlar serveri bilgisayardan yüklenmiyor kumandadan giriyorsun ve aldıyın her cıyazda 1 aylık server bedava çokta super sky paketini donmaksızın açıyor hd ler full
tabiki serveri aldıyın yer önemli hd kalitesi super sd yayınlar normal
bilgisayardan server yüklenmiyor ben kendim kumandadan yüklüyorum
serveri aktif etmek Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
müslüm baba verdiğin açıklamaya teşekkür ederim şimdi sen diyorsunki cihazlardan birini seç seçeneklerden yetişkin paketini veya cc cam newdscamd iste bunlar yüklü geliyor cihaz geldiğinde hotbird ve türksattan diquet üzerinden gelen kabloyu cihaza tak kumandadan serveri aktif hale getir iş bitmiştir.baff 6000 twindeki gibi çanak ayarına bilgisayarın IP sindenfilan data almaya gerek yok paketler açılsın sen izle doğrumu anlamışım.Teşekkürler teyit edersen veya yanlışım varsa düzeltirsen.Kolay gelsin.
bafın arkasında internet girişi var o girişten koblolu modemin arkasına takıyorsun serveri aktif edip bütün uyduları izleyebilirsin çok basit
muslum baba son yazdığını pek anlamadım.Verdiğin resimlerde gördüm cihazınarkasında bir LAN girişi var.Eskiden bilgisayarlardaki modemlerde birde LAN çıkışı vardı ama ADSL çıktı harici modem kullanır olduk onunda LAN çıkışı yok nasıl bağlanacak,birde modemden bağlantı yapılıp İP üzerinden görüntü alınıyorsa tv açık olduğu sürece bilgisayarda açık olmak zorunda diye düşünüyorum yoksa başka bir çözümü varmı bilgisayar kapalı iken modem üzerinden görüntü almak mümkünmü?
pc nın acık olmasına gerek yok modem yeterli