Bir bakıma hangi takımın şampiyon olacağını belirleyecek bir maç..Umarım bu sene süpriz olmaz:)
Printable View
Bir bakıma hangi takımın şampiyon olacağını belirleyecek bir maç..Umarım bu sene süpriz olmaz:)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fener şampiyonluk aşkına!..
Fenerbahçe, şampiyonluk için Sivasspor karşısında.
Muhteşem bir şampiyonluk yarışı yaşadığımız sezonda artık son düzlüğe girdik. Fenerbahçe ile Trabzonspor'un şampiyonluk için kıyasıya bir yarış içine girdiği 2010-2011 sezonunun en büyüğü bu akşam belli oluyor.
Ligin 2. yarısındaki inanılmaz çıkışıyla son haftaya lider giren Fenerbahçe, 18. şampiyonluk için Sivasspor karşısında. Sarı lacivertlilerin tek amacı 3 puan alıp 4 yıl sonra mutlu sona ulaşmak. Şampiyonluk yarışında Trabzonspor ile çekişen sarı lacivertliler, ikili averajın verdiği avantajla son haftaya giriyor. Bu nedenle Sivasspor karşısında alınacak bir galibiyet şampiyonluk için yeterli olacak.
Son olarak 100. yılında şampiyon olan, 2006 ve 2010'da şampiyonluğu son hafta kaybeden Fenerbahçe, zafere ulaşması halinde 17. şampiyonluğu bulunan ezeli rakibi Galatasaray'ı geride bırakacak.
Sivas'ta müthiş bir taraftar desteğiyle sahaya çıkması beklenen Fenerbahçe'de kritik maç öncesinde Özer dışında eksik futbolcu yok. Sarı lacivertli takımdaki ilk sezonunda şampiyonluğa 90 dakika uzaklıkta olan Aykut Kocaman'ın son haftalardaki 11'ini bozması beklenmiyor.
SİVASSPOR-FENERBAHÇE
STAT: 4 Eylül
HAKEM: Fırat Aydınus
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
SİVASSPOR: Korcan, Ziya, Sedat, Abdurrahman, Cihan, Navratil, Grosicki, Mehmet Nas, Rada, Mehmet Yıldız, Eneramo
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Lugano, Yobo, Santos, Mehmet Topuz, Emre, Selçuk, Stoch, Alex, Niang
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman
trabzonspora başarılar:):):
şampiyon olacağız başka yolu yok :clap2::
maç başlamak üzere.başarılar fenere:)
1-1 oldu
1-1 oldu
tarih tekerrürden ibare mi acaba mı:(:( inş. öyle olmaz diyorum.Gökhan Gönül ün değişmesi gerek...sakatlandı ve verimli olamıyor:(
stoch kaçırdı korcan tuttu:(
gökhan gönül çıktı bekir girdi....zaten olması gereken buydu...
niang kaçırdı..:(
Yine gitti bu sene şampiyonluk heyecandan ölecez neredeyse ya
Gollllllllllllllll
goooooooooooooooolllllllllllllllll
kalecinin büyük hatası.zemindende kaynaklanıyor birazcık..
gol selçuk:)
2-1- fb
selçuk attı
kaleci hediye etti
bu kadar basit bir gol yeme hiç görmedim bu sezon ne diyeyim
3-1 oldu durum
yobo attı 4-2 oldu
ilginç final izliyoruz :)
Şu anki skor 2-4 fener önde
fener şampiyonm bu dakikadan sonra birşey olmaz
Hadi bakalım şampiyonluk geliyor. Hayırlı olsun Fenerbahçeli arkadaşlarımıza..
:present::present::present:
Konu başlığını Fenerbahçe şampiyon diye değiştirdim.bu saaten sonra aksi bir durum olmaz artık...:puah::puah:
Şampiyon olduk sonunda:)
fenerbahçe ve fenerbahçeli arkadaşları tebrik ederim şampiyonluk için
FENERBAHÇE' nin 18.ci ŞAMPİYONLUĞU tüm SupersatForum ailesine kutlu olsun.
:45: :present: :clap2:: :8[1]: :sunglasses2: :tongue:
tebrikler fenerbahçe
Ve 3-4 bitti Fenerbahçe 2011 yılı süper liği şampiyonu...
Uzun lafın kısası alem buysa kral ŞAMPİYON FENERBAHÇE....:clap2:::clap2:::clap2:::clap2:::clap2::
Tebrikler
bende bir fenerbahçeli olarak tüm arkadaşlarımı kutluyorum:)
tüm fenerbahçeli olan arkadaşların şampiyonluğunu kutlar avrupada ülkemizi en ii şekilde temsil etmesi dileğiyle
Fenerbahçemizin 18.şampiyonluğu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda muhteşem bir törenle kutlanacak. 23 Mayıs Pazartesi günü saat 20.30'da başlayacak kutlama töreninin biletleri; Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Biletix Şubeleri, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Maraton ve Suadiye Fenerium mağazaları ile Erenköy'deki Fenerium TIR'ndan 5 Tl'ye satışa sunulmuştur. Kutlamalar İçin 2010-2011 Sezonu Kombine Kartları Geçerli Olacaktır. Stadın kapıları saat 18.00'den itibaren biletli ve kombine kartlı taraftarlarımız için açılacaktır.
bütün fenerbahçeli arkadaşların şampiyonluklarını kutlarım. :)
Tebrikelr fenere...
hiç umutlanmayın bu sene şampiyon beşiktaş:8[1]:
fenerbahçe 2.yarıda sadece bir beraberlik aldı oda bursaydı herhalde bursadan olmasa bir rekor kırcaktı...
tebrikler FENERBAHÇE olması gereken buydu
Ben şampiyonluk maçını seferi hisarda dağda izledim. :) Malum tatbikat varda. Askerlik işte. :)
fb 4 sıvas 3 sampıyon kım acaba 3 dakıkayı gectı hala sampıyonuz kıskananlar catlasınlar
ben bir GALATASARAY LI olarak bu güzide kulubümüzü ve TARAFTARLARINI en içten duygularımla kutluyorum sonuçta hepimiz dostuz
Bir beşiktaşlı olarak fenerbahçe kulubünü tebrik ederim...şampiyonluk hayırlı olsun..
bir galatasaraylı olarak fenerbahçeyi kutluyorum
şampiyon fenerbahçe...
bir galatasaraylı olarak fenerbahçenin şampiyonluğunu kutluyorum
bir Galata Saray lı olarak tüm Fenerbahçe li arkadaşların şampiyonluklarını kutluyorum