Arkadaşlar DT tarafından gelen teklifleri burdan paylaşalım ,yeni üye olacaklara ve üyeliğini yenileteceklere faydası olur..
Printable View
Arkadaşlar DT tarafından gelen teklifleri burdan paylaşalım ,yeni üye olacaklara ve üyeliğini yenileteceklere faydası olur..
Benim üyeliğimde temmuz 9 da bitecek ,öyle bir zamanda bitecekki ,ayın 3 leri hesap kesim tarihleri oluyor..bunlar sanırım temmuz 9 da iptal etmezler, yani ağustos 3 ü bulur..gerçi daha aramadım ama..nasıl olacak bilmiyorum :(
evet ben yeni sezonda lig tv almayı planlıyorum.
@mert konu güzel sağol :)
Üyeliğine gelecek olursak iptal işlemini ver onlar ararlar.Genelde 58 TL fiyat veriyorlar.
Ama detaylarını bilmiyorum
Saygılar
digi kafa karıştırıyor yok belgesel ayrı sinama ayrı belgesel ayrı bence işleri zor bakalım hayırlısı fiyatlarda yalnız kendilerini düşünürlerse işleri çok zor çünkü insanlar gercekten gözlerini açtı diye düşünüyorum
Ben giriş spor üyeliğimi ya turksat a çevireceğim ya da tamamen kapatacağım :)
10 kanala 60 TL veremem malesef
modullu uyelik olmadıkça ne digiturk nede dsmart alırım.kanalları kendim sırayalabilmem ben,m için önemli
şunu cazip hale getirin be kardeşim hem siz kazanın hem millet zevk alsın hep bana hep bana olmuyor d-smartın hali ortada insan hiç ders almaz mı??
D-SMART TA MODÜLLÜ ÜYELİK VARDIR KANALLARI İSTEDİĞİNİZ gibi sıralayabilirsiniz lütfen buna dikkat ediniz digitürk te modüllü üyelik yoktur
Modüllü üyelik varsa bende varım Digitürk almaya...
ben lig tv ve ****** kanallr hariç üye oldum ayda 64 tl ödüyorum, ama salonların aktifleştirilmesi olayı saçma geliyor, bir de koskoca firma üyelerinden onlarca para alıyor 0800'lü hat tahsis etmiyor, aradığın zaman enaz 7-8 dakika müzik dinliyorsun kınıyorum bu durumu, müşteri temsilcilerine de bildirdim, önce öde sonra izle yok yaaaa elalemin en akıllısı bunlar galiba
03.08.11 tarihinde bitecek olan, sinema paketi üyeliğime, az önce teklif geldi..
Yeni paket sisteminde sinema paketi (dizi kanalları hariç) 30.99 tl -4 ay ödemesiz ,kabul etmedim ,,
Bence uygun gibi :)
1 yıl baktım dt ye ,birazda ds takılalım bakalım :)
ağustos 3 de elveda ..
2 yıl diye biliyordum :)
Bende şuan 39.90 ödüyorum.Ancak yeni paket fiyatları oldukça yüksek bana göre.Parasından değil ama maçların ***fi açısından belki iptal ettirip uydu yayını kullanacağım.Ancak bu ihtimal %10 gibi bir oranda :)
03.09 da üyeliğim bitecek.Sanırım fiyatlar düşer :)
Bu sene böyle kampanyaların çıkmayacağı bilgisini aldım.Fiyatlar bu oranda gidecekmiş :)
Evet artık zor bu fiyatlarla Ligtv izlemek,,:) yeni kampanyalar bu ayın sonunda gelebilir ve şike olayını beklemek lazım ona göre fiyatlarda değişiklik olabilir.
Slm arkadaslar benim next kartlı cihazım var liğ tv dekoder almadan bundan liğ tv izlemem mümkün mü acaba?
Merhaba;
Böyle birşey mümkün değildir :)
Bu dt beni aramaktan yorulmuyor varya :),az önce yine aradılar açmadım, istemiyorummmmm,arkadaş rahatsız etmeyin beni :)
Oh be sonun da Kurtuldum DT den,Az önce bayiye Cihaz ve kartı teslim ettim..Teslim ettiğime aiit kağıta verdiler,sonunda bitti..hoşcakal dt,,,
buradan aldığımız teklifleri yazmaya devam edelim arkadaşlar