Bu haftanın medya bomba konusu fenerbahçe ile ilgili ortada şike fotografları vs hersey var sizin yorumlarınızıda alalım istedik
Printable View
Bu haftanın medya bomba konusu fenerbahçe ile ilgili ortada şike fotografları vs hersey var sizin yorumlarınızıda alalım istedik
Koskoca juventusu düşürdüler fb yide düşürürler bana göre sizlerinde yorumlarınızı bekliyoruz
peşin hüküm vermektense önce yargı nın kararını beklemek lazım.eğer yargı şike ve teşvik primi yapıldığına karar verirse tabii ki ligden düşürülmeli ve bu işi yapanlar da yasaların öngördüğü en ağır cezaya çarptırılmalı ki bu işlerin önüne geçilebilsin.hem bu olay sadece fenerbahçe olayı da değil işin içinde sivaspor ve eskişehir spor kulüplerinin de adı geçiyor.
fb yide düşürürler bana göre
Peki düşürdükleri zaman bank asyadan bir takım dahamı üst lige cıkıyor şikede buca-ankaragücü-sivas ve eskişehirinde adı geçiyor hepsimi düşecek daha önce italyadada buna benzer bir durum olmuştu ama juventus ondan sonra toparlanmamıştı
bence cesaret edemezler büyük bir camiya sadece başarıdan korktukları için yapılan çok güzel planlı programlı bir çalışma diyorum taşları yerinden oynatıp o boşlukta kendi amalarına uygun piyonları monte etme işi diyorum hayırlısı bakalım birde hade baskette şike diğer pranşlara ne diyeceksiniz????
bence hepsi düşsün ...
şımaruk bunlar ... tam tersi olsun asya süper lig olsun
süper lig asya olsun...
dt. iflas eder belki yayınları hiç olmazsa şimdi
lik trt den izlerdik..
ne hoş olurdu dimi dt...byyy
adalet dediğin böyle olur bravo türk adaletine şımardılardı lüks içinde yaşamaktan tabiki ligten düşecek işte türk futbolu bundan sonra ilerler herkes aklını başına alarak oynayarak..
eğer suçlulukları ispatlanırsa düşerler ama işin içinde diğer takımlarda var
eğer gerçekten varsa böle şike düşsün zate
eğerki suçları ıspatlanırsa kim olursa olsun cezasını çeksin maçlar sahada kazanılsın masada değil
arkadaslar tff dısıplın kurulunun kuralları acık.ne dıyor.bır musabakayı kazanmaya yonelık cıkar amaclı sıke yapan kulup kume dusurulur.eger boyle bır sucun ıslendıgı ıspatlanır ve yargı tarafından suclu bulunursa adı gecen tum kulupler kume dusurulmelıdır aksı taktırde baska bır uygulamaya gıdılırse bu ıs yıne cıkmaza gırer.ıtalyadakı gıbı kesın ve net bır uygulama olmalı.
sanmam düşeceğini ,ne yapar ne ederler ,bir yolunu bulurlar ,hiç merak etmeyin ,aha buraya yazıyorum ,bunun altından hiç bir şey çıkmayacak ,belkide para cezası na çevrilecek ,ama kesinlikle 2.lige düşmez düşüremezler :)
Aslinda mesele FB sike yapip yapmadi degil bunca sene ne maclar gördük. yine bu sezonda Buca-TS ikinci gol buna benzer bir cok olayi yazabilirim. Sadece FB yimi takip etmis polis, yoksa diger kulupleridemi, veya belli kuluplere haber gidip dikkat etmi dendi. Ama ne diyoruz adalete inaniyoruz. Suclu varsa ve buda kanun karsisinda cezandirilmali. Bir FB li olarak sporda bazi seyler bu sekilde duzelecekse, degil ikinci lige dusurmek kulubu kapatsinlar.
Sahsi fikrimdir .
bence küme düşmesi süpriz olmaz.
ama şahsi görüşüm düşürülmemesi.. Ligde kalmadı.
ceza olarakta -15 puan gibi bir başlangıc olmalı.
Böyle bir takımın ligden düşmesi demek TURKİYE açısındanda prestij kaybı olur.
Galatasaraylıyım, fenerli değilim diye küme düşmesini isticek kadar bilinçsiz ve menfaatçi bir düşünceye girmem..
şi***e sebep olan şahıslarada en buyuk cezanın verilmesinden yanayım. ismi önemli değil ama kimin parmağı varsa cezaevi yoluna inşallah koşarak gider.
hemde hemen düşsun ne mal oldukları cıktı ortaya
ne mal olduğu ortaya çıkan diğer fenerin arkasında kim var acaba kaldıki madem böyle birşey var secimden önce acıklasana ama bu dünyalık insanlar hep hesap yapar sonra dava nezaman sonuçlandı anlamadım ??
Düşmesi gerek!
suç kesinleşene dek sanıklar suçsuz,iddaalar tez konumunda sayılacağından küme düşme olayı gerçekleşmez,ama avrupa kupalarına katılması engellenir sanırım.
ileride ise bankasya görünüyor.
çok ciddi kanıtlar varki olay bu noktaya gelmiş...
savcı nın elinde kesin kanıt olmasa aziz yıldırım gibi birini evden alamazlardı. ayrıca tribünlerdeki futbolseveri keriz yerine koyup al gülüm ver gülüm top oynayan hangi takım varsa ismine bakmadan liğden atılması gerekir. bence içeridekiler cezaevlerinin meslek edindirme kurslarına ön kayıt yaptırsalar iyi olur. oymacılık gibi.
Hatırlarsanız Ligin başında da yine bu isimleri ihtiva eden bir bulanıklık vardı...kurt puslu havayı sever hesabı ....Bir şeyler vardı ki bu operasyon meydana çıktı ..şahsi görüşümdür.
düşürüleceğini sanmıyorum. çünkü siyasilerin veya gizli ellerin olaya bir şekilde el koyacaklarını ve üstünün kapatılacağını düşünüyorum. ergenekon sadece siyasette yok..!
ergenekon her zaman ve her yerde mevcut..!
Nerdeyse 1 yıl Ligtv seyrettim ,takımımı destekledim ,yeri, geldi üzüldüm yeri geldi sevindim ,demek ki herşey boşa imiş ,bazı güçler çoooktan ligin senaryosunu yazmış ,vermiş fedarasyona ,,,artık bu lig izlenmez ,kendi görüşüm :(
federasyonun mahkeme kararını beklemek gibi bir zorunluluğu yok bazı deliller eşliğinde karar verme yetkisi var 15 temmuz a kadar UEFA cevap bekliyor olacak federasyondan
ses kaydı görüntü ve şahitler var ispat var ortada illa bir mahkemenin suçlu demesi olayına gerek yok yani
tıpkı İTALYA daki gibi federasyon karar alıp uygulayabilir yani mahkeme kararı şarttır diye bir olay yok halkı yanıltmayalım isterse bir şey olmamış gibi devam eder
yada radikal karar alıp değişikliğe gider kimsede sen bunu yapamazsın suç mahkemden çıkana kadar ben suçsuzum diyemez kimse kimseyi kandırmasın
FEDERASYONUN YETKİSİ VAR ARKADAŞLAR LÜTFEN
İSPATLANINCAYA KADAR SUÇSUZUM SAFSATASINI KİMSE YAZMASIN
Fenerbahçenin artıkları ile geçinen ve onun düşmesinden şampiyonluk bekleyen takımlara ancak ne düşer? Siz onu benden iyi biliyorsunuz.
en iyi kararı yargı verecektir gerçekten böyle bir şey var ise türkiyede hangi kulübe mensup kimler bu işlere karışmışsa en ağır şekilde cezasını çeksinler her ne kadar aramızda ezeli bir rekabet olsada geçmişi başarılarla dolu koca bir mazisi olan fenerbahçe kulübünü lekelemeye hiç kimsenin hakkı yoktur bu olayda kimse fanatiklik yapmasın hep söylerim kişiler gelip geçer önemli olan kulüplerin ismidir ve bu kulüplere kara leke sürenler varsa en ağır cezayı çeksinler!
bence galatasarayada el atmalılar hani diyomki şu ankara gücüyle oynadıkları 6-7 tane atıkları goller varya oncekı senelerde onlarda şıkelı sampıyonluklar o nlarıda ıptal etsınler
varsa öyle bir şey etsinler usta burada kirli çamaşırlar varsa dökülsün ortaya tabiii geçmiş yıllarda beşiktaşın attığı 90 dk gollerini ve maçlarınıda araştırsınlar ne dersin?
dediğim gibi bu olaylar araştırılırken sadece fb değil tüm kulüpler araştırılsın
şikeli şampiyonluklarımızı gösteren belgeler var galiba senin elinde bu kadar iddalı konuştuğuna göre!!
Ya düşmez ,düşüremezler ,feneri 2.lige gönderebilecek yürekli bir yargı ve güç yoktur,,,rahat olun ,formülü bulunur...Devlet fenerli zaten ,kimi nereye gönderiyorlar ,hiç bir şey olmaz ,bizim milletce balık hafızalıyızdır ,bunuda unuturuz ,gündem değişir bir anda :)
Karabükün en son oynadıgı trabzon maçını bastan sona izleyin özellikle 2 ci gole iyi bakın şikenin kral golu diyebilirim kalecinin cıkmayacak topa cıkması karabuklu futbolcuların gol atmak istemesi vs gibi
herkez ettiğni bulur bir gün yaptıysa yapanın yanına kar kalmaz.ister fb isterse gs,ts,bjk ....vesaire kim olursa olsun .juve bile düştü bizde neden olmasın?
bence düşürülmemeli eksi puan cezası verilmeli
eminimki beşiktaş galatasaray şampiyonluk içerisinde olsalardı onlarda şike kapsamında yakalanırlardı ama şanslıymışlarki kötü bir sezon geçirdiler
Valla bu kadar delil,belge,foto,kayıta rağmen kulübe bi ceza gelmezse hakkatten Fenerbahçe cumhuriyeti diye bişey olduğuna inanırım...kim yapıyosa küme düşsün,takıma verilecek en güzel ceza.şahıslara da adli merciler gereken cezayı verir zaten
şike varsa işin sonunda tabi ki düşmeli...
Bu ülkede bazı şeyler degişmez fenerbahçeyi kimsenin düşürme şansı yok bu çok su kaldırır bu ülkede olması gerekenler asla olmaz, çünkü bu işten rant saglayanlar o kadar çokki ne söylesek boş,fenebahçenin şampiyonlugu alınır trabzonspora verilir seneye fener -*** puanla lige başlar fenerin aldıgı paralar trabzonspora verilir trabzonspor şampiyonlar ligine direk katılır yönetici sıfatında olanlar 3-6 sene arası ceza alabilir.
Yani kısaca bence senaryo böyle olabilir herkes ettigi ile kalır .Keşke italyadaki gibi olsa bu işe kim bulaşmıssa cezasını çekse ama bu ülkede olmaz sadece taşlar yerinden oynar ama yeri degişmez bence.........:tongue:
Emniyetten Açıklama : 19 MAÇTA ŞİKE VE TEŞVİK TESPİT EDİLDİ
Şike soruşturmasıyla ilgili olarak İstanbul Emniyeti'nden çok çarpıcı bir açıklama yapıldı! Emniyet'ten yapılan açıklamada "Süper Lig ve Bank Asya'da 19 maçta şike ve teşvik faaliyeti gerçekleştirildi ve delillendirildi." denildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının (CMK 250. Madde ile Yetkili) vermiş olduğu 2011/2287 sayılı talimatı ile yürütülen soruşturma kapsamında;
Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından çıkar amaçlı suç örgütüne yönelik olarak, cebir ve şiddet içeren eylemler, yetkisiz futbolcu menajerliği yapılması ve Bank Asya 1.Liginde mücadele eden bir futbol kulübündeki usulsüzlükler nedeniyle Aralık 2010 tarihinde çalışma başlatılmıştır.
Yapılan çalışmalarda;
Suç örgütü tarafından yetkisiz menajerlik yolu ile yüksek miktarda haksız kazanç temin edildiği, bazı spor kulüplerinin hesaplarında usulsüzlükler yapıldığı, bazı futbolcuların da tehdit edilerek kulüpteki alacaklarından zorla vazgeçirildikleri,
Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 31 Mart 2011 tarihinde gerçekleştirilen Futbolcu Temsilcisi sınavı sorularının da suç örgütü tarafından ele geçirildiği ve daha sonra sınava katılan adaylara fahiş fiyat karşılığında satıldığı,
Örgütlü bir şekilde, Süper Lig ve Banka Asya Birinci Ligindeki toplam (19) maçta şike ve teşvik faaliyetlerinin gerçekleştirildiği tespit edilmiş ve delillendirilmiştir.
ELDE EDİLEN MALZEMELER
-(3) adet 9.mm çapında ruhsatsız tabanca,
-(4) adet 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca,
-(1) adet 38 kalibre çapında ruhsatsız tabanca olmak üzere toplam 8 adet ruhsatsız tabanca,
-Çeşitli çap ve ebatlarda fişek ve boş kovan,
-(1) adet sahte ehliyet,
Suç örgütüne yönelik 03.07.2011 günü gerçekleştirilen operasyonlarda toplam (61) şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Suç örgütüne yönelik 03.07.2011 günü gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda toplam (61) şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.
Yakalanan şahıslardan (2) şahıs 04.07.2011 tarihinde Soruşturma Savcısının talimatı ile Şube Müdürlüğümüzden salıverilmiştir.
05.07.2011 tarihinde hazırlanan soruşturma evrakıyla birlikte İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına (CMK 250 Maddesi Kapsamında Görevli) sevk edilen (22) şahıstan 7’si tutuklanmıştır.
06.07.2011 tarihinde (25) şahıs İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir.
07.07.2011 tarihinde (11) şahsın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmesi planlanmaktadır.
Ayrıca (1) şahıs halen sağlık problemleri nedeni ile hastanede gözetim altında tedavi görmektedir.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü olarak organize suç örgütlerine karşı geçmiş dönemde yürüttüğümüz ve birçok organize suç örgütünün çökertildiği başarılı operasyonlara, hassasiyetle ve titizlikle devam edilmektedir. Bu mücadelemizde vatandaşlarımızdan aldığımız büyük destek bizi son derece memnun etmekte ve motivasyon kaynağımız olmaktadır.
Kamuoyuna saygıyla---
düşşün hak eden sampiyon olsun büyük tkımlarada ders olur hem
Arkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım, Emenike; sen bi sezon boyu sakatlanma, fener maçına gelince sakatlandım de, sonrada formaliteden ts maçında oynama sonrada fb ye transfer ol. Yemezler dimi
S.A.Bedava mı? sandın, para vedim aldım şampiyonluğu.Bence suçlu olan düşsün.sporda da tertemiz bir sayfa açılır belki inşaallah.AEO.
bir fenerli olarak diyorumki sike varsa kesinlikle dussun 28 sene oldu bu isler sike ile oluyorsa neden bir kupa alamdik iki sene kil payi sampiyonluk gitti neden alamadik kupayi
şike olayları ıspatlanırsa ve fedarasyon bu sürecte düşürme kararı almazsa budefa olan türk futboluna olur uefa Türkiye yi kara listeye yazar ve men eder herşeyden
Fenerli arkadaşlar alınmasınlar ama bu iddaalar fener için yıllardır yapılır kimse üstüne gitmezdi veya hatırlı kişiler tarafından üstü kapatılırdı ama kanun değişince savcı Zekeriya öz gibi biride olunca üzerine gidildi.
Emniyet Müdürlüğü’nün ‘şike ve teşvik faaliyetlerinin gerçekleştirildiği tespit edilmiş ve delillenmiştir” dediği 19 maçın tamamı şöyle:
Spor Toto Süper Lig:
Beşiktaş- Fenerbahçe: 2-4
Kayserispor - Manisaspor: 1-2
Bursaspor - İstanbul BŞB: 1-1
Gençlerbirliği - Fenerbahçe: 2-4
Fenerbahçe - Konyaspor: 2-0
Gençlerbirliği - Trabzonspor: 1-2
Trabzonspor - Bursaspor: 1-0
Fenerbahçe - Ankaragücü: 6-0
Trabzonspor - İstanbul BŞB: 3-1
Fenerbahçe-İstanbul BŞB: 2-0
Eskişehir-Fenerbahçe: 1-3
Karabük-Fenerbahçe: 0-1
Sivas-Fenerbahçe: 3-4
Buca-Fenerbahçe: 3-5
Eskişehir-Trabzon: 0-0 (şike teşebbüsü)
Sivas-Trabzon: 2-3 (şike teşebbüsü)
Bank Asya 1. Lig:
Altay-Adana: 1-4
Adana-Kartal: 2-3
Ziraat Türkiye Kupası:
Beşiktaş-İstanbul BŞB: 6-5
uefa federasyona %1 dahi suç görülürse yaptırımları uygulayın diyor ben bile karabük trabzon spor maçından sonra klübe mailattım keşke oynayarak yenilseydik diye avrupada başarılı olamımızın sebebleri başında demekki bu olaylardanda geliyormuş bunların her şeyi para olmuş onur dürüstlük v.s gerisi yalan ne cezaları varsa çeksinler bi fenerli olarak bende çeksinler diyorum
hocam ortada komik birşey var madem zekerya öz yaptı neden görevden aldılar neden secim sonrasına bıraktılar neden biz kara para haklamalar sırasında 4 sıradayız bu iş yalnız fenerle alakalaı değil nerede bu kara paralar adamlar işi biliyor gündem onların elinde gerisi hikaye bu işe başladıysan gökten yapaçaksın ki biz de alkışlıyalım bizim fenere gelince işlem tamam diğer fenere gelince 3yıl delilleri temizle sonra neyse
bencede düşmeli
Bir Fenerbahçe li olarak düşmesini istemem.Ancak suç varsa ortaya çıkmalıdır
UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarını oynayacağımızı açıklamış
düşmesin..
İnşallah düşmeyeceğiz.Ancak gidişat pek hayırlı değil
Ortalık yine karıştı ,bakalım neler olacak :)
Ben başlığı burada ve internette görünce panikledim :)
Meğersem borsaymış :)
en zevkli maçlar bu yıl olur bence. hilesiz hurdasız olunca :)...