9101/9102 HD sorularımızı bu başlık altında belirtelim
Printable View
9101/9102 HD sorularımızı bu başlık altında belirtelim
9102-HD cihazlara yeni yazılım yüklendi
çok ilginçtir az önce eve geldim ,cihazı açtım ekranda" tuner aşırı yüklendi "diye bir mesaj belirdi. Kapatıp acdım yine aynı ,en sonunda Lnb kablosunu çıkarıp geri taktım düzeldi :)
Cihaz:DT 9102HD
Merhaba,
LNB nedeniyle cihazlarda böyle sorunlar oluşabilmektedir.
s.a şöyle bir sorunum var öncelikle cihazım DT9102 HD aboneliğimi yeni iptal ettirdim cihazda Türksat kurulumu yazılımı nasıl yükleyebilrim? Teşkkür ederimm
gelişmiş kuruluma gel ,orda türksat kurulum var,ordan tarat kanalları,,yalnız Turksat tuner 1 olacak ,kolay gelsin
Hocam Dediğniz gibi yapıyorum Ara butonu yok
Eğer buda olmazsa,ara DT yi,Sinyal göndersinler,Turksat için,kurulumu onlar yapar..
slm ben bu konuda boya ugraştım çok ilginçtirki kurulumda türksat arama bölümü yok ne yazıkki ! digitürk müşteri hizmetlerinin verdigi cevap ise 2 yıllık sözleşme bittiginde makineyi o zaman sinyal yollayabiliyorlarmış yani makineyi alıpta 3/5 ay kullanıp ben üyeligimi iptal ettiripte türksattan yayın izliycem diyenler fazla umut beklemesin sözleşme var işin ucunda saygılar.
bende aradım bana yakın olan bır servısı banada söylenen cevap 20 Tl karsılıgında yazılım attıklarını sorunun duzeltıldıgını soyledıler. Bir çözüm bulunursa burda paylaşılsın lütfen
Buna bi çözüm yolu bulundumu acaba ?
Iphone 4S kilidi Sitemiz düşük fiyat ve mükemmel kalite var, biz, düşük fiyat yüksek kalite şeyler alabilirsiniz inanıyorum bu, satılık fabrika için, web sitemizi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. web sitemizi satın aldım bizim servis mükemmel, hızlı sevkiyat, fabrika garantisi yoktur!
07,03,2012 itibariyle cihazı açtığımda yeni güncelleme yaptı cihaz değişiklik yazılarda değişme var şimdilik gözlemlediğim kadarıyla...birde artık hd sana gelsin diye kanal sıralamaları değişti..