REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
26 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 13 şehit- eğlenceye devam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

izlenediğim kanallar.bunları izlemezsem hep yabancı kanalları izlerim.
    diğer kanallar, aşk meşk evlendirme, kadın programı yemekteyiz falan filan. bakılacak yönleri yok diğer ulusal kanalların...
    TRT kanalları
    TGRT haber
    CİNE 5 haber.
    Konu MOKUR33 tarafından (15-07-2011 Saat 15:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bengü Türk kanalını bir açın ,orda konuşan bir adam var ,valla adam o kadar güzel konuşuyorki, gidip alnından öpmek istiyorum ..!!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Cevabverilecek Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    13 şehit verdik 7 yaralı 2 askerimiz 3 vatandaşımız kaçırılmış ve kanal d gibi diğer kanallar eğlence programları yayınlayabiliyorlar halkımızı duyarlığı olmaya çağırıyorum bu kanalları arayıp tepkinizi gösterin biz ne kadar sessiz kalırsak biz onları değil onlar bizi yönlendirmeye devam edecektir. şehitlerimize rahmet ailelerine sabır dilemekten başka yapacak şeylerde var biraz tepkili olun vurun kırın demiyorum en azında sözle tepkinizi iletin......

Kanal D Merkez
    Doğan Tv Center
    34204/Bağcılar / İstanbul
    Telefon : (212) 413 51 11
    Faks : (212) 413 55 50
    haklısın arkadaş hagi kanalı acdıysam maç veya eylence yayınları vardı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mert383 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bengü Türk kanalını bir açın ,orda konuşan bir adam var ,valla adam o kadar güzel konuşuyorki, gidip alnından öpmek istiyorum ..!!!!!!!
    izliyorum mert adam gerçekten doğruları söylüyor.Malesef ülkemizde birilerinin malının mülkünün yediği paraların miktarı düşünüldüğü kadar Türkiye nin Türkiye olarak kalmasını isteyen vatan evlatlarımıza gereken önem verilmiyor.Yazık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mert383 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu adamda doğulu Murat İDE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı atakurtul Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu adamda doğulu Murat İDE
    Doğulu olduğuna dair bir bilgi bulamadım,ama facede ve tv de ki söylemlerine bakarsak ,Vatan sever olduğu kanısına vardım...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar kendimce olayı şu iki cümle ile özetliyorum polis'i susturdular asker'imizide baskılarla sindirdiler şehitlerimize ALLAH'an rahmet yakınlarınada baş saglıgı diliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

isterseniz doğan centeri basalım. daha iyi olmazmı.

boş iş bunlar.. hemen birilerine yuklenmeyi adet etmişiz kendimize. onların kendi ayıbıdır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    isterseniz doğan centeri basalım. daha iyi olmazmı.

boş iş bunlar.. hemen birilerine yuklenmeyi adet etmişiz kendimize. onların kendi ayıbıdır..
    biz vuralım kıralım demiyoruz ama biz tepkimizi göstermediğimiz sürece bu ayıbı yapmaya devam edeceklerdir ve yapanların sayısı da artacaktır. bunların ayıbını örtmicez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anlamadım bişey...neden star tv muhaberini suçladın? neyle suçladın? anlayamadım...
    o sadece bir örnek

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri