REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
26 sonuçtan 21 ile 26 arası

Konu: 13 şehit- eğlenceye devam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz bitmişik de haberimiz yok biz ne hale getirilmiş bir milletizde haberimiz yok fener başkanına gösterilen saygı ŞEHİTime gösterilmiyor ama bundan bile haberimiz yok biz kız coçukları barış için yakılıyor bunu umursamaz bir millet olmuşsuzda haberimiz yok biz hak istedik mi bölüçü oluyoruz ayrımcı oluyoruz ama bu millete savaş açanlar davul zurnayla karşılanıyor ama bunun ne anlama geldiğini anlayanımız yok bizi bu hale getirenlerden ALLAH razı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İçerdeki iti çıkarırlar , olur biter zaten mücadele onun için tezgah onun için, ergenekon dediler, komutanları içeri attılar , o bölgede aslanlar gibi savasan lar intahar ettiler, bu günlere gelmede katkısı olanlar ve onlara desdek olanların ellerinde bu şehitlerin kanları vardır , gerisi fasa fisodur. şahsen ben vicdanen rahatım demokrasi adına özgürlük adına bir oyumu feda etmedim kimsenin söyleminede kandırlmadım oyda kulanmadım çünkü bir oyum var oda bu vatan için günü zamanı gelince kulanacam ,siz ne demek istediğimi anladınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tek suçlu hükümetmi? (defalarca söyledim yine söylüyorum...akp li değilim...bugüne kadar hiç akp ye oy vermedim...particilik sanılmasın yazdıklarım) dönüp dolaşıp mesele hükümete bağlanıyor. bu kadar basit değil...kesinlikle değil... içimizdeki türkler (generali bakanı brokratı vs.) dahi rant elde etmek için bir çok şeye göz yummuş...ne çabuk unutuldu? bir ara istanbulda gasp almış başını gidiyordu? kim organize ediyordu bunu?
    kadın toz ticareti parası nereye akıyordu? benim askerliğim zamanında çekiç güc cudiye helikopterle erzak atıyordu sevabına... her asker öldüğünde pkk yı lanetleyen amerika samimi miydi lanetinde? osman pamukoğlunun kitabını okumadınızmı? adam yazmış neler yaşadığını? o zamanki hükümetlerin payı yokmu? öcalan iti yakalandığında görevde olan hükümet sütten çıkmış akkaşıkmı? bahçeli "asacak ipin yoksa al sana ip" diyerek kürsüden fırlattığı ipi neden zamanında kendi kullanmadı?
    bu meselenin bu kadar büyümesinden tüm hükümetler sorumlu...sadece biri değil...
    sırf cebine girecek haram parayı (rantı) alabilmek için bir çok katliama göz yuman devlet büyüklerimizde sorumlu...hepsi değil...
    ve tabiki bizlerde sorumluyuz...vatandaşlar...hepimiz...olmadık şeylere verdiğimiz tepkiyi bu haberlerde göstermiyoruz...medya eğlence programı yapıyormuş 13 şehidimiz duyulduğunda...seyretmeyelim hadi. niye seyrediyoruz...reytingini düşürelim...(dün ajda pekkanı dinledim...teröristleri sevindirmemek için konsere devam edeceğim dedi...acaba şehit ailelerini sevindirmişmidir bu hareket?) camilerde mevlüt okutalım. toplanalım...10,000-20,000 kişilik saf tutalım...bu bile büyük tepki...ama yok evde oturup tv karşısında çalıp oynayanları seyredelim sonrada medyaya kızalım... pöh...tepkisiz bir millet olduk...bunu kabul edelim...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tek suçlu hükümetmi? (defalarca söyledim yine söylüyorum...akp li değilim...bugüne kadar hiç akp ye oy vermedim...particilik sanılmasın yazdıklarım) dönüp dolaşıp mesele hükümete bağlanıyor. bu kadar basit değil...kesinlikle değil... içimizdeki türkler (generali bakanı brokratı vs.) dahi rant elde etmek için bir çok şeye göz yummuş...ne çabuk unutuldu? bir ara istanbulda gasp almış başını gidiyordu? kim organize ediyordu bunu?
    kadın toz ticareti parası nereye akıyordu? benim askerliğim zamanında çekiç güc cudiye helikopterle erzak atıyordu sevabına... her asker öldüğünde pkk yı lanetleyen amerika samimi miydi lanetinde? osman pamukoğlunun kitabını okumadınızmı? adam yazmış neler yaşadığını? o zamanki hükümetlerin payı yokmu? öcalan iti yakalandığında görevde olan hükümet sütten çıkmış akkaşıkmı? bahçeli "asacak ipin yoksa al sana ip" diyerek kürsüden fırlattığı ipi neden zamanında kendi kullanmadı?
    bu meselenin bu kadar büyümesinden tüm hükümetler sorumlu...sadece biri değil...
    sırf cebine girecek haram parayı (rantı) alabilmek için bir çok katliama göz yuman devlet büyüklerimizde sorumlu...hepsi değil...
    ve tabiki bizlerde sorumluyuz...vatandaşlar...hepimiz...olmadık şeylere verdiğimiz tepkiyi bu haberlerde göstermiyoruz...medya eğlence programı yapıyormuş 13 şehidimiz duyulduğunda...seyretmeyelim hadi. niye seyrediyoruz...reytingini düşürelim...(dün ajda pekkanı dinledim...teröristleri sevindirmemek için konsere devam edeceğim dedi...acaba şehit ailelerini sevindirmişmidir bu hareket?) camilerde mevlüt okutalım. toplanalım...10,000-20,000 kişilik saf tutalım...bu bile büyük tepki...ama yok evde oturup tv karşısında çalıp oynayanları seyredelim sonrada medyaya kızalım... pöh...tepkisiz bir millet olduk...bunu kabul edelim...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam siz samimisiniz tek suçlu hükümet çünkü 9 senedir onlar iktidar onlar acılım demokrasiyi ağzına doladılar ama yananlar öldürülenler davul zurnayla karşılıyanlar hep onlarsen şimdi kadın ticareti toz işleri şimdi yok diyorsan güler gecerim istersen aç işsiz ve boşanma kadın ölümleri intihar oranlarına bir bakın bakalım eskiden daha mı iyi yoksa daha mı kötü generaller çalıyordu ok şimdi cezalarını cekiyorlar ya başbakanın kefil olduğu millet vekilleri sadece secilmiyorlar ama çaldıkları kar hatırlarsanız sizinlede defalarca ters düştük başbakan tanımam dediği deniz fenerinin başkanının oğluna yüzük takmıştı ama bunlar ayrı diyorsan akp li olsanda mühim değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı can123 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam siz samimisiniz tek suçlu hükümet çünkü 9 senedir onlar iktidar onlar acılım demokrasiyi ağzına doladılar ama yananlar öldürülenler davul zurnayla karşılıyanlar hep onlarsen şimdi kadın ticareti toz işleri şimdi yok diyorsan güler gecerim istersen aç işsiz ve boşanma kadın ölümleri intihar oranlarına bir bakın bakalım eskiden daha mı iyi yoksa daha mı kötü generaller çalıyordu ok şimdi cezalarını cekiyorlar ya başbakanın kefil olduğu millet vekilleri sadece secilmiyorlar ama çaldıkları kar hatırlarsanız sizinlede defalarca ters düştük başbakan tanımam dediği deniz fenerinin başkanının oğluna yüzük takmıştı ama bunlar ayrı diyorsan akp li olsanda mühim değil
    yazdıklarımı bir daha oku can...tek suçlu bu hükümet değil...bu hükümet sütten çıkmış ak kaşık olduğunu düşünseydim bende oy verirdim...icraatlarını beğenseydim yine verirdim. vermedim...vermeyide düşünmüyorum...şu an izledikleri yolun (pkk sorunu ile ilgili) doğru yol olup olmadığını bilemiyorum...en azından şu an için pkk dan rant sağlayan türklerin kolunu kanadını kırdı diye düşünüyorum,ancak bunun için pkk ve sempatizanlarını azdıracak tavizlerde bulunarak...
    dediğim gibi osman pamukoğlunun "UNUTULANLAR DıŞıNDA YENI BIR ŞEY YOK" isimli kitabını okuyunuz...herkese tavsiye ederim...yazdıklarım daha iyi anlaşılır...özellikle tek suçlu bu hükümet değil dememdeki gaye budur...
    selametle kardeşim...

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri