REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 13 şehit- eğlenceye devam

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 13 şehit- eğlenceye devam

13 şehit verdik 7 yaralı 2 askerimiz 3 vatandaşımız kaçırılmış ve kanal d gibi diğer kanallar eğlence programları yayınlayabiliyorlar halkımızı duyarlığı olmaya çağırıyorum bu kanalları arayıp tepkinizi gösterin biz ne kadar sessiz kalırsak biz onları değil onlar bizi yönlendirmeye devam edecektir. şehitlerimize rahmet ailelerine sabır dilemekten başka yapacak şeylerde var biraz tepkili olun vurun kırın demiyorum en azında sözle tepkinizi iletin......

Kanal D Merkez
    Doğan Tv Center
    34204/Bağcılar / İstanbul
    Telefon : (212) 413 51 11
    Faks : (212) 413 55 50

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah rahmeteylesin, star tv muhabiri üç gün önce itlerin iki askeri kaçırması olayını, pkk nın yolda kimlik kontrolu yaptığı sırada meydana geldiğini söyledi, bunu söyleyen de star tv nin bölge muhabiri adı terir midir nedir, bunların alayıo kan emici.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xfles7837 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Allah rahmeteylesin, star tv muhabiri üç gün önce itlerin iki askeri kaçırması olayını, pkk nın yolda kimlik kontrolu yaptığı sırada meydana geldiğini söyledi, bunu söyleyen de star tv nin bölge muhabiri adı terir midir nedir, bunların alayıo kan emici.
    anlamadım bişey...neden star tv muhaberini suçladın? neyle suçladın? anlayamadım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anlamadım bişey...neden star tv muhaberini suçladın? neyle suçladın? anlayamadım...
    o sadece bir örnek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xfles7837 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    O muhabirin adı Ferittir.Kendiside Kürttür,sıkıntınız bu yüzdenmi? Adam evet Kürt ,O bölgeyi çok iyi bilenlerden ,Konuştuğu ana dili sayesinde Bir çok doğru bilgilere ulaşabiliyor..zaten o bölgede muhabirlik yapacak en iyi adamda o dur bence,,,başka Türk muhabir rahat edemez ,ettirmezler...ama o muhabirim ajan yada illegal bir şyler yapıyorsada Allah belasını versin kabulüm,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Recep beyin dedigi gibi

Durmak Yok Yola Devam..?

oy verenler düşünsün...

bayraklar yarıya indirilmeli idi en azından şehitlerimize saygılar.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gercekten star muhabiri kardeşim neden mit başkanı değil neden başbakan değil neden içişleri değil neden hükümet değil de star muhabiri neden fenerliler beşiktaşlılar cimbomlular trabzonlular değilde star muhabiri ama doğru herşey demokrasi ve barış içinde hal olaçak uyusunda büyüsün ninni bize mardaval okumak kolay çıkın ŞEHİTlerin annelerine babalarına eşlerine coçuklarına bir anlatın bakalım demokrasi barış ve acılımı ama sizde o yürek nerde önemli olan one minute yada lübnan libya biz büyüklüğümüzü böyle göstereceğiz icerideki yangında 3 maymun oynamak en kolayı hepimiz ermeniymişikde haberimiz yokmuş ŞEHİTlerim kendi adıma sizden özür diliyorum benim için yaşamınızdan oldunuz ALLAH RAHMET EYLESİN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazıklar olsun. hani dünyanın 3. büyük ordusuyduk. 30 senedir bi avuç köpek sürüsüyle mücadele edemiyosun nerde senin güçlü ordun. tankın var savaş uçakların var uçak savarların var sen türk ordususun. isteseler 24.saatte bitirirle.r ama yok kardeşim yazık o fidan gibi çocuklara niye öldüler abi savaşmı vardı. allah yakınlarına sabır versin mekanları cennet olsun biz ne konuşsak fasa fiso BİTİRMEK İS TE Mİ YOR LAR bukadar basit

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu kandil dağını kandil ovası yapmazsak bu iş bitmez allah şehitlerimizin ailelerine sabır ihsan eylesin başları sağ olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kandil dağını ben ilk CNN INT de gördüm ve gözlerime inanamadım,adamlar felaket yapmışllar,içerde herşey var -lojistik -fırın-hatta şelale temiz su bile varmış,,kandile giden yollarda bir çok duraklar var ,çok iyi korunuyor,,,Ne kadar korunursa korunsun ,elimizdeki F16 -larla vurulabilir,karadan takviyelerlede kandili düşürebiliriz.işte bunları yapmak için Amerikadan İzin almak gerekiyor,maalesef böyle,hatırlarmısın Rusya iki askeri için Gürcistana tanklarla çıkarma yaptı ve kimseden de izin almadı,,fark bu işte,,,yanarım yanarımda iç bir ülkenin askeri kendi topraklarında ölmemiştir biz hariç,,,

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri