Alıntı can123 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
hocam siz samimisiniz tek suçlu hükümet çünkü 9 senedir onlar iktidar onlar acılım demokrasiyi ağzına doladılar ama yananlar öldürülenler davul zurnayla karşılıyanlar hep onlarsen şimdi kadın ticareti toz işleri şimdi yok diyorsan güler gecerim istersen aç işsiz ve boşanma kadın ölümleri intihar oranlarına bir bakın bakalım eskiden daha mı iyi yoksa daha mı kötü generaller çalıyordu ok şimdi cezalarını cekiyorlar ya başbakanın kefil olduğu millet vekilleri sadece secilmiyorlar ama çaldıkları kar hatırlarsanız sizinlede defalarca ters düştük başbakan tanımam dediği deniz fenerinin başkanının oğluna yüzük takmıştı ama bunlar ayrı diyorsan akp li olsanda mühim değil
yazdıklarımı bir daha oku can...tek suçlu bu hükümet değil...bu hükümet sütten çıkmış ak kaşık olduğunu düşünseydim bende oy verirdim...icraatlarını beğenseydim yine verirdim. vermedim...vermeyide düşünmüyorum...şu an izledikleri yolun (pkk sorunu ile ilgili) doğru yol olup olmadığını bilemiyorum...en azından şu an için pkk dan rant sağlayan türklerin kolunu kanadını kırdı diye düşünüyorum,ancak bunun için pkk ve sempatizanlarını azdıracak tavizlerde bulunarak...
dediğim gibi osman pamukoğlunun "UNUTULANLAR DıŞıNDA YENI BIR ŞEY YOK" isimli kitabını okuyunuz...herkese tavsiye ederim...yazdıklarım daha iyi anlaşılır...özellikle tek suçlu bu hükümet değil dememdeki gaye budur...
selametle kardeşim...